הומו לא רצוי כאן

הומו לא רצוי כאן

הערב אח של חבר טוב שלי ארגן מסיבה אצלו בבית. האח ואני בקושי מכירים, אבל בערבים משותפים כולם מזמינים את כולם, נפגשים כולם אצל כולם וזה מאד נחמד- כמו הערב- כשחבר שלי- הזמין אותי. בדרך התקשרה ידידה שלי, מבקשת שאעבור אצלה ואצל אחותה כי בא להן לדבר. אחרי חצי ערב שאני די להוט להמשיך למסיבה, אמרה אחת מהן... 'אני לא חושבת שכדאי שנלך', ואני מתפלא-לא הבנתי למה. הן גררו אותי בסיפורים עד שאחת מהן הודתה שאח של החבר שלי לא רוצה שאבוא מסיבות שלו... התקשרתי לחבר שלי- לאחר שהוא חרטט אותי, הוא נשבר ואמר שזה בגלל שאני נראה לאח שלו כמו הומו (ואח שלו עשה בנים, והוא פריקי חמודי שכזה, הכי פחות ערס נבער). היתי בשוק! זו הפעם הראשונה שאני מקבל תגובה כזו על זה שאני נמשך לבנים!... וזה כשאני לא מוצהר אפילו!... (משתגע)

James Hammerton

New member
נשמע לי מאד מוזר

ביחוד אם נראה שגם הוא נמשך לבנים במידה מסוימת... איך היו היחסים ביניכם לפני זה? יכול להיות שהסיבה היא בעצם אחרת?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אממ

אולי הוא נמשך לבנים גם ומסתיר את זה.. ולא רוצה שאם מור יבוא ישליכו את זה עליו ויחשבו שגם הוא כזה ואז זה בעצם יוציא אותו מהארון כי הם יתחילו לחשוד ולהציק?.... דווקא לא נשמע לי מוזר.

James Hammerton

New member
חשבתי על זה, אבל

הוא מזמין הרבה אנשים למסיבה, למה שיחשדו בו בגלל שהוא מזמין את חבר של אח שלו שהוא במקרה הומו? לא בטוח גם אם הם יודעים שהוא הומו בכלל...

resputin

New member
לי זה לא הכי מתחבר,

כי אם חבר של אחיו הקטן יודע שהיו לו קטעים עם גברים, משהו אומר לי שזה לא כזה סודי. לא לכל האחים יש קשר טוב ואם זה אמור להיות סוד, אני לא בטוח שזה היה כ"כ יוצא החוצה. לא יודע, עניתי בהרחבה על הנושא הזה בבנים בלבד, כשקראתי את זה לראשונה. כל הסיפור הזה מריח לי קצת מוזר, כי יש דברים שלא הכי מתחברים בעיניי, הדברים של ירון חיזקו את זה אפילו; אם מישהו אחד מכל המעגל חברים המורחב שאת מזמינה למסיבה, שהוא בכלל חבר של אחיך הקטן, יכול להוציא אותך מהארון? אלא אם את קונטרול פריק מטורפת (ואז את תעבירי סלקציה מוקפדת לגבי אנשים שמגיעים למסיבה שלך ולא תתני לאחיך הקטן להביא כלמיני חברים וחברות שלו) זה לא יעניין אותך ממש וגם אם כן, אז אפשר לבקש מהאח שיבקש מאותו בחור שפשוט לא ידבר על כל הנושא הגאה ביחס לאח הגדול. סה טו.

למעלה