הולמס עובר לג'טס

REDSKINS

New member
הולמס עובר לג'טס

הסטילרס עשו טרייד על הולמס והם יקבלו בתמורה את הבחירה של הג'טס בסיבוב החמישי , בדראפט של השנה. הג'טס כבר צירפו את LT וצפויים גם להחתים את ג'ייסון טיילור , FA מעניין לאוהדי הג'טס.

Yo-man

New member
נראה שהג'טס בונים קבוצה טובה בימים האחרונים

JayneCobb

New member
או לחלופין - (תיאוריית החצי הריק)

שהם בונים את קבוצת ה HAS BEENS הכי מהוללת שנראתה בשנים האחרונות...

avishaiam

New member
נראה שזה רק אני אבל...

נראה לי שהולמס יכול לתת עוד איזה 3 עונות בכיף ברמה גבוהה אז סיבוב חמישי?! HAS BEEN?! מצד שני אם כל מה שדרשו עליו זה סיבוב חמישי אז כנראה אני טועה..

הוא בפירוש לא HAS BEEN אבל ...

הוא מסובך במשפט באורלנדו על זה שהוא לכאורה זרק כוס זכוכית על מישהי וגם יש לו קצת בעיית סמים (נתפס עם מריחואנה ב 2008) כך שנראה שפיטסבורג שמחו להפטר ממנו ...

לפי האינטרנט (לא יודע בכלל למה אני קורא את

הדברים האלה) הוא יורחק לארבעה משחקים בגלל סמים ואולי יותר בגלל בעיות נוספות. כמו כן הוא בעונה האחרונה של החוזה שלו והוא ידרוש (בצדק) תוספת משמעותית לשנה הבאה (אם היא תתקים בכלל). אז זה לא טרייד כל כך מעוות כמו שזה נראה על פניו.

JayneCobb

New member
אבל בכל זאת יש פה צביעות מצד הסטילרז...

מצד אחד הם ידועים כאירגון שמרני למדי,שמעדיף שהשחקנים שלהם ישמרו על הפנים שלהם מחוץ לעיתונים... מצד שני,הם עושים טרייד על הולמס ,אבל ביג בן,שכל עונה יש איתו סיפור אחר הוא UNTOUCHABLE...

Yo-man

New member
זו לא צביעות. זה עסק.

הולמס לא תורם להם המון. הוא בסדר, אבל מה שהוא נותן הם יכולים לקבל גם מרוקי... בן, מצד שני, לא בר-החלפה כל כך בקלות. הם לא הכריזו שהם יעמדו מאחורי בן בכל מקרה, אבל הם גם לא מגנים אותו עדין... אני לא רואה את זה כצביעות אלא אי-נקיטת עמדה בצעד טקטי.

REDSKINS

New member
ברנדון מרשל עובר למאימי

מרשל יעבור למיאמי בתמורה לשתי בחירות סיבוב שני.

למעלה