הומואים ולסביות.

הומואים ולסביות.

בעקבות ידיעה בעיתון השבוע.
האם זו סביבת גידול נכונה וראויה עבור הילדים ?
מה ההשלכות לגבי עתידו של ילד הגדל עם בני זוג מאותו המין ?
תיתכן בעיה עם בן שגדל עם שני אמהות ללא דמות אב ? או לחלופין לבת שגדלה ומתחנכת עם זוג אבות ואורח חייהם,על כל הנלווה לכך ?
האם זכויות הפרט הן מעל הכל ? לגבי האפשרות להקים תא משפחתי שונה במהותו,שמציב את הילד מלכתחילה במקום כזה עם כל ההתמודדיות שעליו לעבור.
עד היום בארה"ב ה"נאורה",חייל המצהיר כי הוא הומו,משוחרר לאלתר מהצבא. מה זה אומר עלינו כחברה מתקדמת ? במדינה שהאיסור על משכב זכר בה בוטל לפני קרוב ל 20 שנה. הבהרה ! הכותב אינו מתכוון להמיר את העדפותיו המיניות שהן ברורות למדי. למען הסר ספק.

ye44

New member
האם זו סביבה נורמלית

לגדול בבית שרבים בו יומם וליל ? לגדול בבית עם אמא או אבא בלבד ? לסביות והומואים יכולים לגדל ילדים לא פחות טוב מזוגות רגילים, בעולם שלנו כשהילדים שלנו מתוודעים לכל דבר מפרונו באינטרנט ועד לסביות והומואים שבאים בברית הנשואין שום דבר לא מזיז להם רק הם עצמם מצידם שתתחתן עם כבשה
כל עוד הכבשה תיתן להם כסף למקדונלד'ס הם גם יקראו לה אמא
אז עזוב שטויות ועוד משהו הX שלך חצתה את הכביש ? כי אם כן איזה כייף לך

סופ סופ

אני מסכימה איתך לגמרי!! חזון אחרית הימים- וגר זאב עם כבש ונמר ירבץ עם גדי
נו שויין זה הכל בגלל שאתה מאוהב או שמע זה הצד השפוי שלך שיוצא לאור- שאפו ל
שלך. ובכן- מכירה המון זוגות חד מיניים שמגדלים את הילדים שלהם (בכ"ז גרה במרכז ת"א). והם מגדלים את הילדים נפלא, באהבה גדולה והילדים שלהם נורמליים לחלוטין. הבעיה היא לא הזוגות החד מיניים אלא הסביבה- במרכז ת"א זה נפוץ, רגיל, אף אחד לא מרים גבה ולא שואל כלום, כך גם זוגות גרושים. לעומת זאת המצב בפריפריה שונה- שם "הנורמה" היא עדיין אבא/אמא/בן/בת/כלב/חתול/בית צמוד קרקע/וואן. אנחנו כאן כבר יודעים שחלומות כאלה לרוב סופם להתנפץ. יותר עדיף משפחה שפויה ולא משנה מה המין של ההורים לא?

א פרח

New member
אכן חזון אחרים הימים

גם אני מסכימה עם כל מה שכתב ואין צורך להוסיף.

הסעיף האחרון שלך אינו נכון../images/Emo13.gif

לאחרונה בוטל איסור הגיוס על חיילים הומוסקסואליים בצבא האמריקאי. לגבי שאר הדברים - אני חושבת שילד צריך הורה תומך, אוהב, מכיל ומחנך. זה בכלל לא חשוב אם ההורה הזה חי עם גבר או עם אשה. העובדה שבבית חיים בני זוג שלא מאותו מין, לא הופך אותם להורים טובים יותר (או טובים בכלל). כמה פעמים אחד מבני הזוג הוא סמרטוט? האם זו דוגמא נכונה לילדים שלנו? כולנו חיים בתא משפחתי שונה ממה שהיה נהוג לפני מספר לא רב של שנים. חלק חיים לבד, חלק חיים בזוגיות רחוקה (בני הזוג לא חיים ביחד), חלק חיים בזוגיות ללא נישואין. האם הגירושין שלנו הפכו אותנו ללא ראויים? ממש לא
משפחה היא משפחה היא משפחה

הוא נכון ../images/Emo13.gif

בצבא האמריקאי קיימת מדיניות של :אני לא שואל ואת\ה לא עונה. וכך עקפו את סוגיית איסור גיוס של הומואים לסביות. אולם הם עדיין נתונים להפחדות ואיומים כפי שהיה במקרה בשבוע שעבר שבו הלשינו על קצינה מוערכת שהיא מקיימת אורח חיים לסבי יחד עם בת זוגתה בבית משותף. היא סולקה מהצבא בבושת פנים לאחר שנים של שירות מסור.

לפני כשבועיים/שלושה

היתה כתבה גדולה באחד מעתוני סופ"ש שדיבר על ביטול התקנה - משמע, חייל יכול להצהיר על נטיותיו ועדיין יוכל להתגייס.

NoaModiin

New member
עובדת היותם הומואים ו/או לסביות

לא עושה אותם מתאימים יותר או פחות לגידול ילדים. לדעתי, ילד שגדל בסביבה תומכת, הומוגנית ואוהבת יגדל הכי טוב שאפשר, ולא משנה מה ההעדפות המיניות של הוריו. אין לי מושג לגבי התמודדויות של ילד כזה, אם כי לדעתי כמעט ואינו נתקל בצורך להתמודד מאחר ומשפחות כאלה הולכות ונהיות מקובלות ושכיחות יותר ויותר בחברה, בדיוק כמו ילדים להורים גרושים...

למעלה