הולכים על IVIG

הולכים על IVIG

זאת בזכות אישה נהדרת שדחפה המליצה ועודדה שיש עוד אפשרויות בנוסף לתרופות הקונבנציונליות . אני חייב לה את הקרדית על כך כי רק בזכותה הצלחתי לקדם את העיניין הלא פשוט הזה עם מלחמה מול הגורמים הרלוונטיים ואם עידודה הדבר צלח התרופה הוזמנה ואנו לפני אישפוז נשאר רק לקוות שזה יעבוד . אותה אישה נהדרת (מהפורום הזה) למרות המכשולים הרבים שיש לה באופן אישי הצליחה בשיחות טלפון מעודדות לגרום לדבר הזה לקרות תודה לך מקרב לב ! רפי

חייםלוי

Member
מנהל
בהצלחה שיהיה עם התרופה החדשה

אתה יכול לפרט קצת מה היא? ואני משער כמעט בוודאות מי אותה אישה נהדרת.

שרונמר

New member
תודה רפי. ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בהצלחה לכם.
תהיו סבלניים, מחזיקה אצבעות תעדכן אותי באהבה רבה שרונה

טיפול אפילפטי חדשני בנוגדנים

עם סיכויי הצלחה של 10% - 15% עפ"י הרופאים . כמו תרופה רק בעירוי ובאישפוז אם זה יעבוד אני מתכוון להלחם בשביל אחרים כדי להכניס זאת לסל עבור חולי אפילפסיה עם אפילפסיה עמידה לתרופות שיהיה בהצלחה לכולנו רפי

היכן עושים את הטיפול הזה?

כמה זה עולה? בבקשה אל תתקמצן על הפרטים
ספר כל מה שאתה יכול. אולי זה יעזור גם לדן? התרופות ממש לא עוזרות יש לו כל יום פירכוסים בכמות כזו שאני אפילו לא טורחת לספור.

שרונמר

New member
היי אמא של דן

תום מקבל את הטיפול הזה שלושה חודשים. זה עולה הרבה, במסר אוכל לתת לך יותר פרטים. גם לתום היו הרבה פרכוסים, עם מלא תרופות. בעזרת הנוגדנים הכמות פחתה לאחת לשבוע, נסבל בהחלט... צריך לחזור על הטיפול אחת לחודש בעירוי. אף אחד לא האמין שזה יעזור לתום אז הנה הוכחה שכדאי תמיד לנסות הכל. גם כשהסיכוי נמוך מאוד. ירדנו מארבע תרופות לאחד. אם את צריכה עוד פרטים אז אפשר במסר בשמחה שרונה

אני מקווה שיצרת קשר עם שרונה

וקבלת הסבר מהמקצוענית בנושא במידע ותרצי לדבר איתי אשמח לשוחח עימך על כך רק העבירי מסר בהצלחה לכולנו !!! רפי

זה לא טיפול אפילפטי..

למרות ש-IVIG מתברר כעוזר ליותר ויותר מקרים אפילפטים לא מוסברים ולא נשלטים, זה בעצם נוגדנים נגד נוגדנים אוטו-אימוניים (שהגוף מייצר נגד עצמו), והתרופה עצמה מופקת מרכיב ביולוגי - נדמה לי משתן או פלזמה של אנשים. כתוב בעלון. כלומר מבחינה רופאית, כשנותנים את ה-IVIG זה או כי חושדים שהאפילפסיה על רקע אוטואימוני, וזה משהו שלא פשוט להוכיח, או כיוון שאזלו האופציות / המצב לא להיט וזה טיפול יקר, אמנם, אבל עם מעט תופעות לוואי ושווה את המאמץ. גם אנחנו מאלה ש(כנראה) ה-IVIG עזר להם. שיהיה לכם המון בהצלחה! תעדכן!

למעלה