הומור?

טל קר

New member
למה לא מזלזלת או מתנשאת?

בשתי שורות האלה מתחבאות הנחות היסוד הבאות: הגבר הוא מכניס הכסף, האישה היא מוציאת הכסף (לכן זה יקר) תפקיד האישה הוא לעשות את עבודות הבית ללא תמורה. זה סחר החליפין שיש בנישואים. אמרתי לך שאנחנו לא מגדירים פמיניסטית אותו דבר? תסתכל על ההגדרה שלך לפמיניסטית ותראה כמה היא שונה מההגדרה שלי. הבדיחה נשארת זכרנית.

Ergil

New member
מצטער, אני מוכרח

משהו לא בסדר עם הבנת הנקרא שלך?????????? כתבתי במילים ברורות שאני משתמש במילה "פמיניסטית" כי אין לי מילה טובה יותר! הנישואים לא יקרים מבחינה כספית, זו בכלל לא הכוונה.

למה תמיד ששואלים אותך

שאלות לגיטימיות, או מסבירים לך שאתה טועה, אתה משתמש בענין "הבנת הנקרא"? תסכים איתי ודאי שטל בתור סטודנטית באקדמיה, ודאי לא היתה מגיעה לשם ללא הבנת הנקרא וכמוה עוד גולשות רבות בפורום הזה שכלפיהן השתמשת בשאלה הזו, שים לב שיש פה נשים בוגרות לימודים אקדמאים שיכולות להסביר לך דבר או שנים על הבנת הנקרא, או במקרה שלך - על כתיבה מובנת, אולי זה אתה שלא מסביר את עצמך כיאות?? אפרת

Ergil

New member
נו באמת

אם יש עוד דרך להבין את המשפט "השתמשתי במילה ´פמיניסטית´ מחוסר במילה טובה יותר" חוץ ממה שהתכוונתי לומר, אני באמת מצטער.

בדיחה שלועגת לגברים היא

לא פמיניסטית, היא שוביניסטית הפוכה. היא יוצאת מהנחה שאין שיוויון אלא כאלה ששווים יותר וכאלה ששווים פחות. הדבר היחיד השונה הוא מי ממלא איזה תפקיד.

nirdagan

New member
זו בדיחה שמזלזלת מאוד בנשים

לפי הבדיחה: 1. התועלת היחידה לגבר מנישואין (עם אישה) היא "הכביסה". 2. הגברים הם קרבנות של הונאה מצד הנשים "שגובות תשלום גבוה" בעד "כביסה". נראה לי ש-Ergil צריך קורס מהיר בהבנת הנקרא (זו בהנחה שהוא קרא את מה שכתב). ניר

Ergil

New member
אנחנו חוזרים לעניין השפן הקטן?

זה שבבדיחה האישה עושה את הכביסה לא אומר שהיא לא דוקטור לפיסיקה, נכון?

MysteriousGirl

New member
who wants to compete with men?

I think feminism is perceived differently in each culture. Here in my culture(my opinion)it is perceived as a struggle between the two sexes , as if the woman is struggling to control the man , or even to be in control that’s what some guys say when I show a Feminist approach to an idea. Anyway a chauvinist joke exist everywhere , and it degrades the woman and portrays her as inferior , stupid and cant in no way compete with “men”. Chauvinist jokes are part of that alleged "struggle"..anyway they are not funny ,,just a bad taste! They can’t understand that we don’t want to compete with them we just want them to leave us alone lol By the way , did u see that picture on the net that shows huge accidents and underneath it its written “A woman driver” or something like that …

למרות שהתפתח כאן דיון חיובי

אני מבקשת שתפסקנה לענות לארגיל על הודעות שעניינן פרובוקציה ואין בהן תוכן ממשי. ארגיל - הודעות כאלו תמחקנה - גם אם תשורשרנה אליהן תשובות. לגולשות - תגובות גולשות שתמחקנה עם ההודעה של ארגיל, במקרה כזה, תועתקנה לשירשור נפרד להמשך דיון רלוונטי. ארגיל - סבלנותי לפרובוקטורים מתקצרת. זמנך בפורום הזה בהתנהלות הנוכחית קצוב מאוד. או שתיישר קו עם דיוני תוכן או שתמצא במה אחרת למשפטים קצרים בעברית ככה-ככה שבאים לעשות רעש ותו-לא.

Yarik N

New member
ואני חייב להחמיא.

ציפור יקרה, סוף סוף לאחר הודעות זכרניות רבות ולאחר פרובוקציות מרובות שנבעו ממקלדתך, הצלחת בהודעה אחת קטנה ולא מנומקת להוכיח שבאמת את כאן כדי ללמוד. גם אם בשלב זה לא היה לך כ"כ ברור למה הבדיחה היתה זכרנית ומתנשאת לפחות משהו בך התעורר לשמעה והיא נראתה לך כזאת. באמת שמח, ומחמיא לך!

למעלה