הוכחות...
בוא נתחיל בזה שזה תלוי איזה סוג הוכחה צריך כדי שהכישוף יחשב לעובדה מדעית? - הוכחה מספרית\כמותית? - הוכחות של העיניים? - שמישהו "חכם" יאשר את זה? - לראות את התוצאות? - לחוש את התוצאות? אתם אולי תקרוא לי תמים אבל אני ברגע שהצלחתי פחות או יותר לשלוט בכדור אנרגיה קטן בין האצבעות הייתי משוכנע. וככל שאני מתקדם אני רק משתכנע יותר ויותר. ואני לא חושב שהוכחה מדעית היא משהו שאפשר לקשר לנושא כזה כמו כישוף ואפילו כשהמדע (וזה יקרה מתישהו בטוח

יאשר את קיומה של האנרגיה הזאתי הוא לא יכול למצוא הוכחה מדעית לכישוף כי למה שאתה תקרא כישוף שפעל אני אוכל לקרוא לזה תמיד, תמיד, צירוף מקרים או תחבולה כלשהי לדוגמה: באו צוות מדענים ושמו מכשירים ואני הטלתי כישוף לקבלת כסף והמכשירים של הראו שהפעילות המוחית שלי השתנתה ואולי הייתה מין הרגשה בחדר ואז הכישוף עבד וכעבור חודש דוד שלי מת וקיבלתי ירושה (כן זה נדוש

אז אני אבוא ואגיד שהכישוף פעל! ואז הם יבקשו ממני הוכחה שהיה קשר בין שני המקרים... וכמה שאני אחפש לא תהיה לי כזאת. אי אפשר להוכיח כישוף כי לא מתרחש פה משהו על טבעי הדברים מתרחשים קצת שונה ובדרך טבעית. ההוכחה היחידה לכישוף היא עצמית בלבד.