הולכת לביבילוס

הולכת לביבילוס

היום יום שישי 25.6 סוף סוף אין לי הופעה ואני יכולה לצאת ולעשות כייף. וכמובן לאן יוצאים? לביבילוס! יש הופעות של רקדניות בטן ויהיה שמח, אני הבנתי שזאת מסעדה לבנונית, אז זה בטוח שיהיה כייף! אז בואו ו"נפתח שולחן" נרקוד ונעשה שמח! לכל מי שבא אל תתביישו תשאלו מי זאת תמרה ותבואו לשולחן! שבת שלום תמרה רח'קופמן 6, בית גיבור (מול הדולפינריום) תל אביב.

דיווח ביבילוס

ובכן הגענו בסביבות השעה 22:30 המקום היה די שומם, אנשים עסקו באכילת ארוחת ערב ובשיחה שקטה. מוסיקה מדהימה בערבית הושמעה ברקע. ביבילוס מסעדה/פאב לבנוני מעוצב בסגנון מערבי לחלוטין, עם קצת כריות בסגנון אוריינטלי פזורות על הספות. האוכל במקום פשוט מדהים, מומלץ בחום רב לבוא קצת רעבים ולנשנש קובות ממולאות בבשר כבש וצנוברים ולטבול בטחינה משובחת. בעודנו מפטפטים ולועסים חרישית, המוסיקה התגברה ומהמדרגות שיורדות מהקומה העליונה יורדת לאיטה רקדנית בטו. זהו הפסקנו ללעוס וחיוך ענק התפשט על פנינו. הרקדנית אפרת, חוללה לפנינו בריקוד פתיחה עם צעיף. איזה כייף היה להתרווח בספה, כוס בירה ביד ופשוט להנות ולהסחף לתוך צלילי הקסם! לסירוגין הופיעו יעל בקר ואפרת בערך כל חצי שעה הופיעה אחת מהן וככה כל הערב ליוותה אותנו רקדנית והנעימה לנו את שהותנו. מומלץ להגיע עם חבר'ה ככה לא תתביישו לקום ולרקוד, וכמובן מומלץ למחוא כפיים לרקדניות המקסימות והחינניות ולהשמיע קולות צהלוליםםםם! אז שיהיה שבוע טוב, מעניין, פורה ומהנה! תמרה

Elian ESH

New member
ביבלוס

גם אני הייתי שם! באתי להתרשם לקראת ההופעה הקרובה שלי ביום שישי הקרוב 2/7/04, יחד עם יעל המקסימה, כן בביבלוס. היה ממש מיוחד ומאד נהניתי, גם החברות שהיו איתי יצאו מורשמות. התרשמתי מאד מהחליפות של אפרת (איזה גוף...) מהמימיקה המיוחדת של יעל וכמובן מהריקוד הנפלא של שתיהן. קטע השיא לדעתי היה הריקוד המשותף שלהן (שיק שק שוק), שלא נראה שעבדו עליו מראש, אבל, כששתי נשים כ"כ מוכשרות רוקדות יחד זה לוקח את הריקוד לגבהים אחרים לגמרי. וגם, בל נשכח המקום המיוחד עם העיצוב המזרחי / חדשני משהו, משרה את האוירה הנכונה. כולכן/ם מוזמנות/ים גם ביום שישי הקרוב. יהיה שמייח!!! אגב, הכונפה מומלצת בחום... אליאן פרפר אש.

lydiamai

New member
לא יודעת לגבי המינימום, אבל אם רק

יושבים על הבר - משעה 23:00 אין מינימום.

למעלה