הומואים וצבא

הומואים וצבא

שלום חברים, השאלה שלי היא כזאת : האם, בתור הומו שלא יצא מהארון ולא מסוגל להתקלח עם גברים ולישון איתם באותו חדר, הצבא יכול לתת לי שירות קרוב לבית? האם אני צריך לשכנע את הקב"ן שהמצב שלי באמת קשה? תודה

RedRose

New member
תבקש לדבר עם קבן,

ותסביר לו את הבעייה שלך. הוא ינסה לסדר משהו, אבל זה אף פעם לא בטוח. חוץ מזה, אל תשכח שיש חודש של טירונות, כך שאין לך הרבה ברירות. גם אני חששתי תחילה מהמקלחות ומהמגורים הקבועים, אבל השלמתי עם זה. דיברתי עם קבן, הסברתי לו את הבעיה שלי, לפחות בקשר לשירות קרבי (משהו שאני לא יכול לעשות. ואני לא אפרט פה את הסיבות שלי). הוא שמע את מה שהיה לי להגיד ואני מאוד מקווה שהכל יסתדר. אז כמו שאמרתי, בראיון האישי תבקש לדבר עם קבן. אתה גם לא חייב לספר למראיינת למה אתה רוצה קבן, למרות שאני סיפרתי..

EyeSeeYou

New member
נוסף על כך..

מלבד חודש (מינימום) טירונות, יש אפשרות שתישלח לקורס. בשני המקרים שיחה עם המפקד הישיר, זה שמעליו או במקרה אחר עם קב"ן יכולה לעזור. בין הפתרונות היותר מקובלים הוא לתת לך להתקלח בשעות נפרדות משאר החבר´ה, או באזור אחר בבסיס. חלק מוצאים את זה עוזר, חלק מוצאים את זה בעייתי מבחינה חברתית ומעדיפים להיכנס למקלחות. ת´כלס..יש לך אולי שתיים וחצי דקות להתקלח ככה שאין יותר מדי זמן להסתכל עליך ולך להסתכל על אחרים, וגם אם כן...תהנה מזה..אין סיבה שזה יטריד אותך, אני משוכנע שראית גברים שלא עמד לך מהם - ואין כמו מלתחות צבאיות והתנהגות סטרייטית ילדותית כדי לדכא זקפה. לגבי שירות קרוב לבית, זה לא מחייב..בד"כ מאפשרים פסילה משירות קרבי, במקרה קיצוני גם פוסלים מקורסים. זה לא אומר שתהיה קרוב לבית בהכרח, ובינינו ההגדרה של קרוב לבית בעייתית לעיתים. אני אגב מכיר רבים שהלכו לקב"ן לפני הגיוס או בתחילתו והורידו פרופילים ושאר דברים, ומאוחר יותר התחרטו. אז חשוב טוב טוב אם זה באמת מפריע לך או שסתם אתה חושש מהלא נודע. (ואגב גם אם שינית, לרוב אפשר לתקן בהמשך, אז שלא יפחידו אותך בסיפורים על קב"ן וכתמים למיניהם) בהצלחה

yoavon1

New member
שירות צבאי וקב"ן...

אתה חייב לשאול את עצמך שאלה אחת חשובה ביותר... האם אתה מרגיש שאתה מוכן לצאת מהארון בפני הקב"ן? אם אמרת שאתה בארון, כיצד תרגיש נח לעשות את זה? האם אתה באמת חושב שכשנותנים לך שבע דקות להתקלח להתגלח ולהשתין, יש לך זמן גם להסתכל על איברי המין של כל מי שאיתך במקלחת? אני בספק... חלק גדול מאוכלוסיית הפורום עבר את הצבא (גם כשהיינו בארון) ותראה מה זה...
שרדנו, ואפילו בגבורה...
זה עשוי להיות דבילי אם אני אגיד לך לא לפחד מהלא נודע, כי כולנו מפחדים, אבל תנסה לקחת דברים בפרופורציות...
אף אחד עוד לא מת מכמה גברים ערומים (גררררר...
) ב-ה-צ-ל-ח-ה...

white star

New member
עצתי

לפני זה שאלה: אתה חייל או עומ לפני גיוס? אם אתה עומד לפני גיוס , תאסוף כמה שיותר חומר בריאותי עליך (כמה שיותר בעיות גופניות יותר טוב) וכמה שיותר בעיות הת"ש(בעיות בבית , הורים , מצב משפחתי,כספי,בריאותי) ותדרוש להיות קל"בניק (כל יום בבית) אם אתה חייל לך באמת לקב"ן.אני הייתי אצלו (בנושא קצת שונה אומנם)והוא עזר לי עם הבעיות ופתר אותי מלינה בבסיס. בכל מקרה אל תתיאש תמשיך לשרת זה יעזור לך בחיים שלך...

תודה חברים

קודם כל, אני כבר התגייסתי ואני לקראת סיום הטירונות ועומד להתחיל קורס. הקב"ן של הבסיס טירונות שלי כבר יודע מזה ואני אמור לעבור לטיפולו של הקב"ן בקורס. white star, מאוד עודדת אותי. יש תקווה...

Guy K

New member
אה, ותגיד

אם אתה כבר בצבא, אז למה בעצם הבעיה אתה חושב? כי אתה הומו או בגלל דברים אחרים?

Guy K

New member
בטח (אבל למה לך)

אז כל כמה זמן עולה כאן השאלה הזאתי של איך מתערבבים צה"ל והומואים. ותמיד יהיה זה שיגיד "אני מפחד להיות בצבא עם גברים סטרייטים, מה אני אעשה במקלחת, איך אני אשן איתם ביחד" וכו´. והאמת היא שכשהולכים לקב"ן ומבקשים שחרור מכל התנאים האלה רק על סמך היותך הומו זה לא עובד. אלא אם כן מתעקשים ועושים הרבה טררם בדרך. ואז כן, בהחלט, אפשר לשרת קרוב לבית ולצאת כל יום הביתה. אבל בוא אני אגיד לך משהו קטנטן: אם יש לך בעיה עם התחברות לבנים בגלל שאתה הומו אז אותה בעיה תהיה גם בבסיס פתוח (רק בלי המקלחות). כי ככה זה בצבא - אתה מוצא את עצמך משרת עם אנשים שמה לעשות, באזרחות לא היית מסתכל לכיוון שלהם יותר משנייה. אבל העניין הוא שדווקא בגלל שאתה הומו אני חושב שלשרת בבסיס סגור דווקא יש יתרונות. איפה עוד תוכל לראות גברים קרביים, מסוקסים, מזיעים ומאצ´ואיסטים במקלחת? או בוכים לאמא שלהם בטלפון? או מחליפים בגדים? ואיפה עוד תישן עם עוד חמישה גברים באותו חדר? והכי חשוב - איפה עוד תוכל להתמודד עם אתגרים כמו שהצבא מציב? ולהצליח בהם (כי כולם מצליחים בסופו של דבר)? אני יכול לאמר לך שגם כשאני התגייסתי היו לי המוןחששות מהקטע של הומו בצבא אבל לשמחתי בכלל לא היה לי זמן להיות נבוך כי כל היום התרוצצנו. ועשיתי מסלול קרבי, והכרתי אנשים נהדרים, ואפילו היו לי כמה סטוצים (כן, כן, עם הסטרייט מהמחלקה. זה קורה כל הזמן בצבא). אז יאללה, הפרחים לצה"ל (והפרחות לחיל חימוש) ד"א - למי שלא יודע החלפתי ניק. מרמלד לשעבר

almog4

New member
שלושה דברים

חזרתי מהכפור לגיחה קצרה - לקראת יום הכיפורים - ויש לי שלושה דברים להגיד. ראשית - גיא (מרמלד) תתחדש על הניק החדש. הולם לך.
שנית - בקשר לטירונות - בבקשה קצת פרופורציות:
לא יודע בקשר לשואל, אבל כשאני הייתי בטירונות קרבית, אחרי יום פעילות קשה ומפרך באמת, שבו כל השרירים כאבו לי והייתי סחוט רגשית ותשוש פיזית, ואחרי שישנתי 5-6 שעות בלילה שמתוכם לפעמים גם שמרתי שעתיים, וכשהחיילים שנמצאים איתי גם הם תשושים ומאובקים ומזיעים (וקצת מסריחים) בהתאם, וכשבתוך כל זה היו לי 7 דקות להתקלח, אז תסלח לי אבל לא היה לי חשק להזדיין. ואחרי שאתה נמצא עם החברים האלה בטירונות ואחר כך גם במסלול - והם נהיים כמעט אחים שלך - ועוברים את החרא שאתה עובר, ולפעים אולי בזכותם ניצלו החיים שלך (וההיפך), אז מתחילים להכיר את הבן אדם ופחות להסתכל על החיצוניות, וגם לא חושבים על מין. כלומר אולי חושבים על מין, כמו כולם, אבל לא בצורה שתשָתֵק אותך. למרות זאת, אם אחרי כל מה שאמרתי אתה רוצה ללכת לקב"ן ולבקש הקלות - שיהיה בהצלחה.
(ואגב, יש ספר על חיילים קרביים בצבא, קוראים לו "דוד, יונתן וחיילים אחרים" - של הסופר דני קפלן. מומלץ).
ושלישית - (כי בכל זאת יום כיפור היום) גמר חתימה טובה לכולם
אלמוג.

טל קר

New member
באוף. גיא ק? יש סיבה להתברגנות?

(גיא ק. יש הרבה, מרמלד יש אחד)

../images/Emo39.gif אהבתי.

גיא, יא קופירייטר שכמותך. "הפרחים לצה"ל והפרחות לחיל חימוש". מעולה

DJNYC

New member
מה הסיבה?

מה הסיבה שאתה לא מסוגל לישון עם גברים או להתקלח איתם? ואיך זה מתקשר להיותך בארון?

למעלה