הומואים ומוזיקה

דוגמא לסטיגמה

הרבה מאוד הומואים אוהבים מוזיקת פופ, גם אני מודה , גם כמעט כולם מחזיקים באיזה דיוה, גם אני מודה.. אבל!!

זה לא כולם, אף אחד לא קבע ואי אפשר לעשות הכללה בשום קטע גם לא בזה..
אז אתה אוהב מוזיקת רוק והשאר אוהבים את בריטני אז מה? ואני אוהב כדורגל ואני הומו נו ו....

לא נראה לי כזה קטע תאהב איזה מוזיקה שבא לך זה לא כזה משנה..
לרוב ההומואים פשוט יש נטייה להימשך כנראה לדיוות של הפופ או משהו כנראה זה הכל..
אז העולם קבע על הדרך שמי ששומע פופ אז זה "הומו קלאסי" ואז אתה לא ההומו הקלאסי..

יאללה סטיגמות לא יצאו כנראה בדור הזה... שאלו יהיו הסטיגמות אני אהיה פשוט מאושר!

אם הבנתי אותך נכון,

ואולי לא....
אבל אני האחרון שידביק סטיגמות. שים לב להתנסחות שלי בהודעה הראשית. נזהרתי מהכללה.

לא אמרתי שהכללת

רק חידדתי את הקטע שגם אם כולם יחשבו שהומואים שומעים מוזיקת פופ - אי אפשר להכליל אף פעם..
תיארת את זה כאילו זה לא מקובל להיות הומו ולשמוע רוק,או ככה לפחות אומרים לך, אז רק חידדתי את זה שאי אפשר להכליל :)

יאללה נו יחי הרוק
..
אחרי ההופעה של כריסטינה היום ב-4 בבוקר זה היה סוג של רוק האמת

אני אוהב הכל

אני אוהב את בריטני ספירס, אני אוהב לשמוע את ליידי גאגא.. ובאופן כללי זו מוזיקה שמקפיצה אותי (וחוץ מהרבה הרבה שוטים, זה הדבר היחיד שיגרום לי לזוז ולרקוד)

אני עדיין אוהב לשמוע שירים של OASIS, REM, GOO GOO DOLLS (את הגו גו אני מאוד אוהב) וכו'.
אני לא רואה שום סיבה להדבק לסגנון מאוד ספציפי.
אחד השירים שאני הכי אוהב הוא I'll Stand By You' של הפריטנדרס... ממש התבאסתי שלהקת בנות חידשה אותו לכיוון כל כך טראשי. אבל נו טוב.
לא הכל מתאים להכל... ואין שומדבר שיותר טוב או פחות טוב.
אני נהנה מהכל..

כמו שאני יודע להנות מספרים מעניינים, אני יודע להנות גם מתוכניות טלוויזיה זולות. ואני לא מתכוון להתנצל על זה.
הכל מותר. מה שעושה לך טוב..
אז כן, אני אוהב לשמוע את בריטני.
ותתפלא.. אני לא הומו נשי.. אפילו בכלל לא.

---

אחרי שקראתי את כל הפוסט הזה אני קולט כמה הוא לא מסודר, רווי בפרטים שנראים לא קשורים אבל סך הכל נראה לי שהמסר הועבר.

Sam P

New member
אני דווקא אוהב גם רוק!

אני שומע הכל מהכל... ממזרחית (שרית חדד וכו') לדיכאון (ליאת בנאי וכו') לפופ (בריטני מדונה וכו') וגם רוק!!!!!!! ווית'ין טמפטיישן בעיקר!!! גם מטאל, כל מיני כאלה!
אני גם חובב כדורגל, וכן אני אוהד בית"ר ירושלים, ואין קשר לנטייה. לענות לך על השאלה אני לא יודע איך, אבל תדע שיש עוד כמוך והמון!

למעלה