הולץ - טעות

babajistaO

New member
הולץ - טעות

רוצה לשמוע מה אנחנו עוברים בהולץ בראסמי? אז ככה: כל בוקר מסדר או ב 7:15 או ב 7:55. בודקים ציחצוח גילוח. כל הקטע של המדים זה לא הבעיה. למסדר סוף יום (יש לנו רק פעם בשבוע שמסיימים לפני 4) אנחנו מחכים כל יום עד שהמדריכה תואיל בטובה לרדת ולעשות מסדר, כי בלי מסדר לא הולכים. כל דבר קטן נשארים אחרי ביה"ס בשביל שיסבירו לך כמה חטאת ושורפים לך זמן יקר, ולפעמים גם בא עונש. יש תורנות של שבועיים בשנה אבל זה גם בקטנה. הקטע העיקרי ביחס (כאן אני מקווה שאחד המדריכים\מישהו מצוות הביה"ס קורא את זה) אין לנו זכויות! מתעלמים מכל בקשה שלנו, אומרים לנו "אנחנו רוצים לעזור" וכשאנחנו אומרים מה הבעיה אז ישר עונים לנו "אין מה לעשות ככה זה המסגרת". לא נותנים לנו חופש לפני בגרויות, ובשביל לוודא שאנחנו נבוא תוקעים לנו מבחן יום לפני!(וגם מבחן יום אחרי הבגרות - 3 ימים ברצף). אפילו בשביתות מכריחים אותנו לבוא ושמים לנו קלטות וידיאו בשביל להעסיק אותנו, למרות שהם לא יכולים ללמד אותנו כלום כי אין מורים. כל הקטע של הביה"ס הזה זה שלא נצליח בבגרויות ונישאר להשלים אותם בי"ג י"ד (זה אחד הטיעונים שאמרו לנו להישאר - השלמת בגרויות, מצד שני אם זה היה ביה"ס רגיל לא היינו צריכים להשלים בכלל) ומזה הם מרוויחים הנדסאים לחיל האויר. לסיכום זה טעות עצומה ללכת להולץ וכל הקטע של הביה"ס הזה זה ליצור הנדסאים לטובת הצבא, ולא מובאת בחשבון טובת התלמיד. מנצלים אותנו. הצילו.

shimonev

New member
3 יותר נכון

ב"ש הוקם קודם. אבל מה זה משנה איזה מספר נותנים לו. כל עוד ששוחרים סובלים שם

PsyWack

New member
ואללה אחי צודק אבל...

אין מה לעשות לא פעם ולא פעמים ניסינו לקום כנגד המערכת ולא קיבלנו כלום הכל נישאר כמו קודם... אני לומד בטכני חיפה ותשמע אחי מה שהם עושים לכם אם כל זה נכון זה ממש לא צודק וזה ממש התעללות כי אני יכול להגיד לך כך גם לנו עושים כאלה קטעיפ לפעמים אבל לא בהגזמה וגם בדרך כלל אנחנו יוצאים מהקטעים האלה לבד בלי שנישאר תמימים ונסבול לדוגמא אם רצו להשאיר אותנו שלא בצדק פשוט כל הכיתה קמה והלכה ואחרי זה אין הרבה בעיות המדריכים קולטים שהם עשו טעות ... אני לא אומר עכשיו להתמרד בכל החלטה של מדריך בכל זאת לפעמים יש החלטות נכונות...אני אומר שאם עשו לכם הבל אל תשארו חייבים ...

who is this

New member
בחיפה..

לא יודע איך זה במקומות אחרים כל תונה אומרים לך "לא טוב, תעזוב".. ויום לפני בגרות השאירו אותנו לצבוע ולסייד חדרים למסדר מב"ס..

The Amaru

New member
אתה יודע מה הכי מעצבן אותי?

שאתה מגלה עד כמה אטומה המערכת הזו. שלא תבינו לא נכון, יש כמה יחידי-סגולה שבאמת מנסים לעזור לך ולפעמים גם יוצא להם, אבל הרוב - מתנהגים ממש כמו במוסד ממשלתי. שולחים אותך מפה לשם, משם לפה - אי וודאות ואדישות שקשה להאמין. העיקר לשחק אותה ראש קטן, לטרטר ולפזר כל מיני מסרים מעורפלים, חצאי אמת, הבטחות שווא ועוד. אבל שצריך להטיל אשמה - את כל הדברים שאמרתי עכשיו, אומרים עלינו. חשבתם פעם שהיו לנו את המורים הטובים ביותר ללמוד מהם? אני כבר כמעט חודשיים מנסה להחליף את החגורה שלי (היא בלוייה) כל האפסנאות הזאתי - ואין חגורה אחת. אתה צריך להתחנן שמישהו בכלל ירק לכיוון שלך. ומתי היא בכלל פתוחה? עושים לנו טובה, שמים את האפסנאות פתוחה שעתיים בשבוע ועל הנאחס היא פתוחה בדיוק שאני לא בביה"ס. תודה רבה באמת. שלא לדבר שחיכיתי שנתיים(!) בשביל להחליף מעיל מ-מ' ל-ג'... שנתיים!!! עוד תופעה: אני רואה אצל כמה מהם את הצמאון הזה לכוח ולשליטה, שזה מפחיד. אולי שמישהו יסביר להם (או יותר נכון להן) שלא כל דבר צריך לומר עם פרצוף חמוץ וטון דיבור מגעיל. עד כמה שקשה לשיבור מיתוסים, אנחנו (עדיין) לא עבדים של אף אחד.

למעלה