הומואים בבית ספר דתי

shlomov2001

New member
בי"ס דתי בד"כ תפקידו לחנך

ואחד מהדברים הוא למנוע או לנסות לעזור לכאלו שמתנהגים נגד החינוך של בי"ס.

אני דו מינית ואני מבינה אותך...

אז ככה העניין האחרון... לא היית צריך לשקר לקצינים וטוב שאמרת את האמת... אתה לא צריך לדפוק לאף אחד חשבון... אתה בן אדם כמו כל אחד.. ואחת.. ועם אתה רוצה ונשמך למשו שהוא לא עם הזרם אתה יכול ואף אחד לא יכול להפריד לסלק או משו כזה בגחלל זהות כביכול מינית שונה!!!

תשובות |:

1. בשום פנים ואופן אסור להם לסלק ילדים בגלל שהם מסתובבים יחד..אבל אני חושבת שאם אתם שניכם הומואים, והנהלת בית הספר יודעת על זה-מכוון שזהו חינוך דתי יש את האפשרות לסלק אותכם): 2.א.אסור לו להפריד חברים בשום אופן, אלא רק לשוחח ולדבר. גם אין פה על מה לסלק, משום שהידרדרותך היא נושא אישי שלך, ואף אחד אינו יכול להוכיח שזה בגלל שאתה מסתובב עם אותו ילד..

../images/Emo26.gif

אני אנסה לגלות יותר מה הסיבות של הרכז . מאימי לא הצלחתי ממש להוציא הכל (נדמה לי) . אני לא יודע בדיוק מה הסיבות , זה יכול להיות צרון עין של אנשים כשהם רואים אותי ואת החבר ביחד נהנים (הומופוביה?) או שזה מבחינה מינית (1. גייז) או 2- הדרדרות לימודית שכמוו שהבנתי ממכם , אסור לו לעשות את זה . אוי.. איך אני זוכר כשהוא לקח אותי לשיחה..רעדתי ... הרגלים... כמו שהרבה רשמו פה , לפרסם את הידיעה בעיתונות או לעשות להם בעיות כמו לפנות למשרד החינוך . אבל יש בעיה - עכשיו ב100% ההורים יידעו עליי או אפילו כולם . אין לי את האומץ לפרסם את הידיעה בעיתונות\טלוויזיה או אפילו בעיות שמשרד החינוך יעשו בזמן שאבא שלי ישמע על זה.. ואז משפחתו...
אני לא רוצה לחשוב על זה . . .

להורים אתה צריך לספר לפני המעשה

זה ברור, כי אם זה יוודע להם בצורה כזו יש סיכוי שהם אפילו יעלבו.. אבל כולם!? מה אכפת מכולם?! אם מישהו באמת אוהב אותך, הוא יקבל אותך כמו שאתה וכמו שאתה תיהיה תמיד! והמשפחה של אבא...מה הם כבר יעשו? ינשלו אותך מהירושה? אבל בכל מקרה, אם ההורים תומכים-בסוף הכל מסתדר

../images/Emo26.gif

העניין מורכב . ולפי מה שכתבת - קודם כל , צריך לצאת מהארון . אח"כ יש גם את אלו שלא באמת אוהבים אותי והריכולים שיהיו מאחורי גבי . המשפחה של אבא קיצונית ורבה הרבה עם אמא שלי..יש סכסוכים רבים . חוץ מזה , אני הבן הבכור של הבן הבכור שלהם , וגם הבכור בנכדים מצד אמא - עכשיו לצאת מהארון..כלומר , הם יראו שהבכור שבבוכרים יצא להם הומו .. אתה יודעת כמה צער אני עלול לגרום ? רק אמא שלי יכולה לקבל אותי וזאת גם אחרי קצת צער ... רק איתה אני הכי מרגיש אהבה .

זה עניין של זמן..

אין כזה דבר צער! אם הם מרגישים צער שיתביישו להם! על מה הצער, שלמשל לא יהיו לך ילדים? ומדוע לא!? יכולים לאמץ, יש עוד הרבה דרכים. על מה צער? על זה של תביא כלה הביתה? זו סתם סטיגמה נגד הומואים.. ומה, בן בכור הוא לא בן אדם בפני עצמו? אתה לא חייב כלום לאף אחד תאמין לי! אם היית חיי בצורה הזאת, והיית עושה כל הזמן מה שמצפים ממך במקום מה שאתה רוצה, חייך היו אומללים מאוד. \=

../images/Emo26.gif

כמו שכתבת , זה עניין של זמן . אני עדיין לא מרגיש חזק לזה . כשאהיה חזק , האגור אומץ ואחשוב זאת לנכון - אעשה זאת . אני מקווה שאת מבינה אותי, זה לא פשוט ..

ו..

יש אמהות שמשקיעות את הנשמה לילדים שלהם שיגדלו , ישכילו ויצליחו (אמא שלי) . הן לא כ"כ מודעות לעניין הגייז כמו שאנחנו . בשבילם זה כאב ובשבילם ההמציאו אגודות גייז . סתם עלה לי לראש מחשבה של חס וחלילה חס ושלום - התאבדות הורה
חוץ מהאגודות הללו , לדעתי צריך להגשים קודם את חלום אימי שהוא ההצלחה ואח"כ לצאת לספר לה . שלא לגמרי תחשוב שיצא לה בן כזה.. ואז יקרה הגרוע מכל - כמו שצוין לעיל . אבל כמו שנראה באופן , ההצלחה לא ... התקווה קלושה אבל אני יודע שאימי מאוד אוהבת אותי ובגלל שכ"כ אכפת לה ממני , היא עלולה ...
אל תתייחסי כ"כ - זו מחשבה קיצונית שסתם עלתה לראש לרגע . כרגע אני שרוי בפחדים...

3

כתבת שחיי יהיו אומללים אם אעשה מה שמצפים ממני . אז נכון... אבל עדיין זה לא אומר שאצטרך להתגבר על השלב של ההאכזבות ממני . אחרי הכל , הם גם המשפחה שלי . בעיקר האהבה להורי מממני ומהם וגם מההקרבה שלהם אליי .

דיאנקה

New member
|בהצלחה

ראשית רציתי להגיד לך שלא משנה אם אתה הומו או לא, אתה קודם כול בן אדם! וגם הכי חשוב שתהיה שלם עם מה שאתה, אתה לא צריך לתת לאף אחד חשיבות! ובעיקר לא לדתיים, כי הם אנשיים... כול אחד צריך לחיות את החיים שלו, ואיך שהוא רוצה. אני מאחלת לך הרבה הצלחה בחיים! ואני חושבת שאתה צריך לפנות לעיתנות, ולעשות להם חיים קשיים כמו שהם עושים לך! בהצלחה!!!

סטטיסטיקה

הרי זה ידוע שכ-80% מההומופובים הם הומואים על פי מחקר חדש שנערך לקחו שתי קבוצות שמגדירים את עצמם כסטרייטים קבוצה אחת הומופובים ושנייה לא הקרינו בפניהם סרט כחול של הומואים ובדקו אם עומד להם על פי חישנים מיוחדים בקבוצה של ההומופובים 80% עמד להם ובקבוצה השנייה רק 10% ומה אני רוצה להגיד בכל זה שכל מי שזה מפריע לו וצוחק על זה רוב הסיכויים שגם הוא כזה בקיצור תהייה חזקקקקקקקקק

אפשר לקבל את המחקר בכתבו המקורי?

באיזה כתב עת מדעי הוא התפרסם? מתי? על ידי מי?

זאת בעיה קשה

תראה אני לא מבין מה כלכך כיף בלקבל בתחת אבל שכל אחד יעשה מה בראש שלו, מה שכן יש פה בעיה רצינית כי מוסד חינוך דתי לא יקבל נטיות כאלה לעולם ואתה גם לא תחדל להיות הומו אז מישהו פה צריך להתפשר אבל חשוב שתשמור על עקרונותיך ולא תוותר להם.

../images/Emo26.gif

תתפלא , אבל הם מקבלים (כי אין להם ברירה ...) . אני לא יודע מה השקולים שלהם , אבל אולי הניסיון הפרדה ביני לבין החבר שלי , זה הניסיון שלהם לעצור אותי (אולי..) . אני לא יודע אם זה מותר , אבל אני אישית עובר בית ספר (בניגוד ל"ולא תוותר להם") לא רק מהבעיה הזאת .. אבל זוהי כנראה הבעיה העיקרית שאני עוזב את בית הספר (מלבד ההנהלה - ההומופוביה , אלו שצוחקים עליי והשונאים שבבית הספר) .

זה נורא לדעת שעדיין יש הפליה...

אני לא אומרת שזה טוב להיות הומו, אבל זה לא משהו שצריך לגרום להפליה כזאת!! קשה להאמין שאנשים שופטים אנשים אחרים לפי דברים כאלה.... תספר על זה למישהו! תבקש שיעזרו לך.... זה ממש לא הוגן שעושים לך את זה! בהצלחה!!

cowgirl Ms

New member
פפפפ....../images/Emo80.gif

אני אםילו לא אגיד חצי ממה שאני חושבת, זה לא הפורום הנכון, אני עלולה לפגוע באנשים שלא מרצוני. מה שכן, אין לביצפר שלך שום זכות להתערב בעניינך האישיים ובמה שאתה עוסק אחרי הלימודים ואף זו בפגיעה בזכויות האדם הבסיסיום שלך, בעיקר בזכות לפרטיות. לכל אדם במדינתינו יש את הזכות לא למסור לרשויות\ לבצפר\ מי שזה לא יהיה, פרטים לגביי החיים האישיים שלו ובמיוחד, במיוחד, מה הוא עושה במיטה, כל עוד שהוא לא פוגע באחר. והומוסקסואליזם זה לא פגיעה באחר, הצד השני משתף פעולה מרצונו החופשי (אני מקווה, כי אז זה סיפור אחר לגמריי.) ובאחריותו בלבד וזה לא פשע! (לדוגמא, כן פשע במיטה המצריך התערבות של רשויות- פדופיליה.). מה עוד, אם הרכז שלך באמת בירר מה אתה כותב באינטרנט, זה כבר ממש הטרדה- פשע שיש נגדו חוקים שהוא עלול לשבת עליהם בבית הכלא או לקבל צו הרחקה ממך. אז, חמוד, פעם הבאה שהם באים אלייך עם יציאות כאלה ודרישות, אל תשב בשקט ותהנהן, תאיים, תראה לו שאתה יודע שהוא עלול להיענש חוקית על השגת גבול הפרטיות שלך. הו, ובהצלחה. ואתה טוב כמו שאתה, אל תשתנה בשביל אף אחד! אף אחד לא שווה את זה. יום יבוא ותמצא את החברים והסביבה שידעו להעריך אותך כמו שאתה.

מן הסתם ברור שאסור לו...

להעיף אותכם על הבסיס הזה. במיוחד עכשיו אחרי דו"ח דוברת שמדבר נגד הנשרה. אבל מה? אם הוא ירצה להעיף אותך, הוא לא יעיף אותך על זה אלא ימצא משהו להאשים אותך בו ולהעיף אותך בגללו. או שהוא והתלמידים יעשו לך כל כך חיים קשים שתרצה לבד לעזוב.

lvb

New member
לא נעים לי להיות זה שאומר את זה...

אבל מבחינת החוק הם יכולים להעיף אותך מבית ספר, אם הם סוברים שאתה הומו. כמובן שזה לא מצדיק את ההתנהגות המזעזעת שלהם, את השקרים, את החדירה לפרטיות ואת ההטרדה (אני די בטוח שזה נחשב הטרדה מינית מילולית). אבל אם מדובר במוסד חינוכי דתי, הם בהחלט יכולים להעיף תלמיד על רקע התנהגות "לא דתית" גם מחוץ לשעות הית הספר. חרא, אבל זה המצב. אני לא יודע אם זה אופציה מבחינתך, אני גם לא יודע באיזו כיתה אתה, אבל אני חושב שהפתרון הנכון יהיה לעבור בית ספר, כי זאת נשמעת לי כמו מערכת שאין לך מספיק זמן כדי לנצח אותה, וגם לא בטוח שכדאי להכנס למלחמה הזאת, על חשבון הלימודים שלך.

למעלה