הוכחות שאתה חי בשנת 2002:

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member

1. הרגע ניסית להקיש ססמה במיקרוגל. 2. יש לך 15 מספרי טלפון, להשיג את אבא, אמא ואחותך הקטנה. 3. אבא שלך שולח לך ביפר על ארוחת הערב, ואתה עונה לו במייל מהחדר שלך. 4. אחותך הקטנה מוכרת עוגיות של הצופים, דרך אתר האינטרנט שלה. 5. אתה מדבר כמה פעמים ביום בצ´ט עם מישהו זר מדרום אפריקה, אבל עדיין לא דיברת עם השכן שעבר לגור בדירה ממולך, לפני 8 חודשים. 6. אתה בודק את המרכיבים על מנה חמה "מרק עוף עם איטריות", כדי לבדוק אם היא מכילה אכיניצאה. 7. סבתא שלך מבקשת מאבא שלך לשלוח JPAG של אחיך הקטן שבדיוק נולד, כדי להפוך ל- SCREEN SAVER. (תודה למיקי)

Kingomri

New member
הוכחות שאתה חי בישראל 2002

1. אתה הולך לישון בשש בערב, אתה קם בתשע. דהיינו שלוש שעות. אתה פותח טלוויזיה ואתה מאושר שלא התרחש פיגוע נוסף בזמן שישנת. 2. שישי בערב. אתה יוצא לדום, למסיבה של אתר הומואים מקומי. החבר´ה אמנם לבושים כהלכה (מוטי חסון לנצח), אבל הדי ג´יי משמיע טרקים, השרשראות משוייכות לערסים ואתה פוגש את כולם שעה אחר כך בבית קפה ביבנה (הרחוב, לא הישוב). 3. הצבא לא שולח לך צו התייצבות, אלא SMS... 4. בחג תחפושות מוכר (דהיינו פורים), אתה הולך ברחוב מוכר (דהיינו שינקין) ואתה רואה גברים בלבוש נשים חושפני רכובים על אופניים. טוב, זה בעצם טיפוסי לכל השנה בשינקין... 5. יש לך קרובי משפחה בשמות יחזקאל, ישראלה, ירדנה, יששכר, עזרא ופנחס, אבל גם שיר, צליל ותו (אחיות), יאם, תות, בר, ליה, סאם, רייצ´ל ואדורם. אה, והרבה מפורסמים (המעצבת ההומלסית מלאישה, הכדורגלן משנות החמישים והקומיקאי מהסדרה הכי זניחה בכבלים). 6. כמה חודשים אחרי שסיימת ביצפר, אתה מגלה שהמחנך שלך ניהל רומן שנה עם אחת התלמידות שלו, שלושה אנשים מהשכבה הומואים, מישהי אחרת יוצאת עם ארז טל (על פי עיתון העיר, בכל אופן) ולשלוש בנות מהשכבה מעליך כבר יש תאריכים לחתונות בשנה הקרובה. 7. שולחים לך הודעת טקסט, בפלאפון: "ואיש ישכב זכר משכבי אישה תועבה עשו-שניהם מות ימותו, דמיהם בם." 8. אתה כותב בפורום, כבר די הרבה זמן, ובכל זאת לא זוכרים אותך גם כשאתה לא כותב עשרה ימים.... :(

spainbar

New member
היי, לא יפה....

מה שכתבת כן יפה (שוב אני מבין שאני חייב להגיע פעם לשנקין), אבל מי אמר שלא שמו לב? פשוט למדתי לסתום את הפה... ממתי אתה כזה תשומי? אבל האמת שאם אתה "כותב" (הכוונה לעתיד "ספרותי"/"עיתונאי" כלשהו) אז אתה צריך להיות תשומי... עוד הוכחה שאתה חי בישראל 2002: כל ערוץ מחזיק בטברנה + ג´ינגי מעצבן. ס´

Kingomri

New member
היי בנאדם...

תודה רבה על המחמאה, ו.... ווואו! אתה חושב שיש לי עתיד ספרותי/עיתונאי??? עכשיו אני באמת שמייח נשיקה ענקיתתתתתתתתתת נ. ב. בעניין הג´ינג´י אני לא מסכים. עיין ערך רמי קליינשטיין, סשה דמידוב ומיכל זוארץ...

spainbar

New member
היי, תראה

קודם כל - הג´ינגי היה שם כללי לכל הדמויות המעצבנות (לדעתי בלבד) האלו (שבראשם החבר הרומני שאני לא מצליח להיזכר בשמו). דבר שני, החבר הטוב ביותר שלי (לפחות היה) היה כותב המון - בעיקר שירים אבל גם סיפורים, שהודפסו בספר בארץ. בכל מקרה הוא נסע לניו-יורק ללמוד פרסום, וכרגע לומד יותר בכיוון עיתונאות/כתיבה . באחד הקורסים שלו הוא היה אמור לכתוב סיפור של 25 עמודים שכל הכתה הייתה אמורה לתת עליו ביקורת ותיקונים.... בסופו של דבר הוא כתב סיפור בן 225 עמודים וכרגע נראה מה יקרה אבל לפי מה שהבנתי יש לו עתיד ויכול להיות שיעשו מהסיפור - ספר ממש... בהוצאה מכובדת. למה אני מספר את כל זה... כי אני קורא המון - תולעת ספרים שלא נראית כמו תולעת ספרים (באנגלית ובעברית), וכשקראתי את מה שכתבת כמה פעמים היה אפשר להרגיש את הכשרון הטבעי (ואני לא מתחנף אני רציני) עלה מהכתוב. אתה חד, ציני פה ושם, ויש לך יכולת לתאר מצבים בצורה מעולה. תעשה לי טובה ותשיג עותק ישן של ספר בשם "שלושה בסירה אחת מלבד הכלב" של ג´רום ק. ג´רום, ותקרא אותו, נראה לי שאתה מאד תאהב (אחד הספרים המצחיקים והמבריקים ביותר) - אל תירתע מהעטיפה של הספר שנראית ילדותית ופשוטה. בכל מקרה אם לא תמצא, אני ישקול להלוות לך אותו, על אף העובדה שאת הספר הזה אני מאד חושש להלוות - אם תשמע לי אמין אני ישקול. :) ס´

Kingomri

New member
הלו? להתעורר שם!!!

שלושה בסירה אחת (התרגום הכי ישן בארץ לפי דעתי), קראתי כבר תשעים אלף פעם (כי ספר טוב קוראים שוב ושוב ושוב) וגם לי יש אותו בבית. ופעם אחרונה, תודה על המחמאות (חד, ציני ויכולת לתאר מצבים..... הסמקתי)

spainbar

New member
טוב די... הבכתי את עצמי בשטויות

מספיק... אני שונא לקרוא לפעמים דברים שאני כותב... תמיד יוצא כמו סבא בן 90. לא נורא, נלך לשתות עוד כוס קפה (השביעית היום). ס´

../images/Emo34.gif ככה../images/Emo35.gif ../images/Emo90.gif ../images/Emo89.gif

*מודה ומתוודה* אנוכי שלחתיה הודעה זו לאדון לירו
, זה היה בקטע של עצבים, האדון החליט לעשות עליי איגנור בפלאפון
בושה
*חולה על לירון את עמרי בע"מ בכל זאת*
אוהביית, שירלי

ugi

New member

הרגשות שלך מיוצגים ע"י "אמוטיקונים" קטנים דמויי סמיילי מתופז.
עוגי

spainbar

New member
הוכחה נוספת - קוראים לך עוגי

ושום ילד בן 6 לא יבין שמדובר בדמות מרכזית כל כך, כי הוא עסוק עם הפלפון אל תשכח לחייך עוגיפלצת.... ס´

למעלה