הוי כנרת שלי...

קסנדרה*

New member
הוי כנרת שלי...

הוי כנרת כנרת כנרת מזל שאת אצלנו ולא בארץ אחרת. לו היית בשוויץ או בפינלנד, היית אפס ! שם יש אלפים כמוך ! שלא לדבר על סקוטלנד, שם היו קוראים לך פשוט לוך...... אבל אצלנו, כנרת כנרת, מתייחסים אליה כמו לדוגמנית צמרת, ומעל דפי העיתונות ועל גבי האתר מדווחים כשנוסף לה או יורד לה סנטימטר. ואולי, ותסלחו לי אם זה נשמע קצת אידיוטי, כוח משיכתה בא לה רק בזכות הדימוי הארוטי . כשאתה מביט במפה אתה מגלה כי בעניין הזה יש לה כמה פיתויים בעלי ערך : על בטנה כתוב פוריה בין מתניה שם בית ירך ואם תמשיך תמצא בדרך שני מקומות מבטיחים שיגעון : לאחד קוראים - בית זרע לשני קוראים - האון, ואם לא תפסיק באמצע תיכנס למבוא חמה ותוך דקות אתה תגיע, בלי ספק, אל הרמה. ואתה עומד מול אלה וחוזר לשאול בתום : הוי כנרת שלי, ההיית או חלמתי חלום.

קסנדרה*

New member
הבהרה !!

הבנתי מאיציק שנפלה כאן איזו אי הבנה, אז הנה אני מבהירה. קיבלתי את הקטע הזה (זה לא ממש שיר, לדעתי) באי-מייל ופרסמתי אותו כפי שקיבלתי אותי ולא שיניתי בו מילה או אות, כמו הרבה דברים נחמדים שאני מקבלת לעתים ומשתפת את חברי הפורום. לא ידעתי מי המחבר, היות וזה לא צוין, לכן גם אני לא ציינתי את שם המחבר, אבל לא חתמתי, וזה כבר ברור. לדעתי זה לא שיר, ומי שמכיר את כתיבתי יודע ומכיר את סגנוני, ויודע שזה ממש לא סגנון הכתיבה שלי ולא דרך ההגשה האופיינית לי, ואם זו הייתה יצירה שאני כתבתי, היא הייתה מתפרסמת בפורום הענייני ולא החברתי, לכן לא חתמתי על ההודעה, ואין לי כל קשר ליצירה, אני רק קיבלתי אותה בדור האלקטורני, העתקתי ופרסמתי אותה. והיות ואלו כן מילותי - אז כהרגלי אני חותמת בשמי. קסנדרה

aiziq

New member
הבהרה: הקטע " הוי כנרת שלי" מסתובב באינטרנט

בלי שם כותב, או ציון זכויות יוצרים. קסנדרה הביאה את הקטע ולא היא שכתבה אותו. קטעים דומים מועלים כאן לפעמים על ידי ולפעמים על ידי אחרים ואין בכך כל תקדים. הפורום לפרסום יצירות מקוריות הוא הפורום הענייני ( מס' 33 ). איציק.

קסנדרה*

New member
תודה איציק שידעת אותי ../images/Emo13.gif

בכל מקרה מהומה על מאומה
קסנדרה

קסנדרה*

New member
ועוד הבהרה חשובה ../images/Emo13.gif

לגולשת בשם tWiS tEd חשוב שיהיה כתוב שאת הקטע שפירסמתי כתב יורם טהרלב, אני באופן אישי לא יודעת אם זה נכון, ואיני יודעת מי כן כתב את הקטע הזה, ובדיוק מהטעם הזה, לא כתבתי את שמי כפי שאני נוהגת בכל ההודעות, שלא תיפול חלילה טעות הבנה. זו ידיעה שרצה באינטרנט מידי שנה ביום העצמאות, וזו כבר פעם שנייה שקיבלתי אותה, אף פעם לא טרחתי לברר מי כתב אותה, לא מצאתי זאת מספיק חשוב
בכל מקרה כל הזכויות שמורות למחבר הקטע הנחמד הזה
קסנדרה

למעלה