הולכת על הודעה חדשה

תנעלי את הדלתות, הגיפי את החלונות

And play dead... ועכשיו ברצינות: תכיני לה ארוחת מלכים שתכלול ארבעה סטייקים עסיסיים (מתכון מטאז), סלט ירקות עם רוטב אלף האיים, לחם ביתי (מתכון מנוטמג) ורפרפת טעימה לסיום (מתכון מליאן/מיטל[לל]) ואם אין לך כח לבשל... תזמיני פיצה. ואם כל זה לא יעזור - תתחנני למחילה ואפילו תציעי לה שהלילה תישני את בחדר המדרגות כעונש.

* תגיפי

(זהו, עידן מתחילה להשפיע עלי) (הא, כמובן שאני לא מתכוון ששלי תעשה את זה עכשיו ולכן לא השתמשתי בצווי) (
)

dana2909

New member
לאז יקירי אתה תמים

בנות הם עם נקמן וזוכר הכל. ה-כ-ל. במיוחד כשהם צריכים לבלות את כל הלילה בחדר מדרגות. אני מציעה לך את הדבר היחידי שאת יכולה לעשות. לפצות אותה במשך חודש לפחות. את עושה כלים, את שוטפת, את עושה קניות לבית... התחנפות מרובה והרבה הרבה תחנוני סליחה...

nutmeg

New member
מעניין ששותפתך

ישנה כל הלילה בחדר מדרגות ולא עלה בדעתה שמשהו נורא קרה לך... אני במקומה כבר הייתי מזעיקה משטרה, פורצת את הדלת, מזמינה את מד"א, שחל ונטלי... מעירה את כל השכונה ועושה לך את הפדיחה של החיים שלך שכוווולם יראו אותך בפיג´מה. אבל באמת, עם יד על הלב, היא לא חשבה שמתת או משהו? אין מה לעשות חוץ מלהתנצל ולרען את נוהל נעילת הדלת לפני שהולכים לישון.

Rivendell

New member
להתנצל עד אובדן חושים.

לקנות לה מתנה, לסדר לה את החדר, לנקות את הבית. ובעיקר להתנצל - והמון. אם אני הייתי השותפה שלך, לא היית יכולה לכתוב הודעה פה, כי הייתי שוברת לך את שתי הידיים אחרי דבר כזה

shellyland

New member
היא עוד לא חזרה הביתה ../images/Emo5.gif

ואני לא יודעת אם זה בגלל שהיא עצבנית או בגלל שהיא נסעה להורים לשבת, ואני מפחדת להתקשר ולבדוק.

ולמה את מחכה בדיוק?

כל שניה שאת לא מתקשרת אליה, רק מחמירה את המצב. תתקשרי עכשיו, תתנצלי, ולהבא תארגנו לעצמכן נוהל נעילת הדלת, שתאפשר לשניה שטרם חזרה הביתה להכנס בעזרת המפתח, ולא נעילה שאינה מאפשרת גם לאלוהים להיכנס.

כמדומני שהעניין כבר לא אקטואלי, אבל

אני מציעה שתתקשרי אל שותפתך היקרה לך יותר מחייך חצי הסטרית, ותספרי לה שחברתך הטובה ביותר בעולם (אחריה, כמובן, שכן התחנפויות לא מזיקות לעולם) הלכה ברחוב וראתה רוצח מטורף. ומאז את נכנסת להיסטריה איומה ולכל מקום שאת נכנסת את מרגישה צורך לסגור את כל הדלתות, הבריחים, המנעולים ושאר הפתחים. ואם זה לא יעבוד, תציעי בנימוס להתחפף לבית של אפי בפעם הבאה שהיא מביאה בחור.
שירה

למעלה