הולוגרמת אלביס

john444

New member
הולוגרמת אלביס

אחרי האירוע ההיסטורי שבו הולגרמה של טופאק הוצגה במהלך פסטיבל ושרה שיר עם סנופ דוג. היא היתה נראית מאוד אמיתית, זזה ושרה. מאז התחילו לדבר על הזמרים הבאים שיהפכו להולוגרמה.. מייקל ג'קסון, הביטלס, קווין - ואלביס. הולוגרמה של אלביס כבר נעשתה פעם בצורה מאוד משכנעת, ומעניין אותי מה דעתכם על זה.

פגיעה בכבוד המת וכפייה של הופעה, או מעשה חיובי למעריצים שיוכלו לראות את הדבר הכי קרוב למקור.
לדעתי זה מדהים האפשרויות הטכנולוגיות האלה, אבל גם יש בזה משהו "לא בסדר" כזה בלראות אנשים מתים מסתובבים ושרים על הבמה. וכמובן שזה לא משתווה למקור.

Jen74

New member
אני חושבת שמדובר במחווה מאוד יפה

אגב, האמן המת לא באמת מסתובב על הבמה.
מי שרואה את ההולוגרמה של אלביס שרה עם סלין דיון הם אלו שצופים במסכים. הקהל שישב באולם יכול היה לראות את אלביס רק מצפייה במסכים שהיו מעל במת ההופעות. מי שהישיר מבט לבמה יכול היה לראות רק את סלין.

אולי בעתיד ימצאו דרך להקרין הולוגרמה על הבמה והיא תהיה לגמרי תלת מימדית ובעלת עומק.

לא חושבת שיש כאן איזו כפייה של הופעה או ביזוי של המת יותר מאשר מיסחור השם של האמן המת.
סביב אלביס נוצרה תעשייה עצומה של מכירות ולדעתי ליצור הולוגרמה של אלביס לצורך הופעה כזו או אחרת רק משמרת את האמן והמוסיקה שיצר.

ואני חושבת ש,,,,,

שכל איזכור של אלביס שנעשה אך ורק בטוב טעם הרי זה משובח כמו יין ישן,
כמו למשל פורום אלביס הישראלי,

רחליקה 5

New member
ואני חושבת....

ואני חושבת כמו ג'ני ושוש .... יחי הטכנולוגיה המתקדמת...

בקישור

john444

New member
זה מה שעשו עם טופאק

ההולוגרמה הייתה מוחשית ובתלת מימד על הבמה וזזה.

Jen74

New member
כן, ראיתי רק אחרי כמה זמן שפרסמת...

זה נראה די דומה למה שעשו באמריקן איידול עם סלין דיון ואלביס.

Jen74

New member
מסתבר שהופעה של הולגרמה על הבמה

זה לא עניין רק להחייאת אגדות מוסיקה אלא גם ליצירת אגדות חדשות:

קוראים לה Hatsune Miku (הטסונה מיקו) והיא מיפן והיא בכלל דמות אנימציה.

לפי מה שכתוב בהמשך לסרטון בפרטים אודות הסרטון, זאת הופעה בארה"ב מה שאומר שהטירוף הזה חוצה יבשות.

לא יודעת מה היה קודם, הולגרמות ששרות או זמרים שהופכים להולגרמות?

למעלה