הולה!!!!

S.Riddle

New member
הולה!!!!

שלום חבריה! שבתי מן הגלות בהולנד ואנגליה וידי מלאות בהארי פוטר! אז מה? קניתי פוסטר מ-דהים של הלורד וולדי, ואכלתי מלא ברטי בוטס, חוויה מזעזעת במקצת... וביום הולדת שלו הלכתי להאמליס, חנות צעצועים ענקית, ועשו שם חגיגה ענקית עם מלא וסמים ודברים של הארי פוטר, אבל ג´יי קיי לא הייתה... *סניף סניף*. ו...... (ענבל, זה בשבילך) קניתי מלא מגזינים של מאנגה, ו-קניתי את הסרט של ה´סליירס´ ופרקים של ´מטאל אנג´ל מרי´, תוכנית מדהימה ביותר!!! היה כל כך כיף............ -לירון, מעלה זכרונות מלונדון ומזילה דמעה-

S.tal

New member
הולה גם לך!!!

שלום! וברוכה השבה! זהו.... טל, t@l שגם רוצה ברטי בוטס ועוד דברים חמודים למינהם!!!!!!!! אוףףףףףףף....................................................

LuNaTiC

New member
*מזילה דמעה*

גם אני רוצה פןסטר מדהים של וולדי!!!! ומאנגות!!! והסרט של סליירס!! אבל... יהיו לי שני פרקים של סליירס... נחמה.. *סניף סניף* ויש לי שני סרטים של טנצ´י!! האושר!! לירון, יש ערב סרטי אנימה בייס!!! יש לך מי שיקליט???? ברוכה השבה, דרך אגב!! חחח איזה מגניב זה להיות במסיבת הארי פוטר... חי חי! בלה! אפילו בארץ לא מצאתי עדיין את החולצות של הבתים או של פלאפי שדיברו עליהן... או כמו שנעמה קנתה, עם האגריד ונורברט והחבר´ה!! פפפפפפ זה הזמן לצאת לחיפושים אחרי חולצה חביבה! -ענבל-

למעלה