הולה לכולן!!!

Black Cat15

New member
הולה לכולן!!! ../images/Emo13.gif

מה המצב? הייתן מאמינות שעד לפני 20 דקות המחשב היה סגור ?????
אספקת החמצן שלי נסגרה לשעתיים וחצי!! הסיבה... שיעורי בית!!!!!!! והרבה!!!!!!! נשארו לי עוד ש.ב באלגברה וגיאומטריה... ויש לי להשלים מחברות (אתן בטח מכירות את זה. שאין לכן כוח לכתוב ואחרי השיעור אתן לוקחות להשלים) בספרות והיסטוריה. (אני כנראה אצלם) יש לי מחרתיים ביום ב´ מבחן בלשון - אמאל´ה!!! ומחר בערב הצגה "החברות הכי טובות" - אני אנסה להבריז. ביום ג´ מבחן במתמטיקה ואני מ--פ--ח--ד--ת ממנו...
והכי נורא... יש לי ביום ה´ יום הורים!!!!!!!!
ואחריו אני אהיה כנראה
... זהו בעיקרון... מה קורה איתכן? נ.ב - מתוקונת \ בת אלי - לא נראה לי שאת באייסיקיו שלי, אם בא לך לתת לי ת´מספר אני אשמח לדבר איתך
אורנית

מממממ......אורניתו´ש...

גם לי יש שיעורים באלגברה ואין לי כוח לעשות. מה בכל זאת עושים? מעתיקים בהפסקה
ובונ´ה... נראה לי לכולם השבוע יש יום הורים! לי יש מחר לחבר החמודי שלי יש ביום שני ושנינו הולכים לאכול אותה
ובטחחח שאני מכירה את זה בד"כ בשיעורי ספרות והבעה א-י-ן ל-י כ-ו-ח להעתיק (ולהקשיב
) אז אני משלימה מחברות אח"כ. השבוע שלי: יום א´- יום הורים מעצבן, אח"כ חוג אנגלית ואח"כ החלק הטוב של הערב..לקניווןןןןןן עם חברותתת!!! לראות את השומר החתיךךך שלייי שהתחלנו איתו בפעם שעברה....
ואז ללמוד למבחן במדעים שהוא ב... יום ב´... ואז להתחיל ללמוד למבחן בהיסטוריה ביום רביעי (ולבזבז על זה גם ביום שלישי) בקיצור, חיים קשים
בננווות, פוללל בנווות כאן לא באייסק שלי
אז כתבו לי.. ותכתבת שזה אתן
129038591

למעלה