הומואים בלונדון ?

הומואים בלונדון ?

1. באילו מקומות מתרכזים ההומואים בלונדון (חוץ מהסוהו)? 2. כמה עולה לשכור חדר בערך בסוהו? מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מקום ספציפי? 3. איזה עיתון כמו ה'הזמן הוורוד' יש בלונדון? איפה אפשר לקבל אותו? אני רוצה להכיר הומואים בלונדון---> כל עזרה תתקבל בברכה תודה לכם

TrigATUSA

New member
אני בלונדון בימים אילו

אינטרנציונלית שכמותי אין ממש איזורים אחרים. יש קצת איזור מגורים ב Bloomsbury אבל לונדון כל כך גדולה שאין באמת ריכוז אחד למגורים בשביל מחירים בלונדון אתה יכול לבדוק ב http://www.net-lettings.co.uk/ בעיקרון, ה SOHO היא אחת היקרות בעיר. דירת סטודיו תעלה למעלה מ 1000 USD$ יש כמה עיתונים שתמצא בברים בדרך כלל יש עיתוני בילויים כמו FX יש פוליטיים יותר כמו Pink Paper ויש מגזינים שגם מכסים את לונדון כמו Gay Times או Attitude

לגבי סלולרי

תודה רבה על התשובה.. יש אולי פאב נחמד שאת מכירה לקהילה? לגבי סלולרי, בארץ יש את התוכנית BIG TALK או TALK MAN שאתה קונה כרטיס ואתה מכניס את הקוד ואז יש לך כסף להשתמש בכרטיס. איך קוראים לדבר הזה באנגליה? איך קוראים לתכונית הזו?

TrigATUSA

New member
יש ב SOHO ובמקומות אחרים

עשרות פאבים, כל אחד לפי טעמו, ממש אני לא יכול להמליץ בלי לדעת עליך שום דבר אישית יש בית קפה קטן שבו אני אוהב לשבת לעבוד בשם "First Out" על יד Tottenham Court Road לגבי טלפון, זה נקרא "Pre Pay" או Pay as you go אם יש לך בארץ טלפון מסוג GSM סביר שתוכל להשתמש בו בלונדון על ידי קניית SIM Card מקומי שתוכל למצוא בכל חנות סלולרית - ככה תוכל להימע מההוצאה של קניית טלפון את החשבון טוענים ממש כמו בארץ על ידי קניית "כרטיסים" או בעזרת כרטיס אשראי אם אתה נוסע בקרוב תיקח בחשבון שקרררררררררררררר...כרגע למשל יורד שלג

TrigATUSA

New member
היית חייבת להעיר משהו ../images/Emo13.gif

זה לא אני, זה לא אני, זה האוחצ'ה הרעה שנכנסה לי בפנים

odedee

New member
ככה זה אצלנו, הפולנים.

תמיד יכול להיות יותר גרוע. ואכן יהיה.

למעלה