הולה ציקו'ס....

שירן 2

New member
הולה ציקו'ס....

ירדן מה אמרת לאלה בפרום של **** *** להיכנס לפה....... בחלומות!!! הם יציפו פה ויקללו! ראית לא הסכמתי! למה מה קרה....!! לא סובלת אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומה גיליתי היום שבספר אנגלית יש את התמונה שלה ירדדדןןןןןן היא רודפת אחרייייי לא רוצה:( :( :(

GlitterKitten

New member
תמונה שלה? של מי?<

ואמרתי את זה שם בציניות חמודה...אני מקווה שהם בוגרות שם והבינו (ואני מאמינה שכן) בבקשה שירן אל תחממי אותן! לא על הפורום ולא אל חמסה!...

שירן 2

New member
לא יודעת

נשמעת רצינית!......... הם לא בוגרות הם ילדות קטנות......... והתמונה שלה **** *** מופיעה לי בספר של אנגלית! לא ייתכן! אני לא מאמינה!! מה זה? היא רודפת אחריי לכל חור!! נמאס לי ממנה!!

שירן 2

New member
אני לא יודעת

נשמעת רצינית!......... הם לא בוגרות הם ילדות קטנות......... והתמונה שלה **** *** מופיעה לי בספר של אנגלית! לא ייתכן! אני לא מאמינה!! מה זה? היא רודפת אחריי לכל חור!! נמאס לי ממנה!! בא לי להציף להם את הפרום חבל על הזמןןןןןןןןןן!!! כולי מלאה עצבים עליהם ועליה, אני חושבת שאני יודעת מי זו היתה הילדה הזאתי שדיברה איתנו את לא מכירה אותה קוראים לה אורנה...... סתם מפגרים! ואת מכירה ילדה בשם.....הדר???

GlitterKitten

New member
לא נראה לי שאני מכירה...

אולי כן? מאיפה אני אמורה להכיר את הילדה הזאת?.. אל תציפי להם את בפורום! לא להיות ילדותית! שנה הבאה חמסה בספר אנגלית שלךךךךךךךך חחחחחחחחח

שירן 2

New member
הלוואי

נכנסתי לאתר גופ וחיפשתי פרום חמסה ומצאתי אותך את היית שמה וגם הדר..... איזה אחת

למעלה