הומור

וגם

מפיג מתחים מקרב לבבות עוזר בזמנים קשים נהדר בזמנים טובים משחרר לחצים ועושה את החיים יותר יפים

vered 37

New member
בבבבבבבבבבבבב ../images/Emo192.gif

ברור ! זה מושך מצית מדליק מחשמל... ויש לזה תמיד טעם של עוד....

יערית

New member
../images/Emo88.gif

ועודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד איך! אבל לא רק

Rinattt

New member
אם זה ככה...

מזמן הייתי נשואה 700 פעם
במקום לדבר על משיכות (לא תרתי משמע) ספרו בדיחות, חסר לי המצב רוח
ואיןןןןןןןןן מסטיקים היום!

Rinattt

New member
גם אומרים שצחוק מרזה...

ככה שיכולתי להיות גם נשואה וגם אנורקסית, מבינה נרקיס? ואם הייתי עושה הסבה לסטנדאפיסטית אז גם מליונרית.

jane34

New member
רינתייתיתי איזה סוג של בדיחה בא לך?

סקס? על רקע עדתי? מה שתבקשי עד חצי המלכות.....

magic40

New member
ביקשת קיבלת

אב ואם לוקחים את בנם בן השש לחוף נודיסטים. בעודו מטייל בחוף עם אמו, מבחין הילד כי לחלק מהנשים שדיים גדולים יותר משלה והוא שואל אותה למה. האם עונה שככל שהשדיים יותר גדולים, כך האישה יותר טיפשה. הבן, מרוצה מהתשובה, ממשיך לטייל בחוף ואז חוזר לאמו ואומר לה, כי לחלק מהגברים איבר גדול יותר משל אביו. האם משיבה, כי ככל שהאיבר גדול יותר, כך הגבר טיפש יותר. שוב חוזר הבן לשחק בחול, מרוצה מתשובתה של אמו. זמן קצר לאחר מכן הוא חוזר אל אמו ואומר לה: "אמא אמא, אבא מדבר עם האישה הכי טיפשה בחוף, וככל שהוא מדבר יותר, הוא נהיה טיפש יותר".

Rinattt

New member
עכשיו את רומזת שאני טיפשה?

מחר אני הולכת לעשות הקטנה
תודה נשמה

magic40

New member
יודעת למה אני אוהבת אותך?

בגלל ההומור שלך חחחחחחחחחחחחח רק שלא יחשבו שאנחנו זוג

Rinattt

New member
תימניה ותימניה במיטה?

אש ותמרות עשן, הר געש, סופות ורעמים... חי חי חי נשאיר את ארץ ישראל יפה, לא? חייבת לצחוק, אמרו זה מרזה, אפשר למצוא בן זוג... עוד בסוף אהיה דוגמנית, דיוויד בהאקהם יתגרש ויתחתן איתי. (ברור אני הטעם שלו הוא אוהב שחומות ולפי הרכילות על הסקס אנחנו נסתדר יופי
) אוהבת גם והמון

jane34

New member
קבלי עוד אחת טובה....

אשה אחת לא ממש שפר עליה מלה...בעל אחד הכה אותה, השני ברח ממנה, השלישי השאיר אותה עם חובות,הרביעי לא יודע לזיין בקצור לא עלינו.....בקשה מאלוהים שישלח לה אחד שלא יכה אותה לעולם שלא יוכל לברוח ממנה ושיזיין אותה כמו שצריך.... צלצול בפעמון : הגברת פותחת ויושב נכה על כסא גלגלים. הגברת שואלת: כן איך אפשר לעזור לך? הוא עונה לה אלוהים שלח אותי אליך..... כמו שאת רואה אין ליידיים- אני לא מכה.... אין לי רגליים - לא אוכל לברוח.... והיא בהלם שואלת ואיך אתה מזיין? הוא עונה לה: ואיך הגברת חושבת שצלצלתי בפעמון?

למעלה