יש דמיון אבל... לא יודע, משהו שונה בשיער
ד דנה בלום בעמ New member 27/5/05 #18 די להשוות אותי ליב"ז! די כבר! אמרתי לכם שאני פי אלף יותר שווה! גרררררררררררר אני עוד רגע זורקת נעליים על כולכם.
די להשוות אותי ליב"ז! די כבר! אמרתי לכם שאני פי אלף יותר שווה! גרררררררררררר אני עוד רגע זורקת נעליים על כולכם.
G g a l4 New member 27/5/05 #19 ../images/Emo45.gif את צודקת,אתן בכלל לא דומות... זה כמו שאומרים שעפר שכטר דומה לכפיר.... יש פה יציאות מוזרות... אל תתייחסי אבל, לא חרם לזרוק נעליים??? לא חבל עליהם???
../images/Emo45.gif את צודקת,אתן בכלל לא דומות... זה כמו שאומרים שעפר שכטר דומה לכפיר.... יש פה יציאות מוזרות... אל תתייחסי אבל, לא חרם לזרוק נעליים??? לא חבל עליהם???
K KiShKooSh New member 28/5/05 #31 אפשר להגיד עושה.... אנחנו לא כאלה מטומטמים.... אנחנו פה אחד אחד עושים את זה יותר ממך אנחנו לא צריכים לסממם את בן הזוג שלנו שישכב איתנו
אפשר להגיד עושה.... אנחנו לא כאלה מטומטמים.... אנחנו פה אחד אחד עושים את זה יותר ממך אנחנו לא צריכים לסממם את בן הזוג שלנו שישכב איתנו
M mr shoko New member 30/5/05 #36 לא התכוונתי אלייך ../images/Emo99.gif דניאלוש חס וחלילה אלא רק לחציל מטוגן ברוטב טליה בורשטיין
S sappirz New member 27/5/05 #17 כן, גם הם דיברו לא יפה אחד על השני. בהתחלה לא הבנתי אם זה באמת או בכוונה..