טוב, אז תדמייני אותו עם לילי
י ילדונת טובה היחידה New member 21/6/06 #40 לא. לילי של ג'יימי. אני ידמיין אותו עם קייט- דמות מהפאנפיק שאני רושמת. זהו. היא הבחורה המושלמת בשבילו. היא בדיוק כמוהו, ולכן היא הכי מתאימה לו.
לא. לילי של ג'יימי. אני ידמיין אותו עם קייט- דמות מהפאנפיק שאני רושמת. זהו. היא הבחורה המושלמת בשבילו. היא בדיוק כמוהו, ולכן היא הכי מתאימה לו.
M mjlk New member 21/6/06 #42 ../images/Emo2.gif גם אני באמצע כתיבת פיק על "קייט ליליאן מילר" שהיא בדיוק כמו סיריוס >< והיא "הבחורה המושלמת בשבילו"
../images/Emo2.gif גם אני באמצע כתיבת פיק על "קייט ליליאן מילר" שהיא בדיוק כמו סיריוס >< והיא "הבחורה המושלמת בשבילו"
י ילדונת טובה היחידה New member 21/6/06 #43 אויייייייייייייייייייייייייייייייי איזה באסה!!!!!!!!!!!!! אני וחברה שלי כ"כ יושבות על זה!! אממממ הכי הרבה, נחבר אותם?????
אויייייייייייייייייייייייייייייייי איזה באסה!!!!!!!!!!!!! אני וחברה שלי כ"כ יושבות על זה!! אממממ הכי הרבה, נחבר אותם?????
M mjlk New member 21/6/06 #44 ../images/Emo2.gif אני לא יודעת אבל הייתה בנינו טלפטיה - בואי נמשיך במסרים כדי לא לגלות את כל העלילה, באיזה נקודת ראייה את כותבת את הפיק? (שלחי במסרים)
../images/Emo2.gif אני לא יודעת אבל הייתה בנינו טלפטיה - בואי נמשיך במסרים כדי לא לגלות את כל העלילה, באיזה נקודת ראייה את כותבת את הפיק? (שלחי במסרים)
H half blood Yemenite New member 21/6/06 #38 הוא יכול לפרסם את אורביט ויש לו שפתיים לבקניות אבל התווי פנים וכל זה- את ממש מוכשרת! =)
מ מה ה מצב New member 21/6/06 #41 ..... נראה לי שכתוב שם: שח-מט! אה! ניצחתי אותך שוב. רוצה נשחק עוד משחק? תאמין לי שותים משחקים החיים הטובים... סתם, זה יפה אבל...
..... נראה לי שכתוב שם: שח-מט! אה! ניצחתי אותך שוב. רוצה נשחק עוד משחק? תאמין לי שותים משחקים החיים הטובים... סתם, זה יפה אבל...