הולכת לי....

יערית

New member
הולכת לי....

באתי להפרד ממכם, מכמה שמוכרים לי, מכמה שקשה לי הפרידה הורטואלית, אשמור על קשר ... הקושי לארוז את המחשב , הקושי לחשוב שאתם מפלרטטים בלעדיי, כבר מרגישה מנוכרת.. אבל כשאחזור!!!!!!!!!! אחזור בכל רמ``ח אבריי אחזור בכל כוחי, בכל הצלפות לשוני, ובכל הצחוקים ששכחתי דקה לפני הבום הגדול שקרה לי. אוהבת ... יערית.

יערית

New member
בוודאי!!!!!

רק תעשי לי טובה אחת.. אני צריכה עזרה עם הילדים כאשר אני אחזור לעבודה, את יכולה לשמור עליהם?? עוזבת כאן חמודתי לכמה חודשים(נוסעת לשליחות אצל האמא המרוקאית שלי) מתאים לך?:) יערית.

ה-שונית

New member
סעי לשלום... המפתחות בפנים

וכשאת חוזרת... תשתדלי שזה יהיה רק בכל רמ``ז איבריך... שונית יו``ר האגודה לעידוד הפרידה מן המוח

יערית

New member
רמ``ז????

אנא ממך ,אני לא מכירה את האות הזו...ז` למה?אבל למה להתחיל איתי? עשיתי משהו רע? זזזזזזזזזזזזזזזז גם את.... אני משאירה אותה עד ליום הנישואים, שומרת על בתלתליי... שלך יערית(מישהו יכול להזמין לה חברת הובלות?)

שרון-ב-

New member
קאט דה בולשיט !!

את לא הולכת לשום מקום אהבלה חביבה את פה איתי עכשיו, מחר ולעולם שרון בהכחשה מתמודדת תמיד ללא חשש

ariegur

New member
שרון,

אני יכול להתחלף איתה בלהיות איתך ``פה איתי עכשיו, מחר ולעולם`` ? please, please, please ? אריה החלפן (שפעם גם היה חלבן)

ariegur

New member
מה לי ולקצב שלך ?

מבטיח לך שיש לי יותר קצב משיש לקצב שלך. אריה - שפוחד מסכינים לחיתוך בשר

שרון-ב-

New member
אז זהו...בגלל שאני...

חסה עליך (וחיה על החסה) אשמור לך את ה``עכשיו`` בלבד שרון המתעוררת בסיוטים ליליים על כך שהפכה כמה גברים צעירים לזקנים אחרי שבוע ימים בלבד :-(

ariegur

New member
אני מבטיח לך שאיתי תהיי צעירה

יותר ויותר מיום ליום. ארמצעיר

שר-קן

New member
וכמה אריות זקנים

לנמרים צעירים שר-קן שלא מבין מה רע להיות אריה זקן ולחיות מנבלות

ariegur

New member
בנות 15 הן קטינות ?

אוי ואבוי, לא ידעתי, מה אעשה עכשיו ? ללא חתימה