הומואים חרדים

חלושעס

New member
הכוונה היא לשני המינים

ואכן גיגלתי. עשרה אחוזים - כפי הידוע לי - זו הערכה מיושנת. כמובן שההגדרה של הומוסקסואל יכולה להיות מרחיבה או מצמצמת. אם כוללים כל מי שהתנסה ביחסים הומוסקסואליים - אז ייתכן בהחלט שזה עובר את ה-10%. ייתכן כמובן שאני טועה - אבל אשמח לתשובה שמסתמכת על מקורות מחקריים.

רעביש

New member
לעניות דעתי

לא ניתן לסמוך על נתונים בעניין, נוצרי שמרן רוצה להוריד במספרם. ליברל נוטה להעלות. וכמובן שיש את סולם קינסי, כך שזה מורכב. הבה נאמר שזה נע בין 3 אחוז לעשרה. סו ? מה זה משנה.

רעביש

New member
שלום סוטה

להיות סוטה, זה לראות חבורת אנשים מתלהבים מבלונדינית
מגרה שעוברת ברחוב, ולא להבין מה הם רוצים בכלל. להיות סוטה זה לראות גברבר חמוד עם חיוך מקסים שובה, עם ישבן זועק וביצים עגלגלות, כולו אומר הדר, ולדעת שרק בעיניך תביט ואין לנו רשות להשתמש בו אלא לראותו בלבד.. ולא לקלוט איך הסובבים אותך אינם קופאים על מקומם, איך זה שאיברם אינו מזדקף למראה מלאכי זה. חייו של סוטה.. מנסיון, ארך לי כמה שנות נישואין להבין שאני שונה, אחר.

Namespace

New member
שמעתי שיש תה שורשים מיוחד שמרפא את המחלה הזו

(מתוך הסרט The Help)

Namespace

New member
מצחיק איך שכלום לא השתנה

אותה גזענות נשארה, רק התחלפה התפאורה.

Namespace

New member
לענ"ד, סוטה הוא כל אחד בעל אופי/תכונה/דעה

שונה מהמיינסטרים. אז אומנים להט"ב הם אינם סוטים במובן המלוכלך של המילה, אבל הם אכן "סוטים" מדרך המלך, הדעה הכללית. עדיין, הרוב הם סטרייטים. אין באמור שום צידוד בדיעות חשוכות לסוגיהן, רק אמירה בעלמא.

Namespace

New member
ואנקדוטה לגבי הומופוביה

קראתי שהומופוביה (אצל גברים סטרייטים) זה כשאתה מרגיש שמישהוא חושב עלייך בדיוק מה שאתה חושב על בחורה יפה

כויפערת

New member
שמעו בדיחה חזקה

ילד חרדי בא לאבא שלו ושואל: "אבא, מה זה גיי?" האבא מאדים ומחוויר חליפות ומנסה להתחמק מתשובה אבל אחרי שהבן מתעקש על תשובה הוא מסביר לו בקולות מהוסים מה זה גיי. "אה" אומר הבן לאחר דקה של חשיבה "ומה זה צלמוות?!?!" תודו חזק...

למעלה