הולדן...

מצב
הנושא נעול.

Sleepless

New member
הולדן...

קראתי את מה שרשמת אמש והייתי חייב להגיב...
הורים...אי אפשר בלעדיהם אבל עדיף...לא?
אתה כותב ואומר שפעם נפרדת מחברה שלך כי ההורים שלך לחצו עליך...רק המשפט הזה גרם לי לצמרמורת בכל הגוף...
אין לך מושג כמה אני יכול להזדהות איתך עכשיו, רק מהצד השני...אני הייתי זה שההורים של החברה שלו ניסו לשכנע אותה לעזוב אותו.
היינו ביחד שנתיים קשות, עד שהצלחתי לאזור כל טיפה של אומץ (שאין לי) והצעתי לה נישואין...נכון, זה לא היה הכי רומנטי בעולם, אבל זה מה שעשיתי...זה היה הערב האחרון שבו ראיתי אותה...
ההורים שלה איימו עליה שאם היא תתחתן איתי הם ינדו אותה וכל שאר ``האיומים הסטנדרטיים``...
מאז אני ממש לא אותו דבר, וגם אני כמוך הוצאתי את הדמעות של כל 23 שנותי (גילי דאז...) במשך מספר לילות...אני לא אוכל כמעט, לא יוצא, ממש לא ישן...רק עובד (מהבית למזלי) וחושב...חושב רק עליה...

אנשים יקרים- אל תחשבו לרגע שבגלל הנ``ל לא שווה לאהוב, אדרבא- תתאהבו, תאהבו, תפלו ברשת של אותו מישהו שישבה את לבבכם...זה שווה כל רגע!!
אין עוד דבר בעולם המשתווה לרגש האהבה, להתרוממות הרוח והנפש שעוברת בכם בזמן שאתם אוהבים...

בברכת יום טוב,
Sleepless.

sleepless

אהבה היא רגש דו צדדי....וכאשר אחד הצדדים אוהב יותר מאשר הצד שני, כאשר אחד הצדדים נלחם יותר מאשר הצד השני...אז כנראה שזאת לא אהבה אמיתית.
כי אהבה אמיתית היא דו צדדית, אבסולוטית, חסרת מעצורים.

ובנוגע לסיפור...אני יודע עכשיו טוב מאוד למה אתה מתכוון...אני מרגיש את זה. מרגיש, ומזדהה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה