הולכת לאישפוז...

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
הולכת לאישפוז...

ביום ראשון אני נכנסת לאישפוז יום במרפאה להפרעות אכילה בתל השומר. אני הולכת לעשות עד חשוב מאוד בחיים שלי...הולכת בדרך חדשה, מקווה למצוא פתרון לכל הבעיות אליהן נקלעתי. אני ממתינה לטיפול הזה מזה זמן מה, מתלבטת, פוחדת... דבר אחד ברור לי...אני חייבת ללכת ולנסות להבריא. אז נכון שאני אוכלת יפה מאוד, נראית יותר פורחת, יוצאת לבלות... אבל בתוכי אני עדיין מתה קצת כל יום. יש לי את הסיבות שלי.. רציתי לומר לכולכם תודה על כל האהבה שלכם... שלכם תגל

אהבתנו איתך גם בהמשך הדרך...

תגל יקרה! זוכרת איך הגעת לכאן?עשית צעד ענקי קדימה מהכרתך הפנימית ובתמיכנו אך בכך אין די וחיוני הטיפול המקצועי שבסופו מאמינים כולם שמחלתך תהיה מאחורייך.זכורים לי הימים שביקשת למות ,כעסת על מי שטרח למנוע את מותך והנה היום את מבקשת להגיע להחלמה שלמה ,מרצונך ,ללא כפייה ודעי לך שהרצון להתרפא ווהכרה במחלתך הינם כבר 80% מהריפוי עצמו. הגעת להישגים ושיפור ניכרים בתקופת שהייתך עד הלום,אינך הולכת להיעלם מאיתנו,אלא רק בשעות שבין כה וכה רובנו בעבודה--כלום לא קרה -רק קצת משמעת עצמית והתרגלות לשעות פעילות מאוזנות והכל יחלןף מהר יותר ממה שזה ניראה לך.אני משוכנע בהצלחתך להימלט באופן מושלם מציפורני המחלה. אסיים בנימה אישית ואומר שמצטער שהתבטלה ארוחת הצהרים המשותפת בשבת אבל ננסה בשבת הבאה ושוב לחיזוק רוחך,מאחלים לך אני וכל בני ביתי רפואה שלמה. אהבתנו ותפילותנו ילוו אותך בכל חודשי הטיפול ולעד.

anat lv

New member
לתגל היקרה

נשמה מתוקה רוצה לאחל המון הצלחה בדרכך החדשה תיהיה חזקה. תגל אני עוברת מחלה קשה בבלוטת התריס כבר 3 שנים בטיפול ואת התרופה עוד לא מצאנו מבינה את הקושי שלך אבל תגל יקרה תחשבי טוב וכל יום יהיה יותר קל מחזיקה לך אצבעות ממני ענת לאס וגאס נשמה רק לא לאתייש החיים לפניך

bozih

New member
נחכה לך

T יקרה אנחנו פה מחכים לך אוהבים ותומכים

לתגל המתוקה,

ילדה אמיצה ומקסימה, אני רוצה לאחל לך בהצלחה,רוצה לתת לך לחוש שאני מלווה אותך בהחלטה חשובה וקשה שכזאת.רוצה שתחושי את רוחי מלווה אותך.אני שולחת לך חיבוק חם ואוהב,ממש כמו אותו חיבוק שקיבלת ממני במפגש-חיבוק מכל הלב. בהצלחה מתוקה שלי,והיי חזקה! באהבה, אלת האהבה.

הקצין

New member
לתגל המתוקה

תגל מאחל לך הרבה הצלחה היה נדרש הרבה אומץ להילחם בבעיה איתך תמיד מחזיק את ידך ומחבקך תמיד לרשותך ממני קצין וג`נטלמן

למעלה