הוכחות קשר

lili227

New member
הוכחות קשר

אני מתקרבת לראיון בירושלים ואני קצת מודאגת לגבי זה שלדעתי אין לנו הרבה הוכחות לאמינות נישואין.
אנחנו נשואים שנה וחצי אבל אני בארץ לבד כבר מעל שנה מחכה לסיים את התהליך.
מה ששלחנו בהתחלה זה משהו כמו 15 תמונות שלנו, הדפס של התכתבויות של 5 שנים (לא הכל אבל הרבה) קבלות על מתנות ומכתב מחבר.
אני כרגע צריכה לסיים להעלות מסמכים ל ceac ואז כל מה שנשאר זה להמתין לראיון.
אין לנו יותר מידיי מה להוסיף כי אנחנו לא גרים יחד והבנק לא הסכים להכניס אותי לחשבון שלו מבלי שאני אגיע לסניף באופן אישי.
אנחנו נסענו לטיול בספרד לפני כמה חודשים ויש לי תמונות משם, קבלה של המלון וקבלה של מתנת יום הולדת שבעלי קנה לי, האם להעלות את זה לאתר? להביא איתי לראיון או לא?
מצד אחד אני לא רוצה להיראות נואשת ולהעלות כל מיני שטויות אבל מצד שאני מודאגת שזה לא יספיק.
האם מה ששלחנו זה מספיק?
האם השגרירות בירושלים נחשבת לשגרירות קשה?

lili227

New member
האם הפורום הזה בכלל פעיל?

האם הפורום הזה בכלל פעיל?

vinney

Well-known member
הפורום פעיל, אבל כדור הבדולח בתיקון כרגע

את שואלת אם הVO יסתפק במה שתיארת, לאיזו תשובה את מצפה?
&nbsp
יכול להיות שכן, יכול להיות שלא. מה שבטוח - אולי.
&nbsp
סיפקת את כל מה שיכולת, את מודעת לזה שהמצב שלך הוא לא טריויאלי ואכן נראה חשוד, ומפה אפשר רק לאחל לך בהצלחה בראיון...

lili227

New member
למה זה נראה חשוד?

שאלתי אם להוסיף עוד דברים ואתה אומר לי שזה נראה חשוד, אשמח אם תפרט מה חשוד

JochaSchwartz

New member
תשובה

קצת הסבר למה זה נשמע חשוד:
"אין לנו הרבה הוכחות לאמינות נישואין... אני בארץ לבד כבר מעל שנה... אנחנו לא גרים יחד... הבנק לא הסכים להכניס אותי לחשבון שלו"
זה לא אומר בהכרח שידחו אותך, אבל זה אומר שתצטרכי:
1. לנסות לבנות הוכחות, מה שדי קשה ולא משכנע עכשיו, לקראת הראיון. אני כותב את זה לטובת קוראים אחרים. ליפול בגלל שלא רצית לנסוע לסניף הבנק בו מתנהל החשבון שלו?!
2. להעלות כל דבר שיכול לתמוך בנישואים
3. להגיע מוכנה עם הסברים טובים. למשל, בעניין השנה האחרונה: למה כל כך דחוף לו להיות בארה"ב בלי אשתו? האם הוא בא לביקורים? טלפונים? כמה זמן היכרתם לפני החתונה? האם חייתם ביחד (ואיפה חוזי השכירות המשותפים לפני החתונה)?
2.

lili227

New member
אבל מה שאתה אומר זה לא הגיוני

הסניף של בעלי בארה״ב ואני בארץ. זה לא בדיוק לעבור כביש!
למה דחוף לו להיות בארה״ב? מה זאת אומרת? הוא עובד שם, הוא חי שם,אני חזרתי לארץ לעשות את התהליך כי זה מה שנאמר לי הדרך הנכונה.
כתבתי שהכרנו 5 שנים ויש התכתבות, למה לא לקרוא מה שכתבתי?

JochaSchwartz

New member
קצת התבלבלת

את מנסה לשכנע אותי - אבל אני לא רלוונטי. שאלת מה נשמע חשוד, ועניתי. בנוסף, ניסיתי להעלות נקודות בהן תוכלי למצוא אולי תיעוד שישחק לטובתך.
את מה שענית לי - תעטפי במילים יותר דיפלומטיות ובכמה שיותר מסמכים.
עכשיו מתעורר אצלי חשש לבעייה אחרת: אני מבין נכון שהוא למעשה מעולם לא היה בארץ? את היית נשואה לו חצי שנה בארה"ב? עם איזו ויזה היית שם?
הניחוש שלי (ותקני אותי אם אני טועה) הוא שהסיפור שלך הוא בערך ככה: את מתכתבת איתו 3.5 שנים, מגיעה לארה"ב *בויזת תייר* בגללו ומתחתנת. ואז כדי שלא ישימו לב (ואני מנסח את זה בצורה בה הפקיד בשגרירות יראה את זה) שלמעשה לא הגעת כתיירת אלא למטרות חתונה (כלומר: רימית את רשויות ההגירה) את חוזרת לארץ ומבקשת גרין קארד.
אה, ובנוסף במשך השנה האחרונה גם מעולם לא טרחת (שוב, אני מתנסח בראייה של הפקיד) לבקר אותו.
&nbsp

lili227

New member
אבל שוב לא קראת מה שכתבתי

לא הוא לא היה בארץ, אני הייתי בארה״ב לפני 5 שנים ושם הכרנו ונשארנו חברים והתכתבנו במשך הרבה זמן עד שזה נהיה רומנטי, אני נסעתי שוב לארה״ב בשביל לראות אותו, אחרי חודש הוא הפתחע אותי עם טבעת הציע לי הלתחתן, אחרי עוד חודשיים חזרתי לארץ כדי לעשות את זה מהארץ, חשבנו שזה יותר קצר מהארץ אבל זה נמשך המון זמן, בשנה הזאת נסענו לירח דבש בברצלונה ויש כמובן תמונות משם, זה לא אפשרי לטוס אחד לשני כל הזמן גם מבחינת כסף וגם עבודה, בעלי בונה עסק חדש עכשיו וזה מאוד קשה. כל מה שאנחנו רוצים זה לבנות משפחה כבר, שנינו לא ילדים מזמן (40 פלוס הוא ואני מתקרבת), זה מאוד מתסכל.

zuki3

New member
אני מקווה שאת מבינה שככה נראים נשואי רמאות קלאסים

שני אנשים מתכתבים במשך 5 שנים (כמו שלכל אדם יש 100 אנשים שונים שהם חברים שלו בפייסבוק)
בכל השנים האלו הוא לא בא לבקר אותך בישראל פעם אחת,
ואז זה נהיה רומנטי דרך האינטרנט (????)
ואז ביום שהוא רואה אותך אחרי שאת באה לארצות הברית, הוא מציע לך להתחתן,
ואז את חוזרת לישראל
הוא שוב לא בא לבקר אותך פעם אחת אפילו, זה כנראה מרוב אהבה,
ואת שואלת מה לא בסדר,
99.9 אחוז מהאנשים רואים את זה :
2 מכרים מתכתבים מדי פעם, הבחורה הזרה אומרת שהיא רוצה לברוח מישראל ומבקשת ממנו להתחתן כדי לקבל גרין קארד, הוא מסכים.

lili227

New member
אהה זה לא יכול להיות רומנטי דרך האינטרנט?

כן זאת באמת פעם ראשונה ששומעים על דבר כזה, כל מי ששומר על קשר יום יומי במשך 5 שנים זה רמאי שמנסה להגר לא חוקית
השאלה שלי היתה בכלל אחרת, אתם מתקיפים אותי כאילו אני עבריינית. תודה.
אני אחזור לפה לספר אחרי שאני אקבל את הויזה.
ישראלים לא מנסים לעזור רק לשים רגל

zuki3

New member
הפוך, ברור שאפשר לבנות מערכת יחסים דרך האינטרנט

בגלל זה אני לא מבין למה את מתעקשת לעבור לארצות הברית,
תשארי בישראל, הוא ישאר בארצות הברית,
ויהיה לכם זוגיות מאושרת וירטואלית.

vinney

Well-known member
מנסים לעזור לך פה...

כל הדברים שמעלים החברים פה זה בדיוק הדברים שיעלו בראשו של הVO בראיון איתך. אלה בדיוק החשדות שאת צריכה להרגיע.
&nbsp
עדיף לך ש״יתקיפו״ אותך פה כדי שתדעי את מה את צריכה להסביר ומה יכול להוות בעיה, מאשר שבראיון הVO יתחיל להגיד לך את הדברים האלה ותשמעי אותם בפעם הראשונה. מה תגידי בראיון, שמתקיפים אותך?
&nbsp
את מבקשת ״טובה״ ממדינה זרה שלא חייבת לך מאומה, המינימום שנדרש ממך זה להוכיח שאת לא משקרת. ולא, חזקת החפות לא תופסת פה.

JimmyGee

New member
שלמעשה לא הגעת כתיירת אלא למטרות חתונה (כלומר: רימית את רשוי

Coming to the US to meet a boyfriend and maybe get married is not cheating the immigration system.

Getting married doesn't necessarily have anything to do with immigrating to the US.
Bring as much proof as you can and hope for the best.
Her husband works in the US and therefore has to live there. She did the right thing and asked for an immigration visa from Israel. What else can she do?

vinney

Well-known member
כי זה לא סטנדרטי, אמריקאים זה עם מאוד מרובע

מה שלא נכנס להם למשבצת - קשה להם עם זה.
&nbsp
לא התכוונתי להלחיץ אותך, וכן - תקחי איתך לראיון כל דבר שמעיד על רצינות הקשר, קטן ככל שיהיה.

Kender00

New member
הפורום פחות פעיל ממה שהיה בעבר בגלל בעיות אבטחה של תפוז

ומספר חברים קבועים נטשו אותו.
&nbsp
דבר ראשון צריך להבין שלנו הישראלים (בכוונה זה בהכללה) קשה לפעמים להביא את ה״מרובעות״ של אמרקאים (ולא רק אמרקאים), יש להם נהלים וקשה להם (בגלל הרבה סיבות שחלקם מוצדקות) לסטות מהנהלים...
ולכן הרבה פעמים מה שלנו נראה הגיוני להם זה לא.
&nbsp
אני זוכר שהיה פה משתתף עם סימון אדום (כלומר בעל ידע רחב יותר) שכתב בעבר בפורום שנמחק שהמקרה שלך דווקא יותר טוב בגלל שאתם נשואים פחות משנתיים אז בכל מקרה תקבלי גרין קארד מותנה לשנתיים ואחרי שנתיים תיהיה צריך להוריד את התנאים.
בגלל זה ההוכחות לקשר יכולות להיות חלשות יותר, ובהסרת התנאים אירי שנתיים תצטרכי להביא עדויות חזקות יותר.
בניגוד למי שנשוי מעל שנתיים
אבל שוב זה מזיכרון שלי.
&nbsp
אל תקחי אישית אם נראה לך שתוקפים אותך אישית, אותנו את לא צריכה לשכנע (אם אנחנו מאמינים או לא זה לא מעניין אף אחת) את צריכה לשכנע רק את המראיין בקונסוליה וזה הדבר היחד שחשוב
&nbsp
בהצלחה

doronf65

New member
מנהל
אני מציע להיכנס לפרופורציות

עשית כמיטב יכולתך והעלית כל מה שהיה. אני מציע להעלות את מה שנשאר, גם אם את מרגישה שזה נואש. ואם לא, אז הביאי איתך לשגרירות. הנה עוד כמה הצעות:
- אם לבעלך יש ביטוח חיים, שישים אותך כמוטבת. כך הם יראו שהוא רציני.
- שבעלך יוסיף אותך לביטוח הרפואי שלו אם קיימת אפשרות.

אל תשכחי שבאמת עניין הוכחת האמיתות היא דבר משני, כי תצטרכו להוכיח באופן מקיף יותר בשלב הסרת התנאים.

דבר נוסף: את אומרת שאת בשלב ה- NVC. האם הם ביקשו עוד הוכחות, או שאת פשוט חוששת? בשלב זה אם התיק לא נראה להם חזק הם מבקשים, אבל אם אין בעיות הם לא אומרים כלום.

השגרירות בירושלים לא אמורה להיחשב קשה כי ישראל לא נחשבת ברשימת ה- Shithole countries של האדון טראמפ, אבל אין לדעת בוודאות.

אני מציע להיות מאוד רגועה וטבעית. אם יהיו שאלות כמו פה בפורום אז לא להיכנס למגננה אלא להסביר, ולהוסיף שאת בטוחה שבעוד שנתיים בשלב הסרת התנאים יהיו הרבה יותר הוכחות וכנראה אפילו תעודת לידה...

תמשיכי לעדכן, אני מריץ תהליך בדיוק בשלב שלך. אז עדכני והתעדכני מאיתנו. ובבקשה להיות רגועה.

אכן הפורום ירד בפעילות, אבל אנחנו פה.

lili227

New member
לא היו בעיות עד עכשיו ולא ביקשו כלום

זה אני מכניסה את עצמי לסרטים מקריאה באינטרנט,
אני מנסה להעלות דברים לאתר שלהם אבל הקבצים יותר מידיי גדולים, אני מניחה שמה שלא עולה אני פשוט אביא איתי, מקווה לטוב.

doronf65

New member
מנהל
אז כמו שאמרתי - תרגעי

ולגבי קבצים - מכסימום הגודל הוא 2MB. דאגי להקטין אותם.

doronf65

New member
מנהל
אז חלקי לשני חלקים

בכל מקרה, אם אלה לא הוכחות שחייבים לתהליך הזה אז תביאי לשגרירות. ולכו על ההצעות למסמכים שהמלצתי.

למעלה