הוכחה שזה לא השחקנים אלה שכותבים פה

דיי לקחת הכל כל כך רציני../images/Emo46.gif

יאללה... תהיו פה ותהנו
הפורום הזה נועד לכיף
מה אתם כאלה כבדים
ומההתחלה לא אמרו שהשחקנים כותבים
אלא הדמויות
אד אפ'חד לא מרמה אותכם

יאללה אנחנו יודעים שהדמויות אבל

חשבנו נגיד מי עושה את כפיר?! עפר שכטר אז חשנו שעפר שכטר כתב פה אבל בתור כפיר יענו לגמרי כפיר אבל עפר שכטר הקליד ומסתבר שלא!

KiShKooSh

New member
אז מה זה משנה עם עפר הקליד או לא../images/Emo35.gif

קיצר אם את פה בשבילו, זה לא המקום, לכי לאולפנים או משו שם תפגשי את עפר פה זה להנות

SofyTofy

New member
תקשיבו רגע../images/Emo103.gif

אני לא יודעת מי כותב כאן בשם הדמויות ומי לא, וגם ממש לא אכפת לי (יש פה כאלה שחושבי םבכלל שזו אני. אז זו לא, צאו מזה, בבקשה מכם). הפורום הזה הוא בסה"כ פורום בשביל הכיף, פורום בשביל הצחוקים, פורום בשביל להוציא את הרגשות על הדמויות ולאו דווקא פורום בשביל השחקנים, וזה אחלה רעיון לא? אז אל תהיו כל כך כבדים, ותהנו מהפורום כמו שהוא, בלי יותר מדי להיכנס לאשליות. למי בכלל אכפת אם אלו השחקנים או לא? זה לא פורום בשבילם, זה פורום בשביל הדמיות הפנימיות, ותודו שזה הרבה יותר שווה.

KiShKooSh

New member
ובכל מקרה ראינו את סגנון הכתיבה של

ירדן... זה כ"ך לא היא.... זה ממש לא הסיגנון כתיבה שלה

R E N I

New member
בסדר... לא לוקחים את זה קשה..!!

פשוט יש כאלה שמאמינים שזה באמת השחקנים, וגם ראית מה מיכל כתבה, שזה דיי עיצבן אותה!! אני פשוט רציתי להוכיח כאן משהו, כי יוני או צוות תפוז, לא זוכרת כבר מי- אמרו שזה באמת השחקנים...

yoooni

New member
אני בחיים לא אמרתי שזה השחקנים

מתחילת הדרך אמרתי שאלה הדמויות... כל אחד בחר להתייחס לזה איך שהוא רוצה... וכמו שירדן אמרה - זה פורום שנועד בשביל הכיף. אנחנו לא יודעים מי האנשים מאחורי הכינויים מה שבטוח זה לא אני ולא ירדן

clubgirl20

New member
עם כל הכבוד...

אם באמת השחקנים עצמם רושמים את הכל זה יותר מדליק.... אם זה לא הם, זה לא שווה כי זה כל הקטע לדעתי וגם אי אפשר לדעת אם זה באמת הם או לא... אולי זה יותר נחמד שמדברים על הדמויות שבעצם לא קיימות במציאות אבל לחשוב שמישהו אחר רושם פה במקום השחקן עצמו שמגלם את אותה הדמות ...? לא נראה לי הקטע הזה

KiShKooSh

New member
אז קיצר, את פה בשביל השחקנים...

עוד איזה מעריצה... ולומר לך תאמת, יש מישו שהוא יותר הדמויות מהשקנים, דרור.

g a l4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ברוש36

New member
יווווו אתם לא תאמינו מה גיליתי!!!

אתם יודעים את מי דנה בלום מזכירה לי????? את זאתי מהקטלוג של פוקס..נווו איך קוראים לה..ההיא הבלונדינית!!!!!!! אה כן..בר זוהר(לא זוכרת ת'שם הפרטי) הם דומות...... ידעתם את זה?

למעלה