הומואים נשואים?

הומואים נשואים?

הייתי מאוד שמח לישמוע סיפורים של הומואים דתיים שנשואים בהצלחה או שלא בהצלחה לישמוע על ההתמודדויות על ההצלחות. והאם זה באמת אפשרי עם רצון גדול ועבודה מרובה לקיים מערכת יחסים עם אישה בזמן שהמשיכה לגברים תמיד נימצאת שם בצד?אני חושב שזה ממש מחויבות של אנשים כאלה לשתף פה לעזור לאנשים לקבל החלטות לכיוונים שונים.תודה מראש

דחלילי

New member
שלום לך חתיכי'

אני מקווה שהכינוי שלי לכינוי שלך מקובל עליך.. שנה טובה לך אתה מחפש סיפורי הצלחה/לא כלכך, אבל למה? כל אחד הוא אדם שונה, עם חיים שונים אם תשמע רק סיפורי הצלחה המקסימום שיקרה הוא שתגלה שזה פועל, ואז תרצה גם, ואתה תתמודד עם עצמך, ועם היצר. ובסופו של דבר תסיים את החיים בידיעה שעשית את רצון השם (למיטב הבנתך אותו) אם תשמע רק סיפורים ללא הצלחה תוכל גם להשליך את זה על עצמך, ואז תחשוב שזה בלתי אפשרי, אולי? הפואנטה היא, שעד היום מספר אנשים שאינו ידוע לנו חיי ככה. זה פועל השאלה היא אם לך זה יפעל. וזה לא מה שאפחד כאן יוכל לענות לך עליו תדע מה אתה רוצה. לנצל את הזמן למערכת יחסים עם גבר? או עם אישה וילדים? מין יכול להיות לך בשניהם, תלוי כמה מתאמצים ונפתחים ושוב השאלה: האם אתה רוצה לקיים כמה שיותר מצוות שהשם ציווה או לא. שנה טובה חתימה טובה שתהיה שנת התגלות משיח צדקינו

ItsikH

Member
דעתי מהיכרותי עם הומואים נשואים המצב שבו אחד מבני הזוג - הגבר - שומר בבטן סוד וחי איתו לבד הוא מתכון מובהק וכמעט ודאי לצרות. ההומו היחיד שהכרתי שהיה נשוי באושר ממש, וחיים שלמים - היה מחוץ לארון כלפי אשתו מראש, דבר שקשה מאוד להשיג כי לרוב נשים נוטות להרתע ולהמנע מקשר עם הומו, מתוך מחשבה מופרכת שהוא עלול לנטוש אותן (וכאילו סטרייט לא).

יכול לספר לך מהחוויה שלי

אתחיל בכך שאם הייתי מגלגל את חיי לאחור, כנראה ששוב הייתי רוצה להיות נשוי עם ילדים. אבל זה לא קל !!! וכמעט בכל רגע אני שואל (ללא תשובה) אם עשיתי את הדבר הנכון. ריציתי את בוראי, ריציתי את אימי, ריציתי את הרצון לנצח את הלא מנוצח .... אבל את יצרי לא ריציתי ולא באמת ניצחתי. אישה היא לא כלי - תשמיש קדושה לספק את בוראנו ולקיים איתה מצוות, לא ניתן להשליך אותה לסל הגניזה כשמגלים שזה לא הולך .... מגיע לה להיות נחשקת, נאהבת, מרגשת ומסופקת. כמו שגם אנחנו רוצים להרגיש. שלא נדבר על שיוצרים ביחד משפחה ונעשים אחראים, כהורים על ילדים ... זהו מהלך שקצו בסוך ימינו. הייתי רוצה לעמוד מול אישתי ולהרגיש פרפרים של תשוקה, שאצטרך לעצור את ידי מלגעת בה... כמו אם היה גבר חיי עומד מולי אבל כשאישתי עומדת ערומה מולי יש לי פרפרים של כאב ופחד על שאין בי די תשוקה ואת ידי אני שולח בכח לגעת על מנת שלא תדע ... ובלילה, אני חולם ולא עליה. וכך גם בעבודה כשאני רואה גבר חתיך ברמזור או במשרד ... או באטרף. מצטער אם זה לא מסר אופטימי.

DannyDinn

New member
לא, זה לא עובד

ואם מישהו יגיד לך שכן אז הוא משקר. מי שזה עובד לו, או שהוא פחדן מדי לעשות את הדבר הנכון, או שאינו מודה שהוא הומו (חושב שהוא דו או לחילופין משתכנע שאפשר להמיר) , ובמילים אחרות, אינו חי את חייו. אז אם אצה רוצה לחיות חיים של מישהו אחר (כולל אלוהיך), תחפש אנשים שאומרים שזה עובד. אם אתה רוצה לחיות את חייך, צא מהארון ותגיד לכולם שלא יצפו ממך להתחתן עם אישה.

concealed

New member
מי שמך?

" או שהוא פחדן מדי לעשות את הדבר הנכון"?! ואם הוא רוצה לחיות את חייו ולהקים בית בישראל? אולי זה רצונו בחיים? מי אתה שתגיד לו שזה "לא נכון"?!

DannyDinn

New member
זו האמת, אין מה לעשות

שירצה, ברור, כי כך דחפו לו בכפית מאז ומתמיד שזה הדבר "היחידי" ה"נורמלי" ושאין לו אפשרות אחרת. כל מה שהוא צריך לעשות זה להתעורר. ואם שאל את השאלה, כנראה שהוא רוצה להתעורר....

הוא צריך לדעת את האמת - זה לא קל ולא ...

כולנו חשבנו שניתגבר לפני שהתחתנו עכשיו מחשפים בסתר גבר לבלות את תשוקתנו

להקים בית בישראל עם גבר נוסף וגם ילדים

אפשרי בהחלט, שפוי ונורמלי. הרבה יותר בעייתית היא בעיית התשוקה שלך לילדים...

אולי אלו שאני לא מכיר, חיים בלי צורך בגבר

ולכן אולי הם לא הגיעו אל חוג מכריי. אבל כל ההומואים הנשואים לנשים, שכן הגיעו אל חוג מכריי, כולם, בלי יוצא מן הכלל, שוכבים גם עם גברים. תקרא לזה אושר?...לא יודע.

outcider

New member
הנסיון שלי

אני עכשיו יוצא מהקשר עם אשתי אחרי עשר שנים של נישואים. יצא לי לפגוש ולדבר עם עשרות הומואים נשואים מכל הסוגים:
דתיים וחילונים.
מקרים בם האשה יודעת על הנטיה המינית של הבעל וכאלה בהם היא לוטה בערפל.
אנשים שבגדו בנשיהם ושכבו עם גברים ואחרים שהצליחו להתנזר.
ואפילו מקרים בהם האשה הסכימה שהבעל יקיים במקביל מערכת יחסים מסויימת עם גבר. מה שלא פגשתי הוא זוג מאושר. תמיד היו בעיות. נשים שלא ידעו הרבה פעמים סבלו מבעיות עם הנשיות שלהן, הן הרגישו לא נחשקתו והיו בטוחות שהבעיה היא בהן. גברים שהתנזרו נטו הרבה פעמים לסבול מדכאונות עקב הדחקה של הצד המשמעותי הזה באישיותם. נשים שידעו והרשו לבעל להתרועע עם גברים פיתחו מרירות כלפיו על כך שהוא מעדיף גברים על פניהן. גברים שהסתירו מן האשה ובילו מן הצד עם גברים סבלו מרגשות אשם איומים ומשנאה עצמית. ועוד כהנה וכהנה תופעות. טרם מצאתי זוג בו שני הצדדים מאושרים. תמיד היה איזה זרם עכור מתחת לפני השטח. אבל היי, לא איבדתי תקוה - אני עדיין מחפש.

למעלה