הולנד

ליאת בן

New member
הולנד

אני וחברי בני 22 וחצי ורוצים לעזוב את הארץ המעצבנת הזאת לטובת הולנד
חבר שלי עוסק בתיירות ואני סטודנטית שנה 1 בפסיכולוגיה ומנהל עסקים אני לא יודעת מה לעשות השגרירות לא נותנת מהר אשרות עבודה, ואנחנו אמורים למצוא עבודה לשנה ורק אז להתחיל את תהליך האשרה.... אולי מישהו יודע על אתרים של הקהילה היהודית או כאלו שעוזרים לישראלים למצוא עבודה בהולנד????.

DutchBird

New member
כמה טיפים

קודם כל ברצוני לומר לכם שהולנד היא בחירה מצויינת. במידה ויש לכם דרכון אירופאי אז אין שום בעיה, במידה ולא אז העיניינים קצת יותר מסובכים בעיקר מכוון שהבירוקרטיה בהולנד יכולה להוציא את הנשמה. אני מבין ברי המזל שמחזיקים גם בדרכון הולנדי לכן בעיניין אשרת העבודה אין לי הרבה מושג. אם אינכם דוברי הולנדית גם זה יכול להיות בעייתי, מה שמשאיר לכם את הברירה היחידה וזה לעבוד בתחום ה-HORECA (קיצור ל- HOTELS RESTAURANS, CAFES ). בכל מקרה הנה הכתובת של משרד הקהילה היהודית באמסטרדם: De Lairessestraat מס´ 145 , טלפון: 6730629-020. לא שהם יכולים לעזור בעיניין אשרת העבודה אבל אין לכם מה להפסיד מליצור איתם קשר. דבר נוסף שעליכם לקחת בחשבון זה מצוקת הדיור בהולנד בכלל ובאמסטרדם בפרט. בעיקרון, ככל שמתרחקים מאמסטרדם המחיר יורד והסבירות שתצליחו לימצוא דיור עולה. המון בהצלחה. DutchBird

ליאת בן

New member
הקהילה היהודית בהולנד

מישהו אולי יודע מה כתובת האתר של הקהילה היהודית בהולנד

למעלה