הולך מהר..

מממאיה35

New member
הולך מהר..

מסגרת
500 חלקים, רוונסבורג. כמו שאמרתי - איכות החלקים מעולה ביותר, זן נדיר! החלקים גדולים, מיוחדים ועל קרטון עבה במיוחד.

מממאיה35

New member
מידי מהר

כמו שאפשר לשים
חסרים שני חלקים במסגרת.. מסתבר שהחתולה שיחקה עם המסגרת.. פעם אחת תפסתי אותה וגרשתי אותה והרכבתי חזרה.. פעם שניה - העלימה שני חלקים.. אין לי מושג אם היא אכלה אותם או לקחה ושיחקה איתם והם איפשהו בבית.. חיפשתי בסביבות הפאזל לא מצאתי... אז בניקיון פסח הבא..

chavush

New member
קצב מטורף

דרך אגב ראית את התשובה שלי לשאלה שלך? (למטה)

sun25

New member
שאלה שאלתית

לפי התמונה זה נראה כאילו את עושה את הפאזל על הרצפה,וגם החתולה שיחקה... לא נשברר לך הגב? אולי כדאי להתחיל לנסות...

מממאיה35

New member
לא אני לא

עושה על הרצפה. הקטרון ביצוע מונח על שולחן בסלון.. ועדין הישיבה לא הכי נוחה שיכולה להיות וגם התאורה לא, אבל זה מה שיש.. החתולה פשוט אוהבת לפעמים את הקרטון ביצוע הזה, ואז היא משחקת עם הקצוות שלו שבהן בד"כ נמצאת המסגרת, ובזמן שהיא שיחקה היתה רק מסגרת ומכאן החלקים שנעלמו.. לא נורא, נמצא.. או שלא..

sun25

New member
לי יש את אותה בעיה

רק עם כלבים, יש לי כלב דוג דה בורדו ואם את מכירה זה גזע של כלבים גדולים, ולפעמים בא לו לקפוץ לראות מה יש בשולחן והוא מזנק על שני הרגלים ונתפס על השולחן ובאסה בטח גם גנב לי חלק מהפאזל האחרון שעשיתי. אבל לא נורא איכשהו עשיתי קומבינה

למעלה