הומאופטיה?

הרהרנית

New member
הומאופטיה?

כמו כולכם, אמא בלתי נלאית,מחפשת עוד ועוד, הגענתי גם להומאופט, דרך קופת חולים משלימה. הוא ערך תישאול של חצי שעה, לקח 220 ש"ח. רשם תמציות לקנות בבית מרקחת, הלכנו גם בגלל אסטמה ום בעית הקשב. המומחה טוען, שתוך שנה בערך,לאור לא תהיה בעית קשב ולא אסטמה. העלות "רק" 500 ש"ח בחודש , שווי התמציות, שאגב, מכילות מים מזוקקים עם האנרגיה של הטעב. מהה אתם אומרים? כמובן שעדיין לא קניתי. מחכה לתגובה, ולבעלי שיחזור מהויפסנה שלו.

דליה .ד

New member
אכן "דונה אידאלה"../images/Emo8.gif

מה אנחנו לא עושות בשביל הילדים? ואם זה גם אומר ללכת לאיטגנינים, מגידי עתידות, כל מינ מרפאים ומעלים באוב...בלי לפסוח כמובן על הרופאים, המאבחנים, התרפיסטים....אנחנו ממש מכלכלים עם רב מהקשיים של הילדים נכון?...... חומר למחשבה. מה אוכל לומר לך הרהרנית אני בעד אוטונומיה לאמהות! שכל אחת תעשה כטוב בעיניה כי אני מה זה משוכנעת שכולן רוצות רק בטוב עבור ילדיהן! אבל....אני גם בעד שיקול דעת. אני אישית לא הייתי לוקחת את ה"מים הקדושים" ומטפטפת אל תוך פי הגוזל. ניסיתי זאת בעבר: בתי סבלה מדלקות אזניים ואסטמה של ילדות. מגיל שנתיים הלכנו לנטורופט ולהילינג. התמדנו שנתיים בהן נסענו לטיפולים, שילמנו אלפי שקלים עבור מים אותם זילפנו לפי הפעוטה ואכן קרה דבר נפלא...הדלקות המשיכו כאילו כלום וגם האסטמה.... בסוף נכנענו, עשינו ניתוח כפתורים (בפעם השלישית) וחיברנו את הילדה למשאף. לדלקות ולאסטמה שלום - עד עצם היום הזה. אבל, לעומתי, בטח יש אלפי אנשים שיספרו לך ניסים ונפלאות....אז...או שתיכנסי בעצמך לנירוונה, או שתעשי מה שאת חושבת שטוב עבור בנך ובהצלחה! מדליה

הרהרנית

New member
תודה על התגובה הכנה והישירה.

שלום, אני חושבת שכבר בדבריי סייגתי והבעתי ספקות.דוקא עם בעית האסטמה אני בדרך כלל נטולת רגשי אשמה, אנחנו ועשים עיסוי, נותנים אהבה במידות גדושות וזה עובר. הוא חי עם זה בלי תרופות כמעט , ומקבל שזה חלק ממנו. עם בעית הקשב, זה יותר מבלבל, האם אני ושה את המקסימום עבורו? הוא במסגרת לא הכי, בשכונה לא הכי, ויש כל הזמן עינינים, הפתעות, הוא לפחות מגוון, פתרנו חזית אחת, זה מופיע בדלת אחרת, ואז אני חושבת אולי, אם רק אמצא את המקור לקושי, אתן טיפול מתאים והחיים יהיו פשוטים יותר...ואז אני חושבת שאני צריכה לקבל את בעית הקשב כמו שאני מקבלת את האסטמה, וכך גם הוא יקבל כדבר טבעי? חלק ממנו. אולי אני לא מקבלת אותו כפי שהוא, כל הזמן מריצה אותו לתיקון , שיהיה לו יותר קל, ולנו...נפלה עלי פטפטת, צר ל יאם עייפתי את הקוראים. תודה שהקשבתם.

משהו שחשוב לי להגיד

אני מזכירה לך שגם בטיפולים צמחיים יש חומרים כימיים, חומרים כימיים לרוב מופקים מהטבע ומהצמחים, ההבדל הקטן הוא שבתרופה שעוברת מניפולציה מעבדתית, יש לך את האפשרות לדעת את הרכב החומרים המדויק ואילו בתמציות צמחיות, אין לך אפשרות לדעת מה אחוז החומר הפעיל או בכלל חומרים פעילים ומה תגובותיהם אחד לשני בתוך התמצית. אפרת

למעלה