הוכרז באופן רשמי!!

הבן דוד

New member
הוכרז באופן רשמי!!

תה תה תתתתתתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הוכרז באופן רשמי רבותיי!! אתמול.... אחרי ארוחת ערב.... אלכוהול... אימון מפרך... ושיכנוע אלים ומוצדק ביותר... הוכרז פה אחד.... אני... הבן דוד... יאניב... הוא המורה הרוחני של מר מספריים! וכתמורה אני מוכן להתפשר שמשה הוא התלמיד המצטיין שלי... וזאת לאחר שעדת הראיה מס' 1 בחקירה הנ"ל (ע"ע מי מהעתיק ממי) פסקה לטובתי מר מגזרת..... הוא המעתיק ממני 5 פעמים מוצהרות ומואשם בנסיון העתקה בפעם ה6.... מר מגזרת.... אתה נמצא אשם בסעיפים הללו ופסק הדין הוא....(תופים בבקשה....) שאני נכנס לצ'ט או לבלוג אתה קם לכבודי ומקבל את פניי בתרועה (נאד לא נחשב) ובקול פעמונים היאה למעמדי ואתה תסגוד ותעריץ את שמי (עובד אלילייייייייייים) אי לכך ובהתאם לזאת... המרוקאית הנספחת מוכרזת כחיית מחמד אישית שלי ובבעלות מלאה ופרטית של הבן דוד על כל כינוייו נ.ב. הבוקסר היה בבית

מאחר שכך הם פני הדברים.....

לא נותר לי אלא לומר לך ניצחת.. קח אותי תחת חסותך.. תדאג לכל מחסורי.. ש...אני אהיה רעב...תביא לי מזון.. שאהיה צמא תביא אלכוהול...ומזון.. שיהיה לי קר...תכסה אותי ותביא מזון... שישעמם לי תפנק אותי ותביא מזון ואלכוהול.. יאנננב הוכרזת רישמתי אתה הגורו!!! אתה היורש... אתה ממשיך הדרך!!!! עכשיו איפה הגלוק שלי אני דופקק בו אחת איפה.....קוף שעיר חסר אמונה... וווווווווווווווועעעעעעעעעעעעע כולם עליו ערימת ילדים!!!!!

הבן דוד

New member
אינני היורש!!

אם כי המורה הרוחני אתה אכן ברמה של מאסטר כלשהיא.. רק ש... אני הוא המורה הרוחני שלך... ממני אתה שואב את הכח... אתה הוא האיש שתחתיי ויד ימיני (כן כן כל מה שעושים עם יד ימין) אני הוא הפוסק שמעלייך ודבר לא יוצא נגד מילה שלי ולא בחור.. אני מטיל וטו על השימוש שלך בנשק חם נגדי או נגדך... זה לא מקובל... עכשיו קישטא אתה מפריע לי למנטרה... ההההממממממממממממ........ ההההההההממממממ................. יוגה וזה.... שיט... חשבתי על שחף הלך הכל! טפיייייייייייייי

תראו בבונים..

אין לי בעיה שתכריזו אחד על השני מה בא לכם... אבל יאניב..אותי תעזוב בשקט...חיית מחמד הקושלידודה שלך מקסימום...נבלה!!!

הבן דוד

New member
אוי שחף שחף שחף....

מתי תביני? נכון...אני מבין אותך.. קשה למרוקאית להסתגל למצב החדש... אבל זה עוד יחלחל פנימה... חיית מחמד חמודה וזוועתית שלי.... כדברי המשורר..."את לא חמודה..." אבל בתור חיית מחמד את גם די רעשנית אז עשי טובה.. חיזרי למלונה שלך או למטבח והשתדלי להפנים ולהסתגל למצב החדש ככה שלא נשמע אותך מתמרדת בבעלים המאוכזב שלך... את לא רוצה להיות חיית מחמד מוזנחת נכון? ואטפוווווו על משה ואמרו אמן!!

אמןןןןן שחףףףףףף

מתי תביני? נכון...אני מבין אותך.. קשה למרוקאית להסתגל למצב החדש... אבל זה עוד יחלחל פנימה... חיית מחמד חמודה וזוועתית שלי.... כדברי המשורר..."את לא חמודה..." אבל בתור חיית מחמד את גם די רעשנית אז עשי טובה.. חיזרי למלונה שלך או למטבח והשתדלי להפנים ולהסתגל למצב החדש ככה שלא נשמע אותך מתמרדת בבעלים המאוכזב שלך

הבן דוד

New member
סמי בורקס....

חבל שהציבור שלי יתקומם עלייך עכשיו....כל קהל המאמינים יקום ויסב פניו עלייך בעוד אתה מעז לקחת את דברי המורה הרוחני של כל תפוז (כן גם סיירוס מתייעץ איתי לפני כל צעד) אלה מלים שנבחרו בקפידה רבה! כל מילה בעלת משקל! והיא צייתנית רק לי! (טוב די נו שחף בלי מכות נו תני לשחק אותה גבר רק אחת נו....) הבנת את זה??????????????.

למעלה