הולך ---לגן

motin10

New member
הולך ---לגן

היום הלכתי לגן ושבעה ילדים ישבו מסביב לשולחן לשתות ולאכול פנינה-אכלה גבינה ניצה -אכלה קציצה שבולת-דיסה עם סולת ניסים-אכל גריסים אפרים -שתה מים עדה-אכלה שוקולדה ואליהו-שתה קקאו פגשתי כלב ליד הגן ואמר לי הב הב הב גם אני רוצה ללכת אל הגן..אמרתי לו מיד לא ..אתה תשמור על הבית ..החתול יטפס על הגג ..הצפור תעוף אל היער ורק אני הולך לגן.. יווווווווווווווווווווו כמה חברים יש לי בגןןןןןןןן חחחחחחחחחח ואני אוהב את כולםםםםםםםםם אילנה-שאוהבת בננה בתיה -שפוחדת מפני אמבטיה יוספה -שמתהלכת יחפה ויש לה דודה בחיפה טל-שקוראים לו טל תלתל דרור-שרצה להיות צפור ויש לו אוזניים של חמור ואפריים-אדום לחיים .... יוווווווווווווווווו באו לקחת אותי מהגןןןןןןןןןן ..לא נורא יותר מאוחר אני יחזור לגן אני מבטיח ביייייי

הקשתית*

New member
אפשר גם ../images/Emo35.gif

להצטרף לגן המקסים ,שתארת,ללא דאגות ועם הרבה חברים אמיתיים טהורים וזכים שכאלו
נץץץץץץץ, שמחה ,שחזרת אלינו ולו גם במקצת... בידידות רבה אני

motin10

New member
חזרתי מהגן

שוב שלום לכם ילדים ומבוגרים ..הרגע חזרתי מהגן ומה זה קטעים היה ....היום קשרתי את הגננת שולה לעץ וזרקתי עליה נפצים ..חהחהחהחהחה ...ולקחתי פטיש 5 קילו ונתתי לגננת בראש אבל לא יצאו לה כוכבים כמו בטלוויזיה ...אחר כך קשרתי אותה לבלון גז והחזקתי גפרורים ביד וכל הילדים מחאו כפים ....אחר כך קשרתי אותה לעץ למעלה עם הפנים למטה והדלקתי מדורה ....אבל לא חתכתי את החוט כמו בטלוויזיה שהיא תיפול על האש ..אחר כך סגרתי את הגננת בשירותים .אבל לא באו מכבי האש כמו בטלוויזיה ...ובעשר אכלתי פרוסה שהכינו לי עם שוקולד שיהיה לי מתוק בגן ..ובצהרים נתתי לגננת שולה נשיקה ואמרתי לה שאני לא בא מחר לגן ..ראיתי שהיא קפצה מאושר ..חחחחחח סתם עבדתי עליה בטח שאני בא מחר להתראותתתתתתתתתתתתת מחר בגן שליייייייייייייייי

איך שכחת את....

דינה - שאוכלת מנדרינה חיים - שנופלות לו המכנסיים רחל - שאוהבת לטייל יונתן - שכל הזמן מצונן יפעת - שאוכלת מעט נחמה - שכל היום רק נמה יעקב - ששותק על פי רוב והכי אני אוהבת את הגננת אפרת - שמחבקת חזק

לא זוכר כאלה חבר´ה אצלי בגן!

ומה שאני כן זוכר, לא ראוי להכתב כאן אחרת הגננת תזרוק אותי מהגן.

שרי 43

New member
איך שתזכור איך?????

עם מוטי וסולטנה להיות באותו הגן...מסכן שלי, אני מבינה את הרצון להדחיק

קוב

New member
טוב, טוב 1:0 אבללללללללללל

להסביר? מממממממממממממממממ לא חושב....

למעלה