הוכרז משחק battlestar galactica

superdead

New member
הוכרז משחק battlestar galactica

הוכרז משחק רשמי לסדרה למשחק יש שם מאוד "מקורי" battlestar galactica online לעוד קצת פרטים http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13101

superdead

New member
אז אמרו , אז ?

כיום רוב המשחקים בהתחלה הם "בלעדיים" ולקראת השחרור פתאום יש אותם לכל הקונסולות וגם למחשב

Iced Hammer

New member
יכול להיות...

אני באמת לא יודע מספיק על זה... מה שאני כן יודע שכל המשחקים שאני שיחקתי שהיו מיועדים לקונסולות והעבירו אותם למחשב אישי ... היו ממש לא מותאמים למשחק במקלדת ועכבר ...

Cylon

New member
../images/Emo32.gif למה הזילזול?!

אני לא יכול לשתוק... ה- XBox אוכלת כל קונסולה אחרת שיצאה, לפני שנדבר על משחקים, נראה אותך מסוגל לראות סרטים (AVI וגם DVD) על ה- PS2 שלך... או אולי להאזין למשהו כמו 3000 תחנות רדיו אונליין! או אולי לשחק את המשחקים שיש לך מתוך ה- XBox עצמו (יעני לא צריך לצרוב על מדיות). שלא לדבר על היכולת לשחק אונליין נגד שחקנים אחרים בעולם. או פשוט לשים את הפרק של גלקטיקה על דיסק און קי, לתקוע אותו ב- XBox ולראות בטלויזיה?! (וכן, זה תומך כתוביות עברית). הדבר הזה מתממשק ל- YouTube (דמיין מה זה אומר) וגם יכול לנגן טריילרים של משחקים וסרטים חדשים ישירות מהאינטרנט, להציג מילים של השירים בזמן שהוא מנגן אותם... אההה... הזכרתי Dolby Digital? הזכרתי HDTV? עדכוני Codec ויכולות חדשות על בסיס שבועי (!) בנאדם, לצערי הישראלים לא מכירים את המכונה המפלצתית הזו כי אין לה משווק רישמי בארץ, החנויות שמוכרות משיגות אותן מכאלו שמייבאים עצמאית ולכן זה יותר יקר. רעיון: גש לחנות שמוכרת PS2 ו- XBox ותשאל מה עדיף, אין לו אינטרס, נכון? 99% שיגיד XBox. ולגבי משחקים - צ'מע, הרבה משחקים שאתה אוהב מה- PS2 קיימים גם ב- XBox. יש מלא שאין בכלל ב- PS2 (כמו שיש מלא שיש בלעדית ל- PS2). אוקיי, איי רסט מיי קייס...
טוב טוב... חוזרים לגלקטיקה... סופ"ש נעים לכולם.

Iced Hammer

New member
בלי כוונה להלהיט את רוחות...

אני מניח שרוב האנשים פה משתמשים במחשב ... ועל זה הייתה הכוונה ... לא PSP VS XBOX אל קונסולות בכללי מול מחשב.

Cylon

New member
בלי להלהיט רוחות

כל כוונתי היתה להדגיש את חוסר הידע שיש לאנשים לגבי ה- XBox, שיש לה כל כך הרבה מה להציע... נו טוף...

nick at noon

New member
ברור שיש לה המון להציע

אבל אין לי שום כוונה להוציא כסף על לקנות אותה. יש לי מחשב ומשחקים אני משחק בו. נראה לי שזו הסיבה לרצון שזה ייצא גם במחשב.

zoetrope

New member
../images/Emo45.gif

סך הכול התעצבתי שלא אמור לצאת לפי.סי. Cylons will be Cylons...

Cylon

New member
../images/Emo140.gif - את זה לא תקבל מסיילון...

זה פשוט שכל הישראלים חושבים שפסגת העולם זה PS2 (עכשיו זה נהיה PS3) ולא מבינים שה- XBox היא מכונה עם כל כך הרבה יותר פוטנציאל (מעבר לכל עניין המשחקים). ושוב, סופ"ש חם ונעים לכולם.

seagate

New member
יש בארץ תמיכה לרשת של XBOX?

איך מתחברים לזה בכלל? אגב, לPS3 יש הרבה יותר פוטנציאל כי שי לה 8(!!) מעבדים לכרטיס מסך שלה פחות חזק ההימור שלי שעוד איזה שנה יתחילו באמת למצות את הפונציאל שלה, ואז היא תעקוף בסיבוב כל קונסולה אחרת אבל המשחקים שקיימים עכשיו לPS3 פשוט לא מצדיקים את המחיר שלה..

למעלה