הומו או לא

אלב85

New member
מיניות זה לא בינארי

אבל כשמכניסים לשיקולי המיניות דברים שלא קשורים למיניות ומשיכה ואהבה אלא לאלוהים או לנרומו חברתיות, אז הסיכוי להתרחק מהתאמה גדל.

לא שמעתי על גבר בזוגיות הומואית שמתגנב לאישה

מאחורי גבו של בן זוגו. להיפך, ישנם אינספור מקרים כאלה.

מקרים הפוכים, גבר נשוי לאשה שמתגנב לפגישה עם

עם גבר, אותם אנו רואים בהמוניהם. אם ישנם ביסקסואלים, הם נדירים.

גנימדס

New member
בן זוגי הראשון

אם אפשר היה לקרא לו בן זוג, היה איתי שבועיים.... ובגד עם נשים , עם גברים, ואם היה יכול היה בוגד בי גם עם מאווררים.... וגם הסביר שסקס עם אשה -זה אחרת... כפי שאמרתי לת"א-10, כשלא רוצים לראות משהו, לא רואים אותו..... אם אתה לא רוצה לראות ביסקסואלים- אתה לא תראה אם אתה לא תרצה לראות הומואים דתיים-אתה לא תראה אם לא תרצה לראות רבנים שמטרידים קטינים-אתה לא תראה אם לא תרצה לראות נשים מוכות- אתה לא תראה... שבוע טוב!

Mister Pinto

New member
יש בי סקסואלים..

נכון שזה תירוץ גדול של אנשים שלא רוצים שידעו שהם לגמרי הומואים, ולהגיד שהם גם דו מיניים אבל האמת שיצאתי עם מישהו שהוא דו מיני לגמרי... אבל באמת באמת אוהב בנות ופגשתי המון כאלה.. ביסקסואל זו לא אגדה, יש כאלה :)

frankie246

New member
סלח לי, אבל אני עדיין דו-מיני, ויש הרבה כמוני

אבל לגטימי ששכחת אותי, כנראה לא כתבתי פה יותר מדי זמן :) ואתה יודע מה, אני יכול אפילו להגיד לך שמאז שאני יוצא עם בנים (ותודה לאל שאני לא כמו הרוב - לא מנוסה בסטוצים, וזה משהו ששומר לי על החבר שלי כבר כמעט חצי שנה) - המשיכה לנשים חזרה להיראות על פני השטח, ואולי אפילו יותר ממה שהייתה כשחשבתי שאני הומו כשכתבתי פה לפני חמישה חודשים...

דברתי עם בן זוגי, והוא חושב כמו ת"א 10. פרידה

כנראה הצעד הנכון עבורכם הוא פרידה. חשבתי על זה עוד, ואני מסיק שכל הסימנים מראים שהחיים שלכם ביחד יהיו קשים, ולכן רצוי שתמצאי מישהו שבאמת אוהב אותך ונמשך אלייך , לאישה שבך ולא לגבר שעובר ליידו על החוף. באמת סיפור מצער מאד... מאחל לך אושר

idani2222

New member
מתוקה תיכנסי !!

היי מאמי.. ראיתי את מה שכתבת.. ואין לי מה לאמר לך חוץ מ: את בחורה צעירה !!!!! זה לא מגיע לך!!!! קומי ותלכי !!! כל עוד לא נכנסת להריון.. זה מצויין הרי לא תרצי שהילדים ייחשפו לאבא שלהם כאשר הוא בוגד במשפחה בסטוצים זולים. עצם הדו שיח ההזוי שהוא מדבר איתך לפי מה שאת מספרת.. זה כבר צריך לגרום לך לקום וללכת !!! את בטוח תמצאי גבר ראוי אחר שראוי לבחורה מקסימה כמוך !! אז תחייכי ותודי לבורא עולם שהאיר לך את זה בזמן !! ולא אחרי שהקמתם משפחה ודברים היו מסתבכים יותר... אם את רוצה לחיות בחוסר וודאות ודאגה ... תמשיכי להיות איתו. אם את רוצה להיות מאושרת תעזבי אותו ! בן אדם שעשה הרבה סטוצים ומפגשים זולים זה בן אדם שלא יכול להקים משפחה כי הוא עמוק ברפש הזה ויהיה לו קשה לצאת מזה. תלמדי כלל בחיים תהיי עם בן אדם ראוי לך ושכיף לך איתו :) אם תרצי להתייעץ דברי איתי במסרים. באהבה י'

frankie246

New member
אל תכניס אותה לסרטים...

זה לא תמיד חייב להיות חיים של חוסר ודאות ודאגה. סה"כ זה בחירה של שניהם (ביחד ולחוד) איך לממש את הזוגיות ביניהם. ובינינו, אם יש שם משהו לא בסדר, אז סימן שמישהו עשה וממשיך לעשות מהלכים לא טובים בזוגיות הזו, וזה לא קשור לזה שהוא הומו. כי זה היה יכול להיות גם בגידה עם נשים אחרות (במקרה והיה סטרייט), או בכלל משהו אחר שלא בתחום המיני...

avitano

New member
תראי...

נשמע מצב סבוך קודם כל, כל הכבוד לך על הסבלנות וההתעקשות לפי תיאורך, נשמע שלבעלך יש משיכה לגברים, מהי נטייתו המינית? אנחנו לא יכולים לענות על השאלה הזו, בעלך יכול. אני מניח שמלבד ייעוץ בפורום לא תקבלי יותר, הייתי ממליץ לפנות ליעוץ מקצועי תוכלו להמשיך בזוגיות במידה ויש הבנה הדדית ורצון אבל חשוב שתביני מול מה את עומדת ומה יכול להיות בעתיד הקרוב / הרחוק תדברי איתו, אל תשמרי דברים בבטן, תגידי לו כל מה שאת חושבת אין דרך טובה יותר מהאמת שיהיה בהצלחה :] אופיר.

frankie246

New member
אהלן לכולם, הצצתי וראיתי נושא מענין

תראי את התגובה שהגבתי לidani2222 (התגובה "אל תכניס אותה לסרטים...") יש שם משהו שאני באמת מאמין בו, משהו כולל יותר במערכת זוגיות, בלי קשר לזה שבעלך הומו או לא...

למעלה