הולדן מותק! H-(

@tagel

New member
הולדן מותק! H-(

משום מה התגובות שלך אלי נשמעות לי קצת ציניות ולא אוהדות. אני לא כל כך מבינה מה העיניין, שכן אני לא מנהלת ולא מתיימרת לנהל איתך כאן מסע וויכוחים. ככל הנראה לא הבנת את הלך רוח הפורום הזה. זהו פורום תמיכה שבו ניתן להתדיין בנושאי הפרעות אכילה בפרט וכל נושא הקשור למשתתפים כאן(שהם בעלי הפרעת אכילה), בכלל. הווה אומר... כאשר בחורה בת 15 כותבת כי היא ניסתה לעשן, אני כמנהלת פורום מחד וכחברתה מאידך, לא מוצאת לנכון שיהיה זה לעיניין לגנות אותה או לנזוף. אני לא מעודד איש לעשן, אך לא אסתיר את עובדת היותי מעשנת. מבחינתי, הכי נכון היה להביא בפני משתתפי הפורום את הודעת משרד הבריאות על נזקי העישון. אם יהיה כאן המשך לדיון, אגיב בהתאם. איש בפורום הזה מלבדך לא קישר בין עישון להשמנה או הרזייה. ואגב, זה המקום להבהיר...הפסקת עישון אכן עלולה לגרום להשמנה, אבללללללל עישון אינו גורם לירידה במשקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקשר אלי...איש אינו מרטיב לי את הסיגריות וגם לא ירטיב...אני מספיק ילדה גדולה להחליט עבור עצמי...ואני לא מוצאת שההערה הסרקאסטית שלך במקום כלל וכלל! באשר למייל? ממש סליחה, אבל לא זכור לי שום מייל ממך בחור. ואני עניתי אמש ל-22 מיילים. ככל הנראה לא קיבלתי ממך מייל עקב תקלה טכנית. אם תשלח שוב, אני אשמח להשיב עליו. לסיכום... אנא שקול הערות בזויות מצידך...אם נוריד את ההערות העוקצניות הללו, תראה שתרומתך לפורום יותר ממבורכת... תגל

גולה....

לא להתעצבן............ תאמיני לי עשיתי עבודה על העישון...אני יודעת למה הוא גורם.. זה לא מנע ממני לנסות, לאו דווקא אני שמחה שעשיתי זאת. עכשיו אני לא נוגעת בזה בחיים.. בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! וגם את תפסיקי פויה! הילדה הפסיכית שלך... ותעני לי באי סי אני חייבת לספר לך משהו!!!!!!!!!!!!!!!!

ווויייייייייייייייייי

או שאנשים פה לא יודעים לקבל תגובה בצורה הגיונית. א. לא באתי להעביר כאן שום טיפת ביקורת ב. אני קישרתי בין עישון סיגריות לבין השמנה בצורה מקרית ביותר, בצורה הגיונית ואמרתי שיש צד חיובי בעישון. לא טענתי שהוא עוזר להפחית במשקל, אבל אמרתי שיש אנשים שמעשנים בכדי לא להשמין. ג. אם את נושא הרטבת סיגריות קיבלת בצורה לא יפה, אינני יודע אם יש בך טיפ-טיפה הומור. אני יודע שאת ילדה גדולה....ואני יודע שאת אדונית להחלטותייך. ד. את האימייל אני אשלח מחדש מחר (למרות שנראה לי שלא תאהבי אותו) ה. הבנתי את רצונך להביא את הודעת משרד הבריאות, וקיבלתי את ההודעה בברכה שיהיה לך המשך ערב נעים....בכל מקרה. שלך, תומר

@tagel

New member
נעים מאוד...

תומר... :) שם יפה יש לך... למה לדעתך אני לא אוהב את המייל שלך? והומור? יש לי בטונות...לא מצחיק אותי שמרטיבים סיגריות... יודע כמה כסף זה עולה? :) שלח מייל ואני אענה מצידי שלח אותו בג`יבריש... אני כבר אבין... ליל מנוחה חמוד תגל

היי.

תודה על המחמאה תגל..... אני יכול לנחש שלא תאהבי אותו, כי כתבתי אותו כאשר היית עצבנית. אני יודע טוב מאוד כמה סיגריות עולות.....כי אני תמיד רץ לקנות לאבא שלי את הסיגריות....אני מפחד להרטיב לו את הסיגריות :) זה בהחלט לא מצחיק כאשר מרטיבים את הסיגריות שלך, אבל אם כעבור חודש את תיגמלי מזה, את תודי לכל אותם אנשים שהרטיבו לך את הסיגריות. (רק העובדה שסיגריות יקרות (בייחוד לאחר פתיחת התחרות על מחירי הסיגריות), יכולה למנוע מבנאדם לעשן...) שלך, תומר

למעלה