פורטי! הפעם נכשלת!
6 הומואים הם מדגם מייצג?! ב"ה אלה זכו לבריאות ולאריכות ימים (הלוואי על כולנו!!!) אבל מי מבטיח לך כל זאת? קראתי כאן משהו בנוסח: למה לדאוג למחר? אנחנו חיים כאן היום! טעות חמורה היא! שלמה המלך אמר: "לך אל נמלה, עצל, ראה דרכיה וחכם!" שימו לב לתיאור הבוטה בדבריו: "עצל"! לא בכדי הוא כונה החכם באדם. האמינו לי, שמתוך ניסיון אני יודע, שלהגיע לגילו של שמעון פרס למשל זו ברכה מיוחדת. לא רבים זוכים לכך. האם אין זו סיבה לדאגה? לא! אינני מודאג כל היום. גם אני חי את היום אבל באופן ספונטני חושב גם על המחר. חוסך מעט לפנסיה, מעט לביטוח מפני נכות או פגיעה בבריאות, מעט לביטוח סיעודי וגם איזשהו חיסכון זעיר בבנק. הרי ברור כשמש בצהרים, שכאשר אזכה להגיע לגיל 67, אקבל מהביטוח הלאומי 1,300 ש"ח, שיספיקו ל... (מי יודע?). מכאן אני מבקש לחזור חזרה לעיקר. טעות היא לחשוב, שאפשר לחיות חיי זוגיות עם בן (או בת) אותו מין. טעות היא משום שהקב"ה ברא את האדם זכר ונקבה, כדי שלכל אחד יהיה תפקיד מוגדר. הגבר אינו יכול ללדת והאשה איננה יכולה להוליד. זה טבעי ולא "להתחתן" עם גבר ולהוליד ילד מאם פונקאית או משהו אחר... איך אומרים על זה "הגששים"? "כאילללו!" "יעני, ישראבלוף!" הדוגמא שהבאת כאן אינה ראייה. אם תיקח את כלל ההומואים בני השבעים ומעלה (לא 80) ותערוך סקר ביניהם, מי מהם מאושר בצורת חייו הנוכחית... (אם הוא לא נשוי, כמובן) אז הייתי שמח לדעת את תוצאות הסקר. לכן, כאשר גבר מתחתן עם אשה, שניהם יודעים, מה תפקידם בעולם. נכון, יש כמה מקרים חריגים ואחד מהם תואר כאן בפורום, אבל גם זה אינו מעיד על הכלל. יעידו על כך רוב הזוגות, שנשואים באושר, ולהם ילדים ונכדים ואולי גם נינים ו... גם במקרה שתיארת מדובר באבא וסבא... רק שמשהו לא ברור בהגדרתו. הומו אני מבין, אבא וסבא אני גם מבין אבל לא ברור לי, אם היה נשוי לאשה והתגרש (קורה...), או שהוליד מחוץ לנישואין... ועוד פרט בעייתי. זוגיות הומוסקסלית (או לסבית) היא דבר קשה עד מאוד. לצערנו יש בינינו גם אנשים, שאינם כה בריאים בגופם. בזוגיות רגילה ישנם מקרים רבים, שהבעל נכה או האשה נכה, אם לפני הנישואין או אם לאחריהם (כפי שקרה לפני שנה ב"עופרת יצוקה"). כאשר יש רצון לחיי משפחה אמיתיים, האהבה מתפתחת ומחפה על כל חיסרון. אך כאשר ה"נישואין" הם בסך הכל צורך לפורקן מיני, הרי כאן בן הזוג צריך להיות כמעט מושלם מכל הבחינות, שכן... מה פתאום הוא לא יוכל להיות שווה לי? הרי שנינו בני אותו מין... לכן יש הרבה נפילות והרבה שקיעות - הרבה יותר מאשר בציבור הההטרוסקסואלי, כי בשל מספרם המועט יחסית של ההומואים, כל אחד הוא חלק גבוה בייחס הסטטיסטי של הפירודים. אחרי כל זה יש לי ללמד זכות גדולה על כל מי שלא חושב כמוני. להיות הומו זו בעייה לא קטנה. מי, שחושב, שיוכל לקיים זוגיות חד-מינית, גם הוא בבעייה גדולה, משום שאיננו מבין את האבסורד שבדבר (מי, שחושב, שאני רואה מצוין, גם הוא בבעייה משום שעדשה אחת במשקפיים מספרה גבוה מדי והעדשה האחרת מספרה נמוך מדי... אתה הבנת את זה מר נחמן?...
). הסיבה, שאני אוהב כל אחד ואחד (גם אותך, נמר סקסי...
) למרות הניגודיות בינינו, היא משום שאני רואה בכל אחד אדם מקסים ותורם מאין כמוהו לחברה. גם אני רחוק משלמות ולא הייתי רוצה, שמישהו ינהג בי בחוסר כבוד בשל כך. שנאת חינם היא איסור מדאורייתא! זהו לאו, שלא לוקים עליו, אבל חייבים עליו בידי שמים. מכאן אני מעלה גם בעייה נוספת, ש"נבלעה" בתוך ההודעה הנוכחית. ישנם הומואים נכים, כפי שישנם בכל מקום אחר. איש אינו מבין למה ומדוע, אבל אני מבין, ש
חובה על כל אחד לקיים מצוות "ואהבת לרעך כמוך". הנכים והחולים הם חלק מאיתנו ולא משנה, מה סיבה הנכות. רק כאשר זה מגיע לזוגיות, פתאום אנחנו רואים בהם... לא! זה לא מתאים לי! אני צריך גבר בריא בבית. גבר, שיוכל לשטוף רצפה וגם לבצע אי אלו עבודות קלות; גבר שיכול לראות היטב וגם לשמוע היטב ולא איזה אחד... בזוגיות ההטרוסקסואלית אפשר לפתור בעייה זאת בקלות רבה. הרבה זוגות, שבהם אחד מהשניים או השניים יחד הם נכים חיים באושר ובשלווה מהטעם, שהזכרתי לעיל. הזוגות ההומואים לא יתלהבו (בלשון המעטה) מכך, שאחד מבני הזוג נכה, ולמצוא שני בני זוג נכים כדי לחיות ביחד... אהה! איפה מוצאים דבר כזה? מי יסייע להם בכל ענייני הבית השוטפים? ככלל אני רואה בכל נכה וחולה אנשים, שיכולים לתרום. לא מעט יודעים, שבמסגרת פעילותי הציבורית אני נפגש איתם כמעט יום יום ושמח להיות איתם ולראות את החיוך, שמאחורי הסבל הרב, שהם עוברים. חיוך זה רק מדרבן אותי לעשות למענם כמה שיותר. בעניין זוגיות גם אני הייתי מעדיף להתפשר על אשה נכה ולא על גבר נכה ולא מטעמי אגו אלא בעיקר מהטעמים, שהזכרתי בראש ההודעה. רק הייתי רוצה לראות הומוסקסואלית, שעוזרת זה לזה ותומכת זה בזה לא רק באופן וירטואלי אלא באופן מציאותי ביותר. איפה מוצאים דבר כזה? סליחה, שהארכתי כל כך הרבה, אבל האמן לי, פורטי, והאמינו לי כולם, שכתבתי הודעה זאת מתוך אהבה והערכה לכל אחד ואחד בכל דרך שיבחר.
זה אני...מקווה, שתצליחו לישון בשקט הלילה ללא דאגות מיותרות...