הוי כולם. מפגש פורום?

המטופל

New member
הוי כולם. מפגש פורום?

הוי כולם. טוב מכיוון והצצתי בכמה הודעות פה בפורום ומצאתי אנשים שממש דומים לי בביקורות שלהם. אז חשבתי למה לא לעשות ככה איזה מפגש פורום? לפי דעתי זה יהיה סבבה. בכלל היה בפורום הזה אי-פעם מפגש פורום? אז תגיבו מה אתם חושבים על הרעיון הזה(לערוך מפגש פורום). ותיזכרו: London's burning with boredom now, London's burning dial 99999, London's burning with boredom now, London's burning dial 99999

M e n s R e a

New member
חחח עכשיו הבנתי למה

אתה אומר-זה יתנגש לך עם ההופעה של קלפטון בסן חוזה, אה? כמעט כמו לשאול אם אתה בא למפגש לדזפ

Anuerysm

New member
יום ראשון אחי

יש גם מסיבה קטנה אצל חבר שלי בשבת בערב ואני מתלבט אם להשתכר ולהנות שם ולשלם על זה שיום אחרי זה אני אהיה בהנגאובר

epitaph

New member
באיזור התעשייה שם.

אפשר לעשות איזה מפגשון פורום ככה. אבל נעשה את זה יותר מסודר. לגבי הזמן אני מניח שמתישהוא בחופשת פסח, לא? יש למישהו רעיונות איפה?

המטופל

New member
צודק, אולי בתחילת-אמצע

אולי בתחילת-אמצע פסח ככה יכול להיות נחמד. אולי במקום מרכזי כמו תל-אביב? איך זה נשמע? הצעות?

המטופל

New member
חח אל תידאגו

חח אל תידאגו אני לא אנס, אני חושב... טוב אולי אני בני סלע שקיבל לאפטופ עם אינטרנט ואני משדר מהכלא, אבל אולי. אני חושב שהאפשרות השנייה, אבל גם הראשונה אפשרית..

M a y a N1

New member
יכול להיות

מגניב:) למרות שאני לא מגיבה כאן הרבה..אני עוקבת תמיד.. אז יהיה נחמד להכיר את כולם ובפיגאל יכול להיות עוד יותר מגניב..כי יהיה לי ממש קלל להגיע

M e n s R e a

New member
אשדודית? נכון שגם לך יש נדוניה? ../images/Emo6.gif

נטע-תגידי שזה לא ענק!

המטופל

New member
אז אם יש מפגש

אז אם יש מפגש פורום... מי מתכוון לבוא. שלא נגיע למצב שיהיו שם 2 אנשים תגיבו להודעה הזו!

yotamn9

New member
איך אני אמור לדעת?

צריך לקבוע איפה ומתי... אתה לא יכול להגיד: "יש מפגש, מי בא?"

המטופל

New member
צודק

צודק וצודק שוב. אבל אני לא יכול להגיד יש במקום הזה בשעה הזאתי והזאתי. נעשה את זה ככה: תגידו לי מתי נוח לכם ואיזה איזור מפגש הכי נוח לכם, ככה נדע איך לקבוע

למעלה