הוכחה ושאלה.

הוכחה ושאלה. ../images/Emo58.gif

קודם, יש לי הוכחה לכך שהארי הוא באמת ההורקורקוס השמיני: "אם אינני טועה מאוד, הוא העביר אלייך חלק מכוחות הקסם שלו בלילה שבו טבע בך את הצלקת הזאת. לא משהו שהוא עשה בכוונה אני בטוח. "וולדמורט הכניס לתוכי קצת מעצמו?" אמר הארי, המום. "כך זה בהחלט נראה." " הארי פוטר וחדר הסודות עמ' 343. במשפט הראשון אפשר לראות שדמבלדור מתכוון שוולדמורט העביר להארי רק כוחות קסם, אז לאחר שהארי שואל את דמבלדור אם הוא הכניס חלק מעצמו אליו (זאת אומרת הכניס חלק מנשמתו.), ודמבלדור ענה לו שכן ולא תיקן אותו, זאת אומרת שוולדמורט לא העביר אל הארי רק כוחות קסם, אלא חלק נשמה- זאת אומרת הורקורקוס. ושאלה, קראתי עכשיו שוב את הספר השני לאחר שידוע לי כבר על שלושת הקללות שאין עליהן מחילה, אז יש לי שאלה ג'יני בספר השני הייתה נתונה לקללת איפמריוס כאשר היא עשתה את כל הדברים בהוגוורטס?

hodown

New member
ובכן...../images/Emo58.gif

בקשר להוכחה... אני חושבת שאתה צודק, חוץ מהקע שבו הארי הוא ההורקרוקס כי לדעתי זו הצלקת לו. והתשובה לשאלה שלך היא כן.

../images/Emo58.gif שוב דיון על זה

כבר העלו פה המון השערות כאלה אבל זה לא יכול להיות בגלל שכדי ליצור הורקרוקס צריך להרוג ואנחנו יודעים שוולדמורט עשה הורקרוקסים רק ברציחות מיוחדות! ודבר שני שבגללו זה לא יכול להיות וולדמורט רוצה להרוג את הארי למה שהוא יעשה ממנו הורקרוקס? כדי להשמיד אותו אחר כך?

אולי..

אולי וולדמורט רצה לוודאות שאם הוא ימות זה יקרה רק במצב שהארי יצטרך גם למות ואז הארי לא יהפוך לקוסם יותר גדול ממנו, כי כמובן אנחנו מודעים ליהירות של וולדמורט ולכמה שהוא רצה להיות הקוסם הכי גדול אך הארי עמד ברדכו.

rds15

New member
זה עדיין לא מסביר למה../images/Emo58.gif

וולדמורט מנסה לרצוח את הארי, אם יש בהארי חלק מהנשמה של וולדמורט? ואני בטוח שוולדמורט לא רוצה להיות תלוי ביצור חי, שיש לו מחשבות משלו, שהוא לא יכול לשלוט בו.

hodown

New member
אני יודעת שהיה דיון על זה ../images/Emo58.gif

אבל מה לעשות שאני רוצה להביע את דעתי.... בכל מקרה מצטערת מראש. כן הצלקת של הארי היא ההורקרוקס האחרון, וזה כי ג.ק.ר היא סבבה ויש לה דימיון פורה והיא תמצא כבר הסבר לזה!! :)

אנבלייי

New member
><../images/Emo58.gif

אם היא סבבה ויש לה דימיון פורה היא לא תעשה משהו שכל בנאדם שני שמסיים את הספר חושב עליו. כי זה לא כלכך פורה, ובמיוחד אם הוא לא מסתדר מהמון בחינות >>

3SEP

New member
../images/Emo58.gifpepole......עברנו כבר על זה

הארי לא הורקרקס וגם לא הצלקת שלו, לא עושים הורקרקס סתם, וגם אי אפשר בטעות לעשות הורקרקס, ולמה לא לעשות את זה!?! IT'S stupidity זה לא כאילו שוולדמורט חשב שתינוק בן שנה יפיל אותו, אז למה,למה לו לעשות אותו להורקרקס Damn(אופס, ניכנסתי יותר מדי לאווירה)

../images/Emo58.gif../images/Emo13.gifלדעתי גם הארי הוא

הורקורקוס, זה די הגיוני וגם בסוף יהיה שהארי יצטרך להקריב את עצמו... זה נשמע תאוריה טובה.. ולגבי גי'ני אני חושבת שהיא הייתה במין קללה מסויימת של ציווי לא חייב בהכרח קללת איפמריוס....

דנקי

New member
זה......../images/Emo58.gif

לא יכול להיות!!!!!! ודנו על זה כבר מיליון פעם בפורום!!!!

אנבלייי

New member
בפעם האלף|פיהוק|../images/Emo58.gif

בקשר לתיאוריה שהארי הוא ההורקרוקס (?!?) האחרון- אני לא חושבת שזה נכון, מכמה סיבות: 1. כפי שכבר אמרו כאן, דמבלדור ציין שזאת סכנה גדולה להפוך יצור חי בעל נשמה משלו להורקרוקס, ואת זה הוא אמר על נחש. אז על בנאדם?! 2. גם, כפי שנאמר פה, וולדמורט לא ירצה להשתיל חלק מהנשמה שלו במשהו שהוא רוצה להרוג. 3. לכל אלה שאומרים שאולי הוא עשה את זה בטעות: בואו נניח שבאמת הוא השתיל חלק מהנשמה שלו בהארי בטעות כשהוא ניסה להרוג אותו. אם ככה, הוא בכל זאת, בלי קשר, רוצה שיהיו לו שבעה הורקרוקסים; כי זה מספר קסם חזק או משהו(או שישה פלוס האחד ששוכן בתוכו), ז"א שיהיו לו את השישה ואת האחד שבתוכו, ובנוסף את החלק שהוא השתיל בטעות בהארי. מכאן שיש לו שמונה הורקרוקסים >> לאנראלי. :\\ 4. ועוד סיבה שבגללה אני חושבת שהארי הוא לא הורקרוקס, היא שבספר החמישי, מתי שוולדמורט נכנס לכמה רגעים ספורים אל תוך הארי, הוא לא יכול היה לסבול את את זה, את הכאב, את ההרגשה (בגלל ה"כוח שיש להארי- היכולת לאהוב או וואטאבר מה שדמבלדור אמר ) אז אין מצב שחלק ממנו יהיה מסוגל לחיות, או להיות בתוך או כחלק מהארי.

rds15

New member
מאיפה הבאת את השטות הזאת?!

טום רידל לא עשה לג'יני הלטת הכרה. הוא לא היה צריך, ג'יני סיפרה ליומן הכול בכל מקרה, וככל שהיא כתבה יותר ביומן, ככה היזכרון התחזק יותר, וככה ג'יני נחלשה. לא נראה לי שזה היה אימפריוס, כי אימפריוס לא מחליש את האדם, ולא גורם לו לשכוח מה הוא עשה. סביר להניח שזה היה איזה קסם אפל אחר.

InBaR 85

New member
נצל"ש

איך וולדי לא הצליח להרוג את הארי ביום שהוא הרג את ההורים שלו?

תשובה

אמא של הארי, לילי הקריבה את עצמה למען הארי וכך יצרה קסם עתיק שוולדמורט מתעב ושונא, האהבה בגלל זה הארי חייב לשהות עד גיל 17 אצל הדרסלים כי שם זורם הדם של אמא של הארי, דודתו פטוניה. מגיל 17 ומעלה הקסם כבר לא קיים כי הארי הוא כבר קוסם בגיר לפי החוק.

rds15

New member
לא רק שלילי הקריבה את עצמה

היא בחרה למות בעוד שהיתה לא את האפשרות לחיות. אם וולדמורט היה הורג אותה מיד, ולא נותן לה את האפשרות בחירה הזאת, הארי לא היה חי.

Marth Darunia

New member
../images/Emo58.gif נאלץ לסתור את ההוכחה

גם על מצנפת המיון נאמר שהיא מכילה קצת מכל אחד מהמייסדים, אבל זה לא עושה אותה להורקרוקס. לדעתי הארי הוא לא הורקרוקס כי זה נוגד לגמרי את הנבואה. בנוסף, דמבלדור שיתף אותו בחיפוש אחר ההורקרוקסים, אז אם הוא ידע כבר אז שהארי הוא הורקרוקס, אני חושב שהוא היה מספר לו, ולא משלה אותו שצריך לחפש את שאר ההורקרוקסים.

להזכירך..

דמבלדור אומנם קוסם דגול אך הוא אמר שכל הדברים שלו הם השערות, זאת אומרת שגם לא בטוח שלוודמורט יש 7 הורקורקסים.

למעלה