הולך לאיבוד?

simon64

New member
הולך לאיבוד?

שלום לכולם.. :) חברה שלי ואני יחד כבר 8 חודשים. יש לנו קשר בריא ואיכותי. אבל בתקופה האחרונה משו מתרחש..תחושה של שחיקה. לא ברור אם זה אצלי/ אצלה או אצל שנינו אבל מה שאני יודע זה שאני אוהב אותה. מאד, וגם היא אותי. ולא בא לי בלשון המעטה להרגיש את הסוף. אבל יש הרגשה כזו באוויר..וזה מתסכל ביותר. איך שומרים על הלהבה?

I C E M A N 7

New member
שירות חדש: תקציר התגובות

גארוטה: קח אותה לצימר מפנק. קנדי: אין מציאות, יש מחשבות. תדמיין חזק שאתה חושק בה. מריוס: לכו לטיפול. יוסי: הגיע הזמן למערכת יחסים פתוחה. נומלה: תשטוף את הבית, תעשה כביסה. אייבורי: לך על אנאלי שיזכיר לה שהיא נכבשת. מפלצת: בלה בלה בלה. מיציפיצי: כבר אחרי 8 חודשים? זה לא זה. סלמאת. שילה: לך לעורך דין. היתר: בגרסה הבאה.

גארוטה

New member
איך איך איך

שכחת את מיזוגן?

chenby

New member

מניוק. מיזוגן: ככה זה אצל השנקינאים\ליברלים\פנימיסטים\שמאלנים... מרוב שאתם עמוק בתוך האפליקציות שלכם, ומחאות צדק חברתי מהדירה בנווה צדק, כל אחד שוכח את התפקיד שלו, אתה שכחת להיות גבר, היא שכחה שהיא צריכה לתת לך מידי פעם.. וזאת כל האמת...

היי שמעון..

טוב זה יכול להתפרש לכמה כיוונים..לא נתת מספיק מידע כדי שאוכל לענות לך...אחרי 8 חודשים להרגיש שחיקה??? הדבר היחיד שעולה לי כאן ממעט המידע ששפכת כאן זה שאולי התרגלתם לשגרה מסוימת..אולי עבודה בית בית עבודה ולא עשיתם דברים מעניינים/נועזים... אם אתה אומר שאתה אוהב אותה מאוד והיא אותך תוכל לנהל איתה שיחה נעימה כזאת ולעלות בעדינות את הנושא... מבלי שזה ייקח לכייונים או פירושים לא נכונים... בכל מקרה לדבר תמיד זה טוב אבל אולי תוכל להוסיף עוד פרטים וגם לציין את גילכם בכדי שאנשים כאן ייתנו לך מידע יותר מדוייק על "איך שומרים את הלהבה" בכל מקרה מקווה שעזרתי לך במקצת.. ב ה צ ל ח ה

simon64

New member
בני 23

גיל 23. הקשר עד היום היה אינטנסיבי אפשר להגיד. אנחנו הרבה יחד. כמה שאפשר.

בגדול

צריך לעשות מין כלוב כזה מהפחמים (כמו בית אש) ואז כשאתה מדליק בפנים את הנייר - הלהבה מוגנת מהרוחות ולמעשה אתה שומר על הלהבה מקווה שעזרתי

למעלה