הולך לאט

pere-bar

New member
הולך לאט

במעלה עקבותייך מריח התרגשות מכין בסתר מלכודות משכבי קטורת וזיעת אפרסמון רוצה לזנק ולנהום ולנשוך לצמרר פלדתך הרכה להקשית את גבך לסמרר צווארך למות קצת ועוד קצת עלייך

ariegur

New member
עוד לא נתקלתי באישה ששווה למות בגלל

ה - ובטח לא למות בחלקים ... אני מת לאישה שתגרום לי להרגיש שאני חי ! שרק המחשבות עליה יעלו לי את לחץ הדם. אני רוצה להיות חי עליה. אולי זה לא לירי, וזה בלי חרוזים, אבל זה מה שאני רוצה. אריה

לי-אור.

New member
חי

צומח דומם תן לי עיר ב-ז´ (פורום זו עיר או כפר? זורום?) לי-אור לשון נופל על לשון על לשון על לשון על

לי-אור.

New member
זיח(ר)י

אותי לטובה גם מחר? תאהבי אותי גם בשחור קלאסי? תחשקי בי נטולת כתרים גם בשיניים? לי-אור זחוחה

pere-bar

New member
אם נתקלים

אז עלולים ליפול. אני מעדיף לקפוץ וליפול ולקום זה אולי לא חסכוני אבל עושה אותי חי

לא

בררנית. כבר אמרתי את זה אבל קשה לך לזכור אחרי כל מה שעברנו ביחד אתמול. שחקנית אוהבת קשה מבחוץ רך מבפנים

נכנסת

לתא הוידוי סוגרת את הוילון האטום סלח לי אבי כי חטאתי לא התכוונתי באמת הוא התחיל אני רק עשיתי מה שהוא אמר לי לעשות.. שחקנית חולה על התפקידים האלה

pere-bar

New member
חולה

ורופא תתפשטי מממ כן זה נפוח תתכופפי קדימה.. אוווך יא יש לך חום לקחת לפה ארבע פעמים ביום ד"ר בררררררר

ברררר

קר לי קר לי תודה סר ריצ´ארד שאתה מדליק את הארובה לכבודי כן הדוכסית ויקטוריה לא היה היום לחכות לך בחדר השינה? יס סר שחקנית לא בוחלת בשום תפקיד

למעלה