הולודק

Tolan

New member
הולודק

כבר הרבה זמן מעניין אותי כל הרעיון של ההולודק \ הולוסוויט. המתקן הזה מציע כל דבר שכל אחד יכול לרצות מתי שהוא רוצה, והכל מציאותי לגמרי.. למה אנשים יוצאים משם? איך הם יוצאים משם? מבחינה פסיכולוגית זה אמור להיות ממש קשה לאנשים לעזוב את הפנטזיות שלהם ולחזור לחיים האמיתיים... הזכירו משהו לגבי הפן הפסיכולוגי של ההולודקס פעם?

Taker Sucks

New member
כן,

היה מספר פרקים , גם בTNG , וגם ב VOY , שדיברו על התמכרות להולודק, והראו את זה דרך סגן ברקלי.

התעסקו בנושא בשני פרקים שאני מכירה

קבל תקצירים: פרק אחד מ DS9 - נוג חוזר לח"ע 9 כדי להחלים מפציעה, ומבקש לשהות בהולוסוויט במקום בבית הבראה. גם אחרי שהוא מחלים הוא לא רוצה לחזור לעולם האמיתי... פרק שני מ TNG - סגן בארקלי הברוקולי לא מסוגל להתמודד עם המציאות ובונה לו מציאות מדומה, שבה הוא יכול לשלוט, באולם ההולוגרמות. לגביי וויאג'ר... הממממף, זה לא ממש התחום שלי...
תהנה!

bewiched

New member
מצד אחד נכון כי עובדה שגינווי אפילו

היתאהבה במישהו מההולודק מצד שני, זה רק כמה דרגות מעל מישחקי תפקידים וחלומות בהקיץ-זה לא המציאות אבל זה עוזר להתמודד עם המציאות- אבל כן, קשה להתנתק,במיוחד אם אתה בחור רגיש וביישן שלא מצליח עם בנות וכל הצוות צוחק עליך(עיין ערך ברקלי)

Sefy

New member
מה שאומר, שאפילו בעתיד...

אנשים הם חולרות מנייאקים בלי שום כבוד לאדם במיוחד אם הוא לא ב"קבוצה"

Sefy

New member
../images/Emo8.gif I Give same respect that I get

If I get respect, I show give back, but if someone is rude to me, he will get the same treatment.​

Sefy

New member
../images/Emo140.gif !Of Course I Do

Those I don't respect at all, I don't even answer them, cause they are not worth a reply

בצל אל

New member
יש תשובה מאוד פשוטה.

חלק מה-"safty protocols" של ההולודק זה מרכיב אנטי-התמכרותי.

למעלה