הוליווד זה כאן?

הוליווד זה כאן?

שאלה מופרכת לחלוטין, אבל אין לי הרבה ברירה. האם קרה אי פעם לכם, לבני משפחה רחוקים, לשכנים או למכרים, משהו שנדמה כאילו הוא לקוח מתוך איזו אגדה הוליוודית מתקתקה ולחלוטין בלתי מציאותית? אולי ראיתי יותר מדי טלוויזיה, אולי המרחק ביני ובין המציאות הולך וגדל אבל כל כך בא לי לעשות מהלך משולל כל הגיון, כדי לשנות את המציאות הנוכחית. אין טעם לספק פרטים, אשמח לשמוע תגובות, גם אם כל אחד יקרא את זה קריאה סוביקטיבית לחלוטין.

אמממממ

אדם התאהב ביצאנית, שם קצוץ על כולם, הפך אותה לאישה נורמלית, התחתנו, לא הצליחו להביא ילדים במשך שנים, אימצו, הילדה הגיעה לגיל בגרות, חלתה, היתה זקוקה לתרומה רפואית שרק האמא הביולוגית יכלה לתת לה, ביקשו מהאמא, היא לא הסכימה, הילדה נפטרה... וזה רק על קצה המזלג מספיק הוליוודי בשבילך?

האמת

שבטח רצית משהו עם סוף טוב אבל במשך שנים בשבילי זה היה סיפור מהסרטים עם סוף לא רע עד שגיליתי שהילדה נפטרה..וזה הפך לטלנובלה

passioneta

New member
I was kissed by a real prince

I am not sure that this is what you meant but here it is: After years of being told by my friends that real princes live only in fairy tales (i still believe in them), I met the second son of the queen of a European country. He kissed me (well, only on the cheeks) but when it happened, I sort of was worried that I will turn into a frog...

magenta73

New member
כן.

היתה איזו בחורה, שעבדה איתי מזמן, אני מדברת על שנים, שבזמנו אני הייתי בעשרים המוקדמות והיא היתה בשלושים המוקדמות של חייה, והיא היתה רווקה... אלוהים, מצחיק אותי איך אני הסתכלתי עליה אז... קיצר היא כל הזמן היתה מדברת על איזה בחורון שהיה מתנדב באיזה קיבוץ שהיא שירתה בו בנח"ל, ואיזה חיבור היה בניהם, ובכל מקרה. שנים שהם לא היו בקשר. אבל היא כל הזמן חשבה עליו. ואני חשבתי, אלוהים, כמה פתאטי... מפה לשם, היא נסעה ללונדון, פעם. השיגה את הטלפון של אמא שלו. הם נפגשו בלונדון. והיה, לדבריה נחמד. היא חזרה לארץ. אחרי חודשיים הוא חזר לארץ גם, בשבילה... חתונה ובלגנים. כמו בסרטים...

Mr Darcy

New member
בהחלט.יש לי כמה.

יש את הסיפור על דארסיאלה היפיפיה עם שלוש אחיות חורגות רעות מג'נטה רונה ופזלינה שתמיד העבידו אותה בפרך וחסמו אותה. אבל יש סוף טוב לסיפור.הוא זכה באהבה והן נשארו בבתוליהן. בחור בשם עארסי בייבה היה בחופשת קיץ נער עשיר ומפונק שהיה לו הכל אבל לא ידע לרקוד ואז אחת המלצריות הסקסיות פטריקית סליזית לימדה אותו לרקוד ורכבה עליו אולל נייט לונג. יע עוד.בפעם אחרת.

magenta73

New member
../images/Emo12.gif

ME LOVE YOU, YOU LOVE ME SO WE LOVE אחד את השני???????????????? סעמק עליך דמון. אני פה אחת מהעם. תן לי להנות.

Mr Darcy

New member
טוב.אבל בתמורה

אני רוצה את המשך סיפור הבייבי דול לקראת שינה.

magenta73

New member
אבל מותק...

אתה מפספס ביום... סיפור הבייבי דול נגמר בכך שחזרתי לבד הביתה וישר החלפתי לפיג'מת פלנל... אם מה שעושה לך את זה זה פיג'מת פלנל... הרווחת!

Mr Darcy

New member
נו טוב מחר יום חדש.

פלנל? לא יכלת לפברק משו לפחות? ישנה בעירום? מסיבת לסביות פרועה? בעסה:\

Mr Darcy

New member
פיד דה טרול.

התייחסי אליי ככומר אל תיבת המסרים שלי כעל תיבת הוידויים שלך. אם לא אני אשלח את שירשורי הדייטים ההזויים שלך לאמא מג'נטה.:)

magenta73

New member
אמא מג'נטה לא רלוונטית...

גם ככה היא חושבת שהמג'נטה שלה דפוקה... תשלח לה מה שבא לך, זה ממש לא מאיים עלי... ויקירי, מר דארסי שלי, אם כבר הזכרת את אמא שלי, האם אני יכולה להבין מזה שאתה בעד לקדם את היחסים שלנו צעד אחד קדימה?

Mr Darcy

New member
חחחחח

אני מנסה לאיים על פולניה עם פולניה. לא דפוקה.עדיין.

מכירה שניים....

הם הכירו בקופידון. הוא ישראלי שחי בארה"ב והיא פה. בארץ. דיברו במשך כמעט שנה בכל אמצעי תקשורת אפשרי. הוא הגיע לארץ. הם ניפגשו. התאהבו. אחרי חודש הוא חזר לשם. הקשר הבין-יבשתי המשיך עוד שנתיים. היא ניסתה להוציא ויזה ולא הצליחה. לפני 3 חודשים הוא חיסל את הענינים שם. חזר לארץ. לתמיד. הם גרים יחד. הוא ביקש את ידה. היא הסכימה.
בקיץ הם מתחתנים. מכירה אותם.

למעלה