הומו או דו ?

m Cris

New member
הומו או דו ?

אוקיי... אז אני נמשך לבנים !!! כל חיי ידעתי רק משיכה לבנים.... עכשיו, יש משהו לא מוסבר ברגשות שלי לנשים.... נשים שהן ממש יפות ומושכות (והן מעטות), עושות לי את זה.... עד עכשיו זה קרא לי רק לנשים מהשורה הראשונה (מפורסמות)... אז... האם זו פנטזיה רק על עולם הבידור או שאני הופך לדו ???

m Cris

New member
הנשים ש"עושות" לי את זה....

קיילי מינוג המהממת ולואיסנה לופיטו עם החזה המושלם !!!

SarcaSeriouS

New member
הו\דו מה זה משנה? העיקר שלא בקר...

אממ...אל תחפש להגדיר את עצמך. או שלך על האופציה היותר הגיונית: תנסה לצאת עם קיילי ותראה איך הולך לך. אני מאמין שאותה לא יה קשה להביא לחדר המיטות שלך...ובזה אני עוצר! משהו חכם אין לי לכתוב לך...העיקר לכתוב... ד"ש.

detleth2

New member
אני חושב שזה לגיטימי

תראה, קיילי מינוג היא אישה מושכת ויפה ומאוד יכול להיות שתרגיש משהו כלפה. שלשום רציתי להתמזמז עם ידידה שלי, במצבים מסויימים כל אדם יכול לנסות את מיניותו ונשים יפהיות יכולות לעורר בך רגשות ומשיכה כלשהיא אבל זה לא אומר שאתה הומו או דו או כל דבר אחר. אל תגדיר את עצמך סתם ככה, יש לי חברה שהיא סטרייטית, עם חבר שלה חצי שנה, והיו לה שני קשרים עם בנות ואם מישהי כמו אנג'לינה ג'ולי תשיק בחייה היא תשמח על המציאה. אני מאמין שאם אלו שתי בנות שנראות כמו דוגמניות(דרך אגב, מי זאת השנייה? אני לא מכיר אותה....)ברור שהם יעוררו בך איזה רגש כלשהוא אבל תבדוק מה הוא, אולי זה כמיהה לנשיות פאם-פטאלית או כל דבר אחר וזה לא קובע את זהותך המינית שבכל מקרה יכולה להשתנות, אך סביר שלא.

Zenith87

New member
נטייה מינית

המיניות היא דבר מורכב - אי אפשר לסווג את כל האנשים בעולם לשלוש (או ארבע) "מגירות", לשים על כל אחת תוית ולהסתפק בזה. משתמשים בתויות "סטרייט", "הומו", "דו" יותר בשביל הנוחות מאשר בשביל הדיוק. יכול להיות, נגיד, שהמיניות היא איזשהו ספקטרום, ואתה נמצא במקום המסומן x: |-----------|-----x-----| סטרייט......דו..........הומו או שאתה באופן כללי הומו, אבל משהו במיוחד מושך אותך בשתי הנשים שהזכרת... רק אתה תוכל לגלות את טיב נטייתך המינית מתוך היכרות עמוקה עם עצמך לאורך זמן. בינתיים הימנע מתויות, כי, כאמור, הן חסרות-משמעות למדי, ועשה מה שטוב ונעים לך.

למעלה