הולמס פלייס או שייפ?

sivanc

New member
הולמס פלייס או שייפ?

מישהו כאן הולך לשייפ רעננה? אני שוקלת להצטרף... מה עדיף הולמס פלייס או שייפ? מבחינת כיף כי ההבדל במחיר גדול אבל אם הרבה יותר שוה הולמס פלייס אז לשם אני אלך.

תלוי

אם את רוצה להתאמן לכי לשייפ, אם את רוצה להכיר בחורים ולעשות "שופוני" לכי להולמס. אם את רוצה בריכה, לכי להולמס, כנ"ל אם את רוצה מגבת בילט אין, ג´קוזי וסאונה רטובה. בתכ´לס, הכל תלוי בארנק שלך..

שאקל

New member
שייפ זה מקבוצת הולמס פלייס

לפי מה שכתוב מתחת ללוגו של שייפ הם חלק מהולמס פלייס. ההבדל במחיר זה בד"כ אם יש בריכה או אין בריכה וגם תלוי בשעות שהם פתוחים ועוד.

נכון, שייפ מקבוצת הולמס, אבל למעט

הבריכה יש עוד הבדלים. הולמס נחשב מועדון יוקרתי שכולל שירות מגבות, 2 סאונות, ג´קוזי, בריכה, מסעדה צמודה. שייפ נחשב מועדון כושר עממי יותר (למרות שהמחיר עדיין נחשב גבוה) שכולל חדר כושר, שעורים ותו לא. במקום יש סאונה יבשה ובזה מסתכמים הפסיליטיס.

Samsara

New member
הנה כתבה שאולי תעזור לך

אני לא מכירה את המועדונים ברעננה, אבל זכרתי כתבה שפורסמה לא מזמן, והזכירה את מועדון שייפ ברעננה לחיוב. אז אולי זה יעזור לך להחליט הנה לך הקישור לכתבה.

אלי ו.

New member
אם את כבר מתמצאת באיזור רעננה../images/Emo82.gif

אני עומד לעבור לסביבה עוד מספר חודשים. (למרות מחאות נמרצות בחדר הכושר הנוכחי) מחפש חדר כושר שמתמקד בעיקר במשקלות חופשיות. (כמה הליכונים וקרוס טריינר יספיקו לימי הגשם) לא צריך שיעורים/סאונה/בריכה. רצוי כלוב לסקוואט. מכירה? מישהו מכיר? מחירים סבירים.

Samsara

New member
הצלחת להיכנס?

מעבר לדף השער שלהם לא הצלחתי להיכנס לאף אחד מהקישורים.

למעלה