הומאופט דני רון

הומאופט דני רון

הייתי מעוניינת לדעת מה דעתכם על דני רון ההומאופט. הוא טוען שהוא יכול מאוד לעזור לילדים בספקטרום, אך הוא גובה ה-מון!!! זה קצת חוצפה שהוא רוצה לראות את הילד פעם ראשונה ואח"כ כל חודשיים במשך שנה שלמה. על כל ביקור שכזה הוא גובה סכומי עתק. דווקא הייתי מצפה לאור הסיפור המשפחתי האישי שלו למחירים שפויים יותר. אשמח לשמוע תובנות בנדון בעיקר על התועלת אם קיימת בטיפולו.

מיכל בר4

New member
אנחנו הולכים להומאופטית מדהימה בשם מיכל יקיר

והטיפול עוזר מאוד לילד (תודה לאל. ההתקדמות יפה ומנוגדת לתחזיות הקודרות של אנשי המקצוע שראו את הילד לפני תחלת הטיפול ההומאופטי). בזמנו לפני שהתחלנו את הטיפול אצל מיכל יקיר שוחחתי גם עם דני רון. המחיר שדני רון רצה נשמע לי באמת מוגזם. מיכל גובה קצת יותר משליש המחיר אותו הוא גובה. למעוניינים נתן לפנות אלי במסר ואתן את הטלפון של מיכל יקיר. היא עובדת בירושלים, תל אביב, ומודיעין.

schlomitsmile

Member
מנהל
מצטרפת להמלצה על מיכל יקיר,מכירה אותה שנים

nofaritrit

New member
לנו דני רון לא הצליח לעזור בכלל אגב

והומאופטיה יכולה להיות מדהימה וגם מסוכנת..
את צריכה הומאופט זמין מאוד, עתיר נסיון 4-5 שנים זה לא מספיק לצורך העניין.
זה בעייה למצוא הומאופט שהוא גם זמין מאוד וגם עתיר ניסיון..
אני ממליצה על מלי רווה מטימורים. המחירים שלה שפויים והיא מאוד זמינה. יאמר לזכותה שכשלא הצליחה לעזור לנו רצתה להחזיר לי את הכסף וגם היתה מאוד זמינה כשהיתה ראקציה לילד שלי..דברתי איתה ממש כל יום.
היא נעימה מאוד ויש לה המון ניסיון.
בנוסף היינו גם אצל עתליה תורן שיש לה המון המון ניסיון ויכולת אבחנתית מצויינת אבל הזמינות שלה נמוכה מאוד.
דורית רגב שניר עם זמינות גבוהה מאוד אבל עם פחות ניסיון.
ותומר מנשרי שיש לו די הרבה ניסיון והוא גם זמין מאוד אבל מקבל באשקלון.
היינו אצל עוד כמה אבל לא הייתי ממליצה עליהם.

AutismTimesTwo

New member
כמה תובנות

א. הוא יכול לנסות לעזור לילדים על הספקטרום. הוא לא יכול להבטיח לך דבר. אני אגב לא מפקפק בדבריו שהוא מן הסתם משפר את מצבם של חלק מהילדים.
ב. כל הומאופת טוב, שתעבדי איתו בשיתוף פעולה הדוק, יוכל מן הסתם לעשות דברים דומים.
ג. כסף - זה עניין של יכולת. אני לא רואה בזה חוצפה, וזה בלי קשר לסיפור המשפחתי שלו. הוא רוצה להתפרנס, יכול לדרוש ודורש. זהו. תלכי למישהו אחר.
ד. לגבי לראות את הילד כל חודשיים, למען האמת, דרושה תדירות גבוהה אף יותר ואני מצטרף למי שהמליצו מעלי על הומאופת צמוד/זמין כקריטריון. אם ההומאופת לא זמין להתייעצויות קרובות, או אם אפילו לא נוח לך להגיע למשרדו - אל תלכי על זה.
ה. חלק מעבודת ההומאופת היא ניסוי וטעיה. לא משנה מה הוא אומר, לא כל האוטיסטים דומים, ולכן רמדי שהוא חושב שעבד על חלק מהם, לא בהכרח יעבוד על הבן שלך. ולכן הוא ינסה ויחליף וינסה עוד ויחליף עוד וכן הלאה. לכן הוא צריך להיות זמין לכם, לכן הוא צריך לראות את הילד לעתים תכופות. לכן גם עשויות להיות תופעות לוואי או סיכונים.

בהצלחה

למעלה