הולה... חדש.. משו לשתף

Random Thoughts

New member
הולה... חדש.. משו לשתף

שלום מאז ומתמיד ראיתי הילות, חשתי זרמים ואנרגיות. לא מזמן טיילתי בספרד וחייתי במערה כחודש וחצי שם לאט לאט פיתחתי לי סוג של מדיטציה וכמו כן גם שיטה שמילאה אותי אנגיות ואף ריפאה מעט ברגעי חולשה מטורפת. (אם מישהו ירצה אפרט) עכשיו התחלתי ללמוד במסלול דו שנתי של טיפול הוליסטי ובצורה מוזרה אני מתקדם עם מה שאני לומד אבל כמו נתקעתי עם אשר פיתחתי :) זהו יופי של יום :) ושלום לכוווווווווווווווווווולן/ם

המממ...

אם אני מבינה נכון, מה שאתה בעצם אומר זה שהגעת למקום מסודר שמלמד תאוריות, ופתאום הכלים שהאינטואיציה שלך כיוונה אותך אליהם איבדו את הרצף שלהם, או קצת הלכו לאיבוד כזה באופן כללי. אני חושבת שאתה מדבר פה על שני ערוצי קבלת מידע חזקים מאוד - דרך הלב, ודרך השכל. תשאף לשלב ביניהם, ותיראה שזה אפשרי. בלבול זה חלק מהעניין, וזה בסדר לתת לו להיות. מאוד בסדר. הוא יוביל אותך לפתרון שירגיש כמו נפילה של אסימון, אם אתה מבין למה אני מתכוונת... אני חושבת שזה קורה הרבה. לי זה קורה הרבה, שאני שומעת מישהו שאני מעריכה מאוד שאומר משהו שמערער את יסודות האמונה שלי. אז אני חושבת וחושבת וחושבת, עד שאני מבינה איך שנינו צודקים... אם אתה שואל אותי, אחרי לימודים ארוכים מאוד ונסיון טיפולי של מאות מטופלים לפחות, אני יכולה להגיד לך שהייתי בוחרת בכלי האינטואיטיבי על פני כלי המידע, הכלי השכלתני, בלי לחשוב פעמיים... אבל זו רק אני! אני בטוחה שאתה יודע מה נכון בשבילך... הצלחה, ושמחנו לחבק אותך אל הקהילה שלנו!

למעלה