הומואים בבית ספר דתי

רוצה טלפון של עורך דין?

אולי אתה יכול לתבוע את בית הספר על הטרדה. אולי אפילו תוכל לתבוע את היועץ והרכז על הטרדה מינית.

רגע, איך הגיעו קציני ביקור סדיר

לעסק הזה? הרי אתה כן מבקר בבית ספר? על זה משלם המיסים נותן להם משכורת? כדי שיציקו לילדים ויחקרו אותם על חיי המין שלהם במשך שעות?

../images/Emo26.gif

עובדת סוסציאלית המליצה על קצין ביקור סדיר שיכול לעזור לי בחיפוש בית ספר . הסכמתי ופניתי אליו .

n e t n e t

New member
שלום לך

תנסה להיכנס לאתר הזה אולי תכל לדבר עם אנשים שמבינים בנושא ויכולים ליעצץ לך בצורה אישית וגם מקצועית ולהפנות אותך לגורמים המתאימים בלי שתצטרך לצאת מהארון-לספר להורים וכו... מה שעשו לך הוא דבר מאוד משפיל שלא שנעשה לטובתך (מה שאמור לקרות בכל בית ספר ולכל תלמיד לא משנה עם בבית ספר חילוני או דתי) - גם ליועצת היה אסור לספר מה שאתה סיפרת לה במיוחד אחרי שביקשת ממנה לא לספר. זה לא חוקי. גם אם לא תפעל בסופו של דבר נגד בית הספר כי זה כרוך ביציאה מהארוןמשהו שאתה לא רוצה ולא צריך לעשות בשלב הזה. חשוב שתדע את הזכויות שלך, כך תכל לדעת מה אתה לא חייב לספר למורים שלך, ליועצים ולכל מי שבא כביכול לעזור לך. מקווה שיעזור:) נטע.

FaithNoMore

New member
תפנה לאגודה לזכויות הלט"ב

ותשאל מה הזכויות שלך. זה חשוב מאד! אני מאחלת לך המון הצלחה!

MuCHaCHi

New member
אבל למה ?????

למה מוחקים את ההודעות שאני כותב ???????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????..

MuCHaCHi

New member
מההה!!!!!!????

מה עשיתי אני רק אמרתי את מה שאני חושב הרי זה פורום ובשביל זה יש אפשרות לתת תגובות וזו זכותי המלא!!!

BabyBoy1

New member
מותר לך להגיד כל מה שאתה רוצה

כל עוד אתה לא פוגע בגולשים אחרים בפורום, ולא עובר על תקנון תפוז.

white star

New member
../images/Emo54.gifניצול ציני של חופש הדיבור

לא כל דבר מותר להגיד. בפורומים של תפוז, המנהלים מנסים לשמו על רמת שיחה ואופן התבטאות כדי שלכולנו יהיה נחמד לגלוש אחד עם השני. כמובן שיש מקום לדיונים ולחוסר הסכמה, אבל אפשר לעשות את זה בצורה נאותה, עם הודעות שהן ספציפית מדברות ולא עם האשמות כלליות. מקווה שהפנמת את המסר

MuCHaCHi

New member
טוובב !!!

אני לא חושב שפגעתי אני חושב שאני אומר את האמת !!! ולכם קשה לקבל אותה ומזה כל האיומים האלה ?

MuCHaCHi

New member
איזה בושה!!!

מי אתם שאתם מקללם בנאדם שאתם לא מכירים מה הוא עשה לכם הוא רק עושה את תפקידו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתבישו

MuCHaCHi

New member
../images/Emo46.gif הילד הזה

הילד הזה הורס את השם של בית הספר וגם את החיים של התלמידים אני מקווה שלא תמחקו לי את ההודעה הזו כי זה זכותי להביעה את הדעה שלי בנושא המגעיל הזה

איי אמ

New member
תקשיב לי חמוד

גם אני בכיתה י"א. ועברתי בבית ספר בערך מה שאתה עובר. ועזבתי את הבית ספר לפני חודש וחצי לבית ספר חילוני. אין לך מושג כמה זה יותר טוב. בתי ספר דתיים זו מערכת חולה, חולנית. אין על מי לסמוך שם. המורים פרמיטיבים וצבועים. וצר לי שאני מכליל אבל אני רואה שהמקרה שלך דומה לשלי. תעזוב את הבית ספר, הסבל שאתה עובר הוא לחינם, באמת. יהיה לך הרבה יותר טוב בבית ספר חילוני. מניסיון. ואני מציע שתעבור לגישה תקיפה ותגיד לרכז הנחמד שאם הוא לא מפסיק מה שהוא עושה אתה תתבע אותם על עוגמת נפש ולשון הרע. ותכחיש כל קשר למה שהם מייחסים לך.

למעלה