הומאופטיה והריון

מאמוצקה

New member
הומאופטיה והריון

שלום לכם, פעם ראשונה בפורום הנחמד שלכם... ניסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי אז אני שואלת... אני מנסה להכנס להריון, וללא שום קשר פניתי להומאופט לצורך קבלת טיפול (שלא קשור בהריון) והחלטנו לטפל בקנדידה כשלב ראשון ואח"כ בדברים נוספים. אני די חוששת לקבל טיפול ולהיות בהריון, למרות שההומאופט אמר לי שאין שום סיכון לעובר. האם זה נכון? האם באופן וודאי אין ולא יהיה שום סיכון לעובר? ולמה בעצם? הרי זהו חומר שאנו מכניסים לגוף??? אשמח להבין את הראציונל, כי אני ממש חוששת להתחיל טיפול, למרות שכאמור בימים אלו אני עדיין לא בהריון.

הומאופתיה והריון

שנה טובה ובוקר טוב, ברמת העיקרון, אם עושים הומאופתיה נכונה וטובה לא רק שאין סכנה לעובר אלא להיפך, מקבלים טיפול כפול במחיר של אחד. האם והעובר מרוויחים ביחד, ועל זה נפרט בהמשך. אך ראשית הבהרות קטנות, ברשותך: מה קיבלת כטיפול מההומאופת? כיצד את לוקחת? כמה פעמים. בקיצור.. אשמח אם תפרטי כמה שיותר לגבי הטיפול עצמו. בברכה שלומי.

מאמוצקה

New member
נשמע קצת מלחיץ "אם עושים הומאופטיה נכונה"

לא? בינתיים אני אמורה לשלוח בדיקת צואה למעבדה לקנדידה, משם ישלחו משהו לבית מרקחת צל ארזים על מנת להכין את הרמדי. אחרי שנפטר מהצרה הזו נעבור להמשך הטיפול, לצערי אני לא זוכרת את שם הרמדי הספצפי, עדיין לא קבלתי אותה. עוזר במשהו? ואיך ניתן לדעת שעושים הומאופטיה טובה ונכונה, להגדרתך? ההומאופט שהלכתי אליו הוא הומאופט קלאסי מורשה עם ותק, מה עוד צריך לדעת? ומה אם הטיפול הוא לא טוב???

הומאופתיה נכונה

שבת שלום, את לא אמורה להילחץ, אם פנית למטפל שאת סומכת עליו, כולי תקווה שהוא יעשה את המיטב בכדי לסייע לך. לא כל כך הבנתי את הנושא של הקנדידה, הבדיקה ובית המרקחת, ואני גם לא יודע מה את מקבלת או קיבלת ולכן יש לי קושי להתייחס באופן אישי וספציפי. מאחל לך בהצלחה בטיפול שלומי.

skw

New member
יש בדיקה חדשה ויעילה יותר לקנדידה

בדיקה פשוטה ומהירה. על ידי דקירה קטנה בכרית האצבע ולקיחת טיפת דם אחת. רמת הדיוק של בדיקה זו עומדת על 95% והיא הבדיקה המדויקת ביותר כיום לזיהוי זיהומי קנדידה בגוף. קבלת תוצאה ברורה בתוך 5 דקות. עלות הבדיקה 115 ₪. אם תרצי מידע נוסף: http://www.regaim.com

אני טופלתי בהומאופתיה לפני ותוך כדי הריון

בערך מגיל 35 התחלתי טיפול בגיל כמעט 39 רציתי להיכנס להריון ותוך חודשיים הצלחתי כמובן שמדובר בהומאופתיה קלאסית והלכתי להומאופתית מוכרת עם המלצות ההריון התחיל קשה והומאופתית עזרה בצורה נפלאה מצרפת את התוצר , שמו בישראל טבע והיום הוא בן חצי שנה ושוקל 8.6 ק"ג וגם הוא מטופל אצל ההומאופתית שלי שיהיה לך בהצלחה ושנה טובה

שנה טובה

אם אינך בהריון אז אין בעיה. כשתכנסי להריון תבדקי אם הטיפול מתאים להריון. בקשר לקנדידה , עלייך לטפל בכמה מישורים, חוץ מהומאופטיה, גם תזןנה מתאימה ותוספים. זה לא פשוט לטיפול. מדוע החשד לקנדידה? ולמה הינך צריכה בדיקה במעבדה פרטית ? לכל אדם יש קנדידה , מי שמאובחן אצלה קנדידה בדרך כלל על ידי רופא/ת נשים- במשטח וגינאלי , יש לבדוק אולי את רמת הקנדידה באופן פרטי- לפעמים זה מיותר... חשוב לדעת מה סוג הקנדידה המדוברת- יש 3 סוגים לפחות - לא חושבת שמעבדה פרטית נותנת סוג הקנדידה. והכי חשוב לדעת מה מקור הבעיה- אגב קנדידה אינה מפריעה לכניסה להריון. בהצלחה אהבה אריאלה

בלי קשר להומאופתיה,

הבעיה שלי מתחילה עם "טיפול בקנדידה" ו"הריון". אם זה תלוי בך, הייתי מחכה לסיום התהליך של הקנדידה, ורק אז מתחיל עם הנסיון להרות. כמו שכתבה אריאלה מעלי, רצוי לשלב גם תזונה בריאה בטיפול בקנדידה, ובטיפול יכולים להיות ריאקציות אגרסיביות שנובעות מהנסיון של הפטריה לשרוד (אני לא יודע איך הן מגיבות להומאופתיה, אבל יש לי הרגשה שהן לא פשוט "נעלמות" גם שם) בכל אופן, מבחינת הטיפול ההומאופתי- זהו טיפול שעובד על "תדר", ולא על "חומר" פעיל, כך שאין בעיה עם נטילה בזמן הריון, מה שכן חשוב לוודא זה שאת משתפת את המטפל שלך בכל שלב בתהליך, כדי שיוכל לתמוך בך בתהליך, ולבנות את הטיפול, ולבחור את הרמדי בהתאם.

DakaBoaz

New member
תדר מול חומר...?

שלומי יקר, למה אתה חושב שחומר יכול לפגוע ותדר לא יכול? ...תדר יכול לתרום לריפויי? מן הסתם, תדר אחר תרם למצוקה? אם אתה מכיר עבודת תדרים, אתה יודע שישנם תדרים "ממסים" בעוד ישנם תדרים "מגבשים" - תדר "ממס" עלול להיות מסוכן בזמן הריון אם הוא אינו מוגבל לתחום רצוי. יש אנשים בתחומי הרפואה האלטרנטיבית שמציעים "הפלה טבעית" בעזרת תדרים (או היו, לפני כמה שנים). כשחושבים על לעומק, כל תופעה היא תדר וכל תדר מייצג ומייצר תופעה. אל תמהר להרגיש בטוח תוך הסתמכות על אמירות כלליות, שלומי. עדיף לברר. נמסטה, בועז.

תדרים

בהחלט יכולים לפגוע, אך עדיין נחשבים לבטוחים יותר מאשר כל חומר, וניתן לטפל במהלך ההריון באמצעות תדרים (ועל כך הייתה השאלה, לא הייתי ממליץ על תרופות במהלך ההריון). עם זאת ציינתי ש"מה שכן חשוב לוודא זה שאת משתפת את המטפל שלך בכל שלב בתהליך, כדי שיוכל לתמוך בך בתהליך, ולבנות את הטיפול, ולבחור את הרמדי בהתאם." ככלל התגובה שלי היתה לטיפול במהלך ההריון, ולאו דווקא לאמצעי, או השיטה. מכיוון ש"כל תדר מייצר ומייצג תופעה", היא יכולה גם לפגוע, וכדאי להזהר. הבטחון שלי ממש לא מסתמך על אמירות כלליות, להיפך.

למעלה